doğru yere mi yazıyorum derdimi bilemiyorum ama benim de iki gündür makat bölgemde bir şişlik oluştu, ne oldugunu anlayamadım, sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba anal fissür mü dedim ama ben hayatım boyunca hiç kabızlık çekmedim nerdeyse. tam makat girişinde şişlik oluştu, dün daha kücüktü bugün biraz daha irilesmis, dokununca acı ve agrı oluyor, sizce ne olabilir, genel cerraha mı gitmem gerekir gastroenteroloji uzmanına mı?
benim de öle olmuştu..ıkınma yüzünden oluyormuş..sonra fissür oldu tabi..geciktirme doktora git..doğru yere mi yazıyorum derdimi bilemiyorum ama benim de iki gündür makat bölgemde bir şişlik oluştu, ne oldugunu anlayamadım, sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba anal fissür mü dedim ama ben hayatım boyunca hiç kabızlık çekmedim nerdeyse. tam makat girişinde şişlik oluştu, dün daha kücüktü bugün biraz daha irilesmis, dokununca acı ve agrı oluyor, sizce ne olabilir, genel cerraha mı gitmem gerekir gastroenteroloji uzmanına mı?
slm hanımlar benim eşim cuma ameliyat oldu(askeri hast.de,lazer orda yokmuş)çok zor olmadığını söylüyor.benim ameliyatı olan hastalara bir sorum olcak;3gün snra sıvı bir akıntı gelmeye başlamş,acaba bu herkes de mi oluyor?normal bir durum mu?dr.ları yemeklerinde kısıtlama yapmamış ama eşim genelde sıvı besleniyor.sıcak oturma banyosunu da bir iki defa yapın demişler,siz ne kadar yaptınız ve nelere dikkat edmemiz gerekir?dikişlerinde acılma olmasından korkuyorum benbugün ist a geldik,yolculuk çok rahat geçti ama ???cevaplarınızı acil bekliiyorum
benim eşimde oldu canım, o sıvı akıntıdan gelmişti onunda,yeşillik çok yesin kabız olmamaya dikkat etsin dikişler çok zorlanır, eşim rahatsız hissettikce sıcak oturma banyosu yapıyordu,su çok rahatlatıyormuş, iyi gözlemleyin yarayı iltihapa cevirmemesi için. çok geçmiş olsuna.s.
peki bu ameliyat sonrasında çok ağrı sızı oluyormu
2 gündür mahvettin beni yine füssür boshayallersmile