- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
Ahahah tesekkur ederim:))Alemsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah tesekkur ederim:))Alemsiniz![]()
Canim giymek istemese itiraz ederdi diye dusunuyorum. Kesinlikle hakli bulmuyorum ama demekki oda memnun. Yoksa yanlis bisey tabiYa ama eşiniz kendi isteği üzere giyiyo; bu konu artık kardeşin külotlu çorap giymesinden çıktı;
Annenin ona oğlum giymek ister misin yada giyeceksen hangi çeşit Nasıl alalım dememesine geldi. Pasif bir ergen olmasına geldi.
Valla böyle pasif çocuklar yetiştirildikçe nikahta annesine bile sorar "anne evet diyeyim mi?" diye. Çok vahim.İnanamıyorum şu an daaman ya rabbi !
Aman anneler kendimize Çeki düzen verelim, dikkat edelim.
Biz fikrimizi beyan edelim ama çocuğumuza da fikrini soralım. Yaşı kaç olursa olsun, o Bi birey.
Korkutucu.s Kötü bir alışkanlık edindirtmişsiniz.Bu annenizin suçu üşümemek için kullnmıyor anlaşılan uzaklaştırmaya çalışınArkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
Hayır ilerde oğlunu evlendirdiği zaman torun yerine çıtçıtlı body,külotlu çorap sevecek annesi haberi yokOnu annene soracaksın. Çok geç olmadan sen müdahale et duruma artık madem. Sacmalamasin annen.
Annemle konustum. Kisirliga yol acabilecegini soyledim. Ciddi sorunlar olabilir dedim. Annem bisey olmaz iclikler, taytlar daha sıkı diyor. Ne desem onemsemiyor yani.
Kardesimle de konustum. Ablacim sana termal tayt alalin onu giy diye. Ben onlari sevmedim diyo. Hem cinsel bi sapma falan yok diyo bende. Arastirmis erkeklere ozel kulotlu corap uretildi. Ronaldo bile giydi diyo. Sok oldum. Baktim internetten gercekten kulotlu corap giymis. Onu mu ornek aliuor bilmiuorum ya.
Yok artık!!http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/fatmakrm.768000/
hatta arttırıyorum bu da bu bence