- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Ah kuzum sen boşuna anlatmaya çalışma.Termal taytlar var incecik ve sicak.. asla potluk yapmaz.
Acikcasi kilotlu corap fitratini etkiler diye düşünüyorum.
Komik mi ben de guleyim.ahahahahhahhaha ya aahahhaha pardon sinirlerim bozuldu ahahahahhaha
Komik mi ben de guleyim.
100 defa yazdim. Citcitli giymiyor simdi hepsini okumadan suraya yazmayin yorum. Ayrica ben de giymemesi icin ugrasiyorum farkindaysan?16 yaşında birinin alttan çıtçıtlı bady giymesi, bunu anasının zorla giydirmesi, ablasının gelip 'ay acaba bişi olur mu?' diye sorması elbet komik. Bu kadar mı cahilsiniz yoksa külotlu çorap fantezisi olan bir erkek mi?
Bu üyenin bütün konuları külotlu çorap ana temalı konular
100 defa yazdim. Citcitli giymiyor simdi hepsini okumadan suraya yazmayin yorum. Ayrica ben de giymemesi icin ugrasiyorum farkindaysan?
yorumumu yaptıktan sonra okudum yapılan diğer yorumları da.
kardeşimi pazara götürmüş allah bilir çocuğun üzerine tutup olur mu olmaz mı diye ölçmüştür de merak ediyorum hala elinden tutuyor mu bir yere çıktıklarında.komşu gezmesine filan da götürüyordur allah bilir.koskaca delikanlı ya inanılmaz üzüldüm.
derhal bu işe biri dur demeli ilerde çok dalga konusu olur dalgayı da geçtim dile getirmek istemediğim çok daha büyük sıkıntılar yaşanabilir.
Ben ilk kez soruyorum benim icin mi fiyosunuz?Bu üyenin bütün konuları külotlu çorap ana temalı konularvar külotlu çorapla bir alıp veremediği belli
Çıtçıtlı bady benim bile bacak aramı acıtıyor erkeklerin kullandığını düşünemiyorumArkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
Kardeşiniz cinsiyet olarak hangi tarafa meyilli. Bizim okulda da bir tane vardı böyle erkek soyunma odasına almıyorlardı çocuğu. Beden eğitimi dersinde eşofmanlarını giyerken napıyor alay dalga konusu oluyordur kesinYa onu soylefim ben de anneme. Bi sefer almis kardesim istememis giymeyi kalin diye. Pantolonun altindan potluk yapiyormus.
Kiz gibi bi tavri yok. Konustum onla corap artik erkekler de giyiyo dedi. Ronaldoyu ornek aliyor galiba.Kardeşiniz cinsiyet olarak hangi tarafa meyilli. Bizim okulda da bir tane vardı böyle erkek soyunma odasına almıyorlardı çocuğu. Beden eğitimi dersinde eşofmanlarını giyerken napıyor alay dalga konusu oluyordur kesin
Annemle konustum. Kisirliga yol acabilecegini soyledim. Ciddi sorunlar olabilir dedim. Annem bisey olmaz iclikler, taytlar daha sıkı diyor. Ne desem onemsemiyor yani.
Kardesimle de konustum. Ablacim sana termal tayt alalin onu giy diye. Ben onlari sevmedim diyo. Hem cinsel bi sapma falan yok diyo bende. Arastirmis erkeklere ozel kulotlu corap uretildi. Ronaldo bile giydi diyo. Sok oldum. Baktim internetten gercekten kulotlu corap giymis. Onu mu ornek aliuor bilmiuorum ya.
Ya bi sefer nenim corabimi istedi uniden dondukten sonra. Onunkiler makinedeymis galiba ondan. Onun giydigi coraplar da normal kulotlu corap. Ama erkeklerin anatomisine uygun corap mi var ki giysin?İçlik diye bir şey olduguna göre erkekler de üşüdüklerinde benzer şeylere yönelebiliyorlar demek ki. Sıcaklık ve kısırlık üzerinden onları ikna etmeniz zor.
Ancak kardeşinizin giydigi corabın ag kısmı nasıl? Gerçekten bilmedigim için soruyorum, erkekler için özel üretim olanlardan alıyorlardır belki. Ya da dizüstü coraplardan mı bahsediyorsunuz?
Fakat sizinkilerden birini istedigini söylüyorsunuz. Demek ki giyebiliyor... Her ne kadar esneyen birşeyden bahsediyor olsak da dikişleri kadın ve erkeklerde farklı oluyor. Kardesinizin giydikleri anatomik olarak ona uygun degil.
Ayrıca nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat içlik kullanmasını gerektirecek kadar soguk degilse corap da giymesin, bir süre sonra vucudu alışır.
Çok üşüyorsa kat kat giyinmeden önce kan tahlili yaptırın, belki kansızlık ya da bir vitamin eksikligi vs vardır.
Ya bi sefer nenim corabimi istedi uniden dondukten sonra. Onunkiler makinedeymis galiba ondan. Onun giydigi coraplar da normal kulotlu corap. Ama erkeklerin anatomisine uygun corap mi var ki giysin?
Erzincanda yasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?