Fikriniz ne?

lise 2ye giden bir insanın annesinin onu giydirmesi değil kendinin giyinmesi lazım. Kutuplarda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çok soğuksa alın içlik atlet vs de. Verin kardeşinize. Annenizle konuşun artık kardeşinizi "giydirmesine" gerek olmadığını. Kendi kararlarını kendisi verip giyinebilsin. Karışmayın lütfen. 10 yaşındaki çocuklar kendileri ne giyeceğine karar verip giyinebiliyor. Allah aşkına lise 2ye giden çocuğa bir şey giydirmek nedir?

Hepsini geçtim kardeşinin çocuğu olmayacak ilerde. Sıcak çok zararlı erkek üreme organlarına. Zavallı bebe, psikolojisi bozulmuş normal karşılıyor hala.

+1

Sıcak ve dar giysiler erkek üreme organlara ciddi anlamda zarar veriyor. Doktorlar bile tedaviye giden ailelere dar giysi giymemesini söylüyor. Bnm oğlumun bir testisi stres anında kasıklara çıkıyo asansör testis deniliyor bu duruma. Doktorumuz kesinlikle kontrol altında tut sürekli yukarda olursa üreme hücrelerine zarar verir dedi. Çünkü kasıklar , testislere göre daha sıcak bir ortam. Hamd olsun oğlum da bu sorun kalktı ama kardeşiniz ergen ve sağlık sorununa teşkil olabilir. Annenizi uyarın, uymazsa da , siz müdahale edin. Kardeşinize de anlatın. Sağlık bu şakası olmaz.

Ya pantolonun altına kilotlu çorap mı giyilir? Sibirya da mı oturuyorsunuz?

Onu geçtim, delikanlılar öyle kolay üşümezki... Benim kardeşim kışın kalorifer bile açtırmıyor evde; her gittiğimde onun kavgası var.

Çocuğu artık anneniz giydirmesin bence; yaş en az 16 diye tahmin ediyorum.

annesinin sözünden çıkmayan bir liseli gelsin o çocuk ben sırtımda taşıyayım.elektrikli battaniye olup bacaklarına dolanayım.

bu arada markalı termal içlikler var.onlardan alın hediye.

Kulotlu corap gıymesı uygun degıl, kısırlıga bıle sebeb olmus olabılır annenız malesef.
Ayrıca koca adam nasıl ıtırazsız gıyıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…