- 6 Nisan 2009
- 4
- 0
- Konu Sahibi aayyccaann
bgn 24 kasım. lazerle ameliyat olalı 13 gün oldu. ağrım yok. sadece tuvalet esnasında hafif bi kasılma var. kanamam yok. ama sarı renkli bi akıntı var. akıntının nereden geldiğini kestiremiorum. 2 gün önce doktora kontrole gittim. o sırada bu akıntıyı farketmemiştim. sadece kaşıntım vardı. onu söyledim. o bölgenin dezenfeksiyonunu sağlayan bi krem verdi sadece. antibiyotik vericekti ama ben istemedim. çünkü dişhekimiyim, antibiyotikleri yeteri kadar tanıyorum.ve gerekli olmadıkça antibiotik kullanımını sevmiyorum hiç. ve vermedi ben istemeyince. aslında akıntı çok yoğun deil. yara belki kapanmadığı için ödem akıntısı da olabilir. tam bilemiorum. yani normalde yara iyileşmelerinde normal bi durum.. ama bu durum beni çok korkuttu fistül mü oldum acaba diorum. umarım olmamışımdır. genel cerrah başka bir arkadaşımla konuştuğumda sarı akıntının çok normal olduğunu söyledi. 1 ay kadar sürdüğünü söyledi... umarım kısa süre sonra gecer tüm problemlerim... gelişmeleri tekrar yazmaya devam ederim..
umarım sizler için gerekli bilgiler verebiliyorumdur. çünkü bu konuyla ilgili pek hasta görüşü bulamıyorum internette..
bi de benim gibi lazerle ameliyat olan var mı başka...
umarım sizler için gerekli bilgiler verebiliyorumdur. çünkü bu konuyla ilgili pek hasta görüşü bulamıyorum internette..
bi de benim gibi lazerle ameliyat olan var mı başka...