• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

Lisabellanın tarifini çok beğendim çok lezzetli olduğuna eminim. Zaten dünyanın en berbat tadı bile olsa böyle bir görsellikte tamamını afiyetle mideye indirirsin :) Özellikle sunumundan ötürü oyum Lisabellaya..

Sevgili NASERDO ,ne guzel yazmissin :16:Cook tesekkur ederim guzel sozlerin ve oyun icin :16:ama emin ol oldukcada lezzetliydi.:34:deneyen arkadaslarda oldu ben yayinladiktan sonra ve hepsinin yorumuda lezzetli oldugu yonundeydi:34:

ne güzel tarifler bunlar...zor olmayan ve lezzetli bi tarif gibi görünüyolar..en kısa zamanda denicemmm....tam da ögle vakti....agzım sulandı desem yeridirrr...ellerinize ve emeginize sağlıkkkkk Lisabella:34::34::16::16:

Sevgili act_rest coook tesekkurler:16:aynen dedigin gibi kolay ve lezzetli.hemen al iki parca somon koy firina pissin :34:
bir gun deneyince yorumunu paylasirsan sevinirim:16:

tatlım tebrik ederimmmmm. Benim hislerim kuvvetli yaaaa ben sana daha yarışmaya girmeden demiştim sen birinci olacaksııııın diye ama dimiiii

caniiiiim arkadasim cok tesekkur ederim:16::16:kalbin temiz senin :54:benim favorimde sendin biliyorsun yaptigin buyuk emekti

Ya ben yarışmayı unutmuş gitmişim :1::1::1: Oy kullanmayı unuttum hatta :9::9::9::9:

Liseballe, çok aşırı tebrik ediyorum seni emeğin, güzel sunum için...

:46::46::46::46::46::46::46::46:

gercektenmi komik olmus gercektende :1::1::1:

bende cok asiri tesekkur ediyorum oyleyse :9:hepimizinki guzeldi vede emekti canim ....:16:

bu tabaklar zaten favorimdir karedes benm yemegimdir ıkısı bi araya gelince gözlerim kamastıı süper bi sofra bayıldımmmmmmmm hani yemeye kıyamassın ya o cinsten olmus..en güzel anlarında ozeel misafirlerinle allah yemeyi nasip etsin agızz tadıyla..

Tek kelimeyle mükemmell. :KK9::KK9:
ayrıca tabaklarına da bayıldım canımm markası neee:KK23:

Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim:KK16::KK16:.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim :KK34:
bu tabaklar zaten favorimdir karedes benm yemegimdir ıkısı bi araya gelince gözlerim kamastıı süper bi sofra bayıldımmmmmmmm hani yemeye kıyamassın ya o cinsten olmus..en güzel anlarında ozeel misafirlerinle allah yemeyi nasip etsin agızz tadıyla..

Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajini:KK17:Cok tesekkur ederim canim:KK16:Amiiin insallah :KK16:

Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim:KK16::KK16:.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim :KK34:

Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajini:KK17:Cok tesekkur ederim canim:KK16:Amiiin insallah :KK16:

Önemli değil canım.
Çook beğendim gerçekten.
balık çeşitlerine ve karidese de bayılırım. mutlaka deniycem tarifini :KK34::KK34::KK34:

eskilerden ama çok güzel olmuş kim kazanmıştı bu yarışmayı ellerinize sağlık.. tariflere bakarken gördüm bu tarifinizi..
Cok tesekkur ederım :KK37::KK37::KK37:Ben kazanmıstım bu kategorıyı :KK23::KK23::KK23:Ayyy hatırladım bırden ne guzeldı yarısma heyecanı .Yenıden katılasım geldı ..

Back