• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

hemsoom :38: ve ayni zamanda psikologum :9::9: ne alaka deme soyleyecegim:24:hani psikologlar cocuklugumuza iner bizi cocuklugumuza gotururler ya bende senin memleketim kokan her tarifinle cocukluguma gidiyorum :9::16:

Canımsın bu duyguları yaşatabiliyorsam memleket hasretini bir nebze dindirebiliyorsam ne mutlu bana:48:Kapım herzaman açık sana:29:
Sen de maşaallah döktürmüşsün:52::52:

Canımsın bu duyguları yaşatabiliyorsam memleket hasretini bir nebze dindirebiliyorsam ne mutlu bana:48:Kapım herzaman açık sana:29:
Sen de maşaallah döktürmüşsün:52::52:

Tesekkur ederim hemsom :38:Ordada defalarca soyledim burdada soyluyorum cok guzel duygular yasatiyor bana tariflerin:16:..yemek tarifi ile insan huzunlenirmi :26:eveeet ben huzunleniyor,duygulaniyorum senin elinden cikan her tarifle..cunku unuttugum yada unuttugumu sandigim seyleri hatirlatiyorsun bana..coook tesekkurler ,cok mutluyum seni buldugum icin ayyyy aglayacagim simdi sanki yillarca gormedigim bir dostum,arkadasim gibi :14:

dokturme isine gelince senin mutfaginda kepce bile olamam ya oda ayri konu :9::9::9:

Tesekkur ederim hemsom :38:Ordada defalarca soyledim burdada soyluyorum cok guzel duygular yasatiyor bana tariflerin:16:..yemek tarifi ile insan huzunlenirmi :26:eveeet ben huzunleniyor,duygulaniyorum senin elinden cikan her tarifle..cunku unuttugum yada unuttugumu sandigim seyleri hatirlatiyorsun bana..coook tesekkurler ,cok mutluyum seni buldugum icin ayyyy aglayacagim simdi sanki yillarca gormedigim bir dostum,arkadasim gibi :14:

dokturme isine gelince senin mutfaginda kepce bile olamam ya oda ayri konu :9::9::9:

Çok sağol canım benim inan böyle hissetmene çok mutlu oldum:38:
Canımsın estagfurullah olur mu öyle şey senin de maşaallahın var çok gurur duydum hemşomla:29::16:

Bu saatte bakmasaydım iyidi....
Çok aç hissediyorum kendimi :1:
Elinize sağlık herşey çok güzel gözüküyor...

Coook tesekkur ederim :16:diger tariflere bakmadiysaniz henuz gidip uyuyun hemen yarin bakiniz zira oyle guzel seyler yapmiski arkadaslarda insanin akli basindan gidiyor :37:

:56: offf offf bu yarışma ne zaman biter:50: tarifleri okudukça, şahane sunumları gördükçe eriyorum burada:ssz:
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim.

Cook tesekkur ederim :16:
:9::9: bu biter baskasi baslar :24:gercektende gecen iki kategoride dahil eridik bittik vallahi daha uzunca bir surede erimeye devam edecegiz galiba :131:

ben neden eridiğimi hissetmiyorum acaba :9: çorbaları denediğim hafta gayet iyiydi de hamur işleri ve bu kategori pek eritmedi 77 kilodan 67 ye düşene kadar canım çıktı 2 gün önce tartıldım yine 68 olmuşum :ssz: keşke bir önceki yarışmaya katılmasaydım, bu sebple eşim öğrendi yarışma olduğunu şunuda deneyelim bunuda yapalım deyip duruyor :9::9::9:

eriyoruz ama lafta sanırım ya bende gram eksilme yok amaaa:1::1::9:

Kesin bu hafta erirsin zira balik zayiflatir :34:

ben neden eridiğimi hissetmiyorum acaba :9: çorbaları denediğim hafta gayet iyiydi de hamur işleri ve bu kategori pek eritmedi 77 kilodan 67 ye düşene kadar canım çıktı 2 gün önce tartıldım yine 68 olmuşum :ssz: keşke bir önceki yarışmaya katılmasaydım, bu sebple eşim öğrendi yarışma olduğunu şunuda deneyelim bunuda yapalım deyip duruyor :9::9::9:

bu hafta balik haftasi ya hergun bir tarifi denesen bu haftanin sonunda kesin zayiflarsin..ama pilavlarindan ve kalamarlarindan fazla yeme :34:ben sana zayiflamadaki en iyi baligi tavsiye ederim somon :9:gercekten oyle , zayiflatiyor ve guzel bir salata ile supeeer..bak mesela benim tarifte cok hafif deneyebilirsin:34:ben diyetteyim bide bircok fotoya bakinca nevrim donuyor:27: yapip yemek istiyorum ama hepsini diyet sonuna sakliyorum ozellikle pilav esliginde olanlari ve kalamari...pilavlari esin yesin ,sen baliklarini :1:

katilip katilacagim tek kategori bu olur benimde cunku diyette baska tarif denemem ve yemem mumkun degil

Ellerine saglik cnm sunumun istah acici gozukuyor:56:

Cook tesekkur ederim safahat :16:senin tarifde supeeer ,diyetten sonra kesin yapacagim:34:

Back