- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım koydum fırına pişiyor :))))
emeğine sağlık :)
harikasin bende en kisa zamanda ispanak yataginda domates soslu levrek deneyecegimdomatesli olan herseye bayilirim.yanliz ben kizarmis yerine dedigin gibi haslanmis patatesle servis ederimseninde eline emegine saglik arkadasim sonucu paylas mutlaka..ayy neguzel birinin verdigim bir tarifi denemesi inanilmaz bir mutlulukara ara kontrol et baligi fazla kurutma
çıkardım sımdı folyoyu. kuru kuru hıc sevmem eti de balığı da :)
pişsin yicem hemen :)
eşimle beraber bakıyorduk tariflere öğlen.
şimdi dısarda, domates soslu somonu yapıyorum dedim. yiiihhhhuuuuuu diye bı ses geldi :) hadı bakalım :))) pişsin onu bekleyemeden tadına bakıciğim :)
evet yediiiimmmmm
dısarda 1-2 kez yedim, annemde yapmıstı ve bır onyargı ile tatmıştım. hepsinde sonuc fecıydı. kupkuru yavan bır balık. somonu o yuzden hep oyle bılırım. nesını severler bunun dıye sasırırım.
yediğim mukemmel olan tek somondu. bu balıgı bana sevdırdıgın ıcın tesekkur ederım :)
doğrusunu soylemek gerekırse ilk etapta görüntüye asık oldum. denemeliyim dedim .
gercekten tadıda cok guzel oldu.
kendıme oy vermek etik olmadıgından oyum sana arkadasım
balıktan hiç mi hiç anlamam yani cinslerinden :18:, akşam eşim almış ne bu dedim. somon diyolar dedi:44 tamamen dedi koduda olabilir yani) bende somon varsayıp bu sos ile fırına verdim. hımmm sonuç harikaydı. balık somonsa ne ala değilse bu sos her balığa yakışo galiba
anlatimin superr ama ya cok guldum sabah sabah soyle bisey diyeyim evet sonucta domates ya aslinda herseye yakisir ama bir tavsiyemde olabilir (ben oyle yapiyorum) eger baligin somon yada kilciksiz baska fileto bir balik ise aynen bu sosu uygula ama yok butun baliksa levrek,cipura..... gibi onlarada ben domates koymadan limon suyu,zeytinyagi,sarimsak,tuz,karabiber ve yine aromali otlar koyarak ayni sekilde pisiriyorum bak oda super oluyor ozellikle cipurada
begenmene gercekten cok sevindim ve denedigin icinde ayrica tesekkurler
yok kız yakıştı domates. minik salkım domateslerden yoktu eccik büyük salkım domatesler vardı onlarıda senin ki gibi koydum üzerin biraz iiri kaçtılar ama yinede hoştu. eşim tüm domatesleri yedi
ben balık tüketimine önem veririm. her ne kadar cinslerini anlmasamda:26: .bi hamsiyi biliyom: o yüzden çoğunluk hamsi yeriz. en az haftada bir kere
neyse artik mutfaginiza hamsi disinda degisik baliklarda girecek ozellikle somona onem ver cunku zengin omega3 ve cok ama cok faydali
tamam, bir vesikalık somon fotosu ile giderim balıkçıya, bu balığı tanıyormusunuz:82:
oyuumuda kullandım ayrıca .
gordum canim oyunu veee cok ama cok tesekkur ederim
ya var ya formuna geri donmussun ya bravo tesekkur ederim zeynocugumBenim arkadaşım güzeldir,beceriklir ve diyettedir...canım ya masa tarif çok güzel mis olmuş çok çok beğendim emek vermişsin çok hoş... Aferin kız sana...
Ellerınıze saglık... Gercek bır zıyafet . Hem damak ıcın hem de gorsel bır zıyafet olmus. Ben de EN KISA ZAMAN DA deneyecegım bu tarıfı...