• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

Cook tesekkur ederim :16:ayyy vallahi cok sevinirim denersen :46:heyecan ile bekleyecegim sonucunu :34:

tamam yapınca fotosunu da eklerim pis alıştım foto eklemeye :D ama sununum seninki kadar güzel olmayabilir baştan söyleyeyim :) sonra '' bak hele cincikk' e bak doğru düzgün süslememiş koymuş '' yok ama :D

tamam yapınca fotosunu da eklerim pis alıştım foto eklemeye :D ama sununum seninki kadar güzel olmayabilir baştan söyleyeyim :) sonra '' bak hele cincikk' e bak doğru düzgün süslememiş koymuş '' yok ama :D

ayyy askolsun hic oyle bisey dermiyim :17:deneyecegini soylemen bile beni fazlasiyla mutlu etti bide yapar ve lisabella harika oldu cok lezzetliydi dersen ohhh degme benim keyfime :21::21:

o yapip ekleme gercektende aliskanlik yapiyor bir baslayinca her yaptigini gostermek ,paylasmak istiyorsun :1:bende sen gibiyim bu aralar pis alistim yani :7:

ayyy askolsun hic oyle bisey dermiyim :17:deneyecegini soylemen bile beni fazlasiyla mutlu etti bide yapar ve lisabella harika oldu cok lezzetliydi dersen ohhh degme benim keyfime :21::21:

o yapip ekleme gercektende aliskanlik yapiyor bir baslayinca her yaptigini gostermek ,paylasmak istiyorsun :1:bende sen gibiyim bu aralar pis alistim yani :7:

biliyom öyle bişey demeyeceğini şaka yaptım canım kısmetse yarın yapcam eğer eşim erken eve gelirse hatta bu akşam da yapabilirim :56:

Son düzenleme:
Domates soslu somonu en kısa zamanda tatmayı düşünüyorum, çok merak ettim. fırında karides şişe bayılırım, canım iyice çekti şimdi gece gece :) sunumuna bayıldım bu arada, ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım.. Sunumun harika gözüküyor... Başarılar dilerim... :16::16:

Cook tesekkur ederim Libyana26:16::16::16::16:

Domates soslu somonu en kısa zamanda tatmayı düşünüyorum, çok merak ettim. fırında karides şişe bayılırım, canım iyice çekti şimdi gece gece :) sunumuna bayıldım bu arada, ellerine sağlık

Cook tesekkurler Chloen:16::16::16:kesinlikle dene ben cok seviyorum bu tarifin lezzetini..denedikten sonrada fikrini paylasirsan benimle sevinirim:34:

ben aslında deniz ürünleri hiç sevmem ama bu sunum resmen iştah kabarttıcı yahu ellerinize emeğinize sağlık ...başarılar :56:

Coook tesekkur ederim Sevgili adamina :16::16::16::16:bende yiyecegim yemekte ilk once gorselligine bakarim sonra diger kriterlerim gelir:34:ama bunun lezzetide gercekten cok hos...kendim yaptim diye soylemiyorum :17:

kuzu harikasin ya :16::16::16:ellerine saglik kk reklami da tam olmus ama:9:
Sagol sekerim :16::16::16:sende oyle ,diger arkadaslarda oyle hepimiz harikayiz dimi :16:reklam isi benimde hosuma gitti inan :34:biranda olusmus bir fikirdi degerlendirdim.benim laptop mutfaktadir surekli mutfakta yasiyorum ben :9:biranda soyle kiyidan koseden gostereyim diye cikiverdi :28:

deniz ürünlerinin hiç biriyle alakam yoktur sevmem kırk yılda bir yediğim tek balık somondur malesef sizin bu tarifte yiyebileceğim bir tarif
karides hariç:) ellerinize sağlık ,
bu arada benim yarışmada en dikkat ettiğim şey görsel kalite,sunum bunun için de ayrıca emeğinize sağlık,[ /B]

deniz ürünlerinin hiç biriyle alakam yoktur sevmem kırk yılda bir yediğim tek balık somondur malesef sizin bu tarifte yiyebileceğim bir tarif
karides hariç:) ellerinize sağlık ,
bu arada benim yarışmada en dikkat ettiğim şey görsel kalite,sunum bunun için de ayrıca emeğinize sağlık,[ /B]

Cooook tesekkur ederim :16::16::16: denemenizi tavsiye ederim madem kirkyilda bir en azindan somon yiyebiliyorsunuz bu biri bu kez bu tarifle deneyiniz :34:deniz urunleri ilginctir gercekten seven tam sever sevmeyende malesef sevmiyor.ben denizden babam ciksa yerim diyenlerdenim :9:

Back