Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı
- Konu Sahibi isabel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Lisabellanın tarifini çok beğendim çok lezzetli olduğuna eminim. Zaten dünyanın en berbat tadı bile olsa böyle bir görsellikte tamamını afiyetle mideye indirirsin :) Özellikle sunumundan ötürü oyum Lisabellaya..
Sevgili NASERDO ,ne guzel yazmissin Cook tesekkur ederim guzel sozlerin ve oyun icin ama emin ol oldukcada lezzetliydi.deneyen arkadaslarda oldu ben yayinladiktan sonra ve hepsinin yorumuda lezzetli oldugu yonundeydi
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
ne güzel tarifler bunlar...zor olmayan ve lezzetli bi tarif gibi görünüyolar..en kısa zamanda denicemmm....tam da ögle vakti....agzım sulandı desem yeridirrr...ellerinize ve emeginize sağlıkkkkk Lisabella
Sevgili act_rest coook tesekkurleraynen dedigin gibi kolay ve lezzetli.hemen al iki parca somon koy firina pissin
bir gun deneyince yorumunu paylasirsan sevinirim
Sevgili act_rest coook tesekkurleraynen dedigin gibi kolay ve lezzetli.hemen al iki parca somon koy firina pissin
bir gun deneyince yorumunu paylasirsan sevinirim
tabiki paylasırım canım...bu hasta sonu istavrit var ama diger hafta sonu olabilir
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
tatlım tebrik ederimmmmm. Benim hislerim kuvvetli yaaaa ben sana daha yarışmaya girmeden demiştim sen birinci olacaksııııın diye ama dimiiii
caniiiiim arkadasim cok tesekkur ederimkalbin temiz senin benim favorimde sendin biliyorsun yaptigin buyuk emekti
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Ya ben yarışmayı unutmuş gitmişim Oy kullanmayı unuttum hatta
Liseballe, çok aşırı tebrik ediyorum seni emeğin, güzel sunum için...
gercektenmi komik olmus gercektende
bende cok asiri tesekkur ediyorum oyleyse hepimizinki guzeldi vede emekti canim ....
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Tek kelimeyle mükemmell.
ayrıca tabaklarına da bayıldım canımm markası neee
Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim
bu tabaklar zaten favorimdir karedes benm yemegimdir ıkısı bi araya gelince gözlerim kamastıı süper bi sofra bayıldımmmmmmmm hani yemeye kıyamassın ya o cinsten olmus..en güzel anlarında ozeel misafirlerinle allah yemeyi nasip etsin agızz tadıyla..
Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajiniCok tesekkur ederim canimAmiiin insallah
Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim
Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajiniCok tesekkur ederim canimAmiiin insallah
Önemli değil canım.
Çook beğendim gerçekten.
balık çeşitlerine ve karidese de bayılırım. mutlaka deniycem tarifini
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Sonucun hoşuna gideceğini düşünüyorumSevgilerÖnemli değil canım.
Çook beğendim gerçekten.
balık çeşitlerine ve karidese de bayılırım. mutlaka deniycem tarifini
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Cok tesekkur ederım Ben kazanmıstım bu kategorıyı Ayyy hatırladım bırden ne guzeldı yarısma heyecanı .Yenıden katılasım geldı ..eskilerden ama çok güzel olmuş kim kazanmıştı bu yarışmayı ellerinize sağlık.. tariflere bakarken gördüm bu tarifinizi..
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- 19 Kasım 2014
- 425
- 417
- 48
ramazan sofraları var katılın birde merak ettim editörsünüz ama pek göremiyorum sizi ben bu sitede ..Ahhh ne güzeldi bu yarışmaya katılmak