• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel hazırlanmışsın ağzım açık kaldı diyebilirim. Somon çok leziz görünüyorda ben karideslere bittim ya ağzımın suyu aktı. Sunumun zaten takdire şayan o salkım domates fikrini not aldım artık bol bol uygularım teşekkür ederim bana kazandırdıkların için. Ellerine sağlık...

Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel hazırlanmışsın ağzım açık kaldı diyebilirim. Somon çok leziz görünüyorda ben karideslere bittim ya ağzımın suyu aktı. Sunumun zaten takdire şayan o salkım domates fikrini not aldım artık bol bol uygularım teşekkür ederim bana kazandırdıkların için. Ellerine sağlık...

canimsin yaaa:38:ugrasilan,emek verilen hersey guzel oluyor gercekten:34:bazen boyle benimki gibi basit tariflerlede harika sonuclar lezzetler yakalanabiliyor..hayat boyle iste hepimizin birbirinden ogrenecegi cok sey var bende seni tanidigimdan beri cok sey ogrendim sayende ..ve bende sana tesekkur ederim kazandirdiklarin icin
:16::16:kiz ilani ask gibi oldu :127:

kizlar :3:
gerci deniz urunlerinede yazdimda birde burayada yazayim belkim birileri cig balik yemeyi seviyodur diye:27:bende susi falan yiyemiyorum yedigim tek cig balik somon sume ve bu sekilde tartar.ama bu tartarda ne baligin cigligi,ne kokusu hic anlamiyorsunuz balik yediginizi..hem diyetlerde cok ise yarayabilir bu tarif hemde somon yiyoruz omeganin babasi yani:34:ben tariflerimi hazirlarken balik firin kabina sigmayinca ucundan kesmek zorunda kaldim ve onuda hemen degerlendirdim yemek pisenede kadarda yedim bitirdim:32:tarifi soyle:

somonu kucuk kucuk dogruyoruz icine ince kiyilmis maydanoz,yesil yada kuru sogan,dereotu,zeytinyagi,limon suyu ,tuz ,karabiber ekleyip karistirip guzelce yiyoruz..isterseniz icine balsamik,yada baska baharatlar falanda ekleyebilirsiniz...birde tartarlarda genelde bir tanede cig yumurta sarisi eklenir ama ben eklemiyorum..

Eki Görüntüle 636861 Eki Görüntüle 636862

Kesin bu hafta erirsin zira balik zayiflatir :34:

bu hafta balik haftasi ya hergun bir tarifi denesen bu haftanin sonunda kesin zayiflarsin..ama pilavlarindan ve kalamarlarindan fazla yeme :34:ben sana zayiflamadaki en iyi baligi tavsiye ederim somon :9:gercekten oyle , zayiflatiyor ve guzel bir salata ile supeeer..bak mesela benim tarifte cok hafif deneyebilirsin:34:ben diyetteyim bide bircok fotoya bakinca nevrim donuyor:27: yapip yemek istiyorum ama hepsini diyet sonuna sakliyorum ozellikle pilav esliginde olanlari ve kalamari...pilavlari esin yesin ,sen baliklarini :1:

katilip katilacagim tek kategori bu olur benimde cunku diyette baska tarif denemem ve yemem mumkun degil

Cook tesekkur ederim safahat :16:senin tarifde supeeer ,diyetten sonra kesin yapacagim:34:

:9: tam diyet kategorisi dimi:9: benimkini diyetten sonra dene cnm ya da odul gununde falan
Aslinda firinda oldugu icin cogu yemekten cook hafif ama pirinc oldugu icin:9:

:9: tam diyet kategorisi dimi:9: benimkini diyetten sonra dene cnm ya da odul gununde falan
Aslinda firinda oldugu icin cogu yemekten cook hafif ama pirinc oldugu icin:9:

kesinlikle :9:hem protein hem hafif :8:ben henuz seyir evresinde yol alan odul gunu bile olmayan bir dukanciyim:2:ama bu gunlerde gececek hem ince zayif olacagim hemde istedigimi yiyebilecegim az kaldi:21:
senin hamsili pilav evet cok begendigim sevdigim bir tarif onceden yemisligim var..zaten o pilavi yokmu pilavi kaloriler orda :4:ama o hamsiii varya hamsiye bayilirrrriiiim:16:

Muhteşem görünüyor lezzetide öyledir eminim görsellik sunumda muhteşem ellerinize sağlık :16: buarada yemek takımınıza bayıldım hangi marka sakıncası yoksa söylermisiniz ? bir yemek takımı aldım ama bunuda artık günlük olarak alabilirim bayıldım :23::16:

kesinlikle :9:hem protein hem hafif :8:ben henuz seyir evresinde yol alan odul gunu bile olmayan bir dukanciyim:2:ama bu gunlerde gececek hem ince zayif olacagim hemde istedigimi yiyebilecegim az kaldi:21:
senin hamsili pilav evet cok begendigim sevdigim bir tarif onceden yemisligim var..zaten o pilavi yokmu pilavi kaloriler orda :4:ama o hamsiii varya hamsiye bayilirrrriiiim:16:

Tez vakitte odul gunleri gor insallah gitsin kilolar:8:
O ic pilav var ya of of piserken bile beni benden aliyor.
Ben de bu ara diyete baslasam aslinda hazir balik kategorisi varken :27:

Muhteşem görünüyor lezzetide öyledir eminim görsellik sunumda muhteşem ellerinize sağlık :KK16: buarada yemek takımınıza bayıldım hangi marka sakıncası yoksa söylermisiniz ? bir yemek takımı aldım ama bunuda artık günlük olarak alabilirim bayıldım :KK23::KK16:

Sevgili nehirnil111 oncelikle cok tesekkur ederim:KK16:emin ol lezzeti gercektende guzel oluyor ben ve benden once agzina balik surmeyen kocisim zevkle yiyoruz..

yemek takimini ben CASA dan aldim canim.ben yemek takiminda beyazi cok seviyorum herseyi zevkle sunabiliyorsun.:KK34:ama soyle siyah yada kirmizi yemek takimimda olsun isterim:KK16:

Tez vakitte odul gunleri gor insallah gitsin kilolar:KK8:
O ic pilav var ya of of piserken bile beni benden aliyor.
Ben de bu ara diyete baslasam aslinda hazir balik kategorisi varken :KK53:

coook sagol canim guzel dileklerin icin,insallah gorurum tez vakitte odulu:KK8:ic pilav :KK42:

senin tickerindada goruyorum epey vermissin az kalmis sanada odul gunleri 3-4 kilo sonra hedeftesin :KK9:

Sevgili nehirnil111 oncelikle cok tesekkur ederim:KK16:emin ol lezzeti gercektende guzel oluyor ben ve benden once agzina balik surmeyen kocisim zevkle yiyoruz..

yemek takimini ben CASA dan aldim canim.26:ben yemek takiminda beyazi cok seviyorum herseyi zevkle sunabiliyorsun.:KK34:ama soyle siyah yada kirmizi yemek takimimda olsun isterim:KK16:

coook sagol canim guzel dileklerin icin,insallah gorurum tez vakitte odulu:KK8:ic pilav :KK42:

senin tickerindada goruyorum epey vermissin az kalmis sanada odul gunleri 3-4 kilo sonra hedeftesin :KK9:

Balık pek sevmem ama muhakkak deniyecegim :KK16: Benim aldıgım yemek takımımda benziyor sizinkine :KK23: jumbodan düz beyaz sadece kenarları gümüş biye gibi sadece ama yinede gözüm hep düz beyazda bu tarz modelleri begeniyorum öyle yuvarlak degilde yamuk yumuklar hoşuma gidiyor :KK53: güle güle kullanın bende bir bakayım varmı buralarda teşekkür ederim:KK16:

Balık pek sevmem ama muhakkak deniyecegim :16: Benim aldıgım yemek takımımda benziyor sizinkine :23: jumbodan düz beyaz sadece kenarları gümüş biye gibi sadece ama yinede gözüm hep düz beyazda bu tarz modelleri begeniyorum öyle yuvarlak degilde yamuk yumuklar hoşuma gidiyor :27: güle güle kullanın bende bir bakayım varmı buralarda teşekkür ederim:16:
denersen sonucunu bildir mutlaka,zaten balik yedigini hissetmeyeceksin cok :34:
bende oyle karacadan yada jumbodan guzel bir davet takimim olsun istiyorum..benimki daha cok bizbize gunluk kullanima iyi oluyor..
senden seninkini iyi gunlerde kullan canim ve rica ederim :16:

denersen sonucunu bildir mutlaka,zaten balik yedigini hissetmeyeceksin cok :34:
bende oyle karacadan yada jumbodan guzel bir davet takimim olsun istiyorum..benimki daha cok bizbize gunluk kullanima iyi oluyor..
senden seninkini iyi gunlerde kullan canim ve rica ederim :16:

Tabiki bildirecegim yakın zamanda :16: Teşekkür ederim inşallah henüz kullanmak nasip olmadı :21:jumbo öneririm manzini modeli benimki çok hoşuma gitti karacadan biraz şikayetler duydum tabiki eniyisini sen bilirsin ama seninkide çokta günlük degil çok şıklar :16:

Tabiki bildirecegim yakın zamanda :16: Teşekkür ederim inşallah henüz kullanmak nasip olmadı :21:jumbo öneririm manzini modeli benimki çok hoşuma gitti karacadan biraz şikayetler duydum tabiki eniyisini sen bilirsin ama seninkide çokta günlük degil çok şıklar :16:

bakacagim mutlaka soyledigin modele,karacayida su yarisma programina sponsordu ya(sefler yarisiyordu ismi sanirim) orda goruyordum hosuma gidiyordu oyle karar vermistim ama jumboda kendini kanitlamis bir marka...karaca son 10 yildir falan bu kadar yukselise gecti.yaaa ben cok SIK davet sofralarim olsun istiyorum soyle gumus kasiklar,bicaklar,yada altin kaplama catal bicaklar falan..kristal bardaklar,samdanlar,supeeer bir yemek takimi....:16:cok guzel yemekler yapayimdavet sofrasina yakisir ve butun sevdiklerim o masanin etrafinda yaptiklarima ovguler yagdirsin onlar yesin ben mutlu olayimm:16:ayyyy kendimden gectim :9:bak hayalimide paylastim seninle :34:yemek takimiydi degilmi konumuz :34:

yarışmanın ilk günleri 3 tarifle sınırlı kalacağını zannetmiştim ama yarışmacılar birden açıldı.

muhteşem tariflerle bizim de işimizi zorlaştırdınız.sunumunuz tam bir görsel şölen.eminim tadı da öyledir.

ilk fırsatta tarifinizi deneyeceğim.emeğinize sağlık.

yarışmanın ilk günleri 3 tarifle sınırlı kalacağını zannetmiştim ama yarışmacılar birden açıldı.

muhteşem tariflerle bizim de işimizi zorlaştırdınız.sunumunuz tam bir görsel şölen.eminim tadı da öyledir.

ilk fırsatta tarifinizi deneyeceğim.emeğinize sağlık.

Cok tesekkur ederim :16:Balik denilinde insan acaba ne yapabilirim diye dusunuyor ilk basta ama aslinda cok fazla degisik lezzet ve tarif var balikta ve deniz urunlerindede :34:Yapilan birbirinden guzel ve degisik tariflerlede bu yarismadada bunu azda olsa gosterebilme sansimiz oldu..yaris demek rekabet demek :4:gerci biz dostca guzelce yarisiyoruz ki buda cok guzel :29:keske daha fazla katilimci olsada daha cok yeni tarifler gorebilsek:34: ve hepimizin isi dahada zorlassa :27:

denemenizi ise tavsiye ederim mutlaka ve sonucunu paylasirsaniz memnun olurum:16:

bakacagim mutlaka soyledigin modele,karacayida su yarisma programina sponsordu ya(sefler yarisiyordu ismi sanirim) orda goruyordum hosuma gidiyordu oyle karar vermistim ama jumboda kendini kanitlamis bir marka...karaca son 10 yildir falan bu kadar yukselise gecti.yaaa ben cok SIK davet sofralarim olsun istiyorum soyle gumus kasiklar,bicaklar,yada altin kaplama catal bicaklar falan..kristal bardaklar,samdanlar,supeeer bir yemek takimi....:16:cok guzel yemekler yapayimdavet sofrasina yakisir ve butun sevdiklerim o masanin etrafinda yaptiklarima ovguler yagdirsin onlar yesin ben mutlu olayimm:16:ayyyy kendimden gectim :9:bak hayalimide paylastim seninle :34:yemek takimiydi degilmi konumuz :34:

Bende senin gibiyim desem çok önem veriyorum böyle şeylere güzel sofralar kurayım herkes yaptıklarımı begenip övgüler yagdırsın nasip olur inşallah :16: nese konudan uzaklaşmıyım çok güzel hepsi :23::21:

Bende senin gibiyim desem çok önem veriyorum böyle şeylere güzel sofralar kurayım herkes yaptıklarımı begenip övgüler yagdırsın nasip olur inşallah :16: nese konudan uzaklaşmıyım çok güzel hepsi :23::21:

:1::1:ne guzel hayallerimiz var yemek adina ,paylasmak adina,guzel seyler adina :16:tekrar cok tesekkurler :54:

sunum çok güzel olmuş tadı eminim öyledir. geçen gün Ausencia' nın somon şişini yapmıştım aldığım üç filetodan bir tanesi fazla geldi buzluğa atmıştım onu da senin tarifinle yapayım
Cook tesekkur ederim :16:ayyy vallahi cok sevinirim denersen :46:heyecan ile bekleyecegim sonucunu :34:

Back