- 24 Kasım 2015
- 312
- 143
- 33
- 39
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Ben de defalarca uyardim. Onu goturup almasi da sacma evet"Ben evde yokken, kardeşimi pazara götürüp almış kilotlu çorapları..." gibi bir cümleniz var bir yorumunuzda işte bu yorumdan sonra bizimle dalga geçtiğinizi düşündüm. Hadi annen abartıp kilotlu çorap ve çıtçıtlı bady giydiriyorda çorap almak için kardeşinizi neden götürüyor?
Ben de defalarca uyardim. Onu goturup almasi da sacma evet
Yani mantiken sürekli aldığı için kardeşinizin bedenini de biliyordur onu neden götürüyor anlamadım hele hele kardeşinizin neden gittiğini hiç anlamadım.
Ergenlikte hızlı büyüyorlar, kestirememiştir bedenini.
İyi de onu goturmesinin faydasi ne olmus ki? Yani orda deneyemeyecegine gore. Sormadim niye goturdugunuErgenlikte hızlı büyüyorlar, kestirememiştir bedenini.
Olabilir ama konunun neresinden bakarsam bakayım tuhaf geliyor.
İyi de onu goturmesinin faydasi ne olmus ki? Yani orda deneyemeyecegine gore. Sormadim niye goturdugunu
Onu annene soracaksın. Çok geç olmadan sen müdahale et duruma artık madem. Sacmalamasin annen.İyi de onu goturmesinin faydasi ne olmus ki? Yani orda deneyemeyecegine gore. Sormadim niye goturdugunu
Soylicem eve gidinceAnnenize söylemeniz gereken; kardeşinizin üreme organlarına sağlık açısından zarar verdiği...
Sıcak ve dar zararlıııııı, üreme organ ve hücrelerine. Kaç kişi yazdı.
Tuhaf zaten ama böyle anneler var malesef. Bana yardıma gelen ablanin oğlu evde elma yemek için bile arayıp annesinden izin alıyor. Annesi neye izin verir neyi uygun görürse onları giyiniyor. Yaklaşık aynı yaşlardalar yanılmıyorsam lise 3'e gidiyor o da. İmkansız değil yani. Baskın karakterli annelerden pasif çocuklar çıkıyor.
Valla ben gayet inandim. Kv de elinde olsa esime giydirir. Zaten iclik giymeye o kadar alismis ki esim,giymeden disari ciksa hasta olup dönüyo eve. Kalin,ince,dar ,bol,uzun kisa her turlu iclik var evde. Ayrica bi tane de ayaksiz kulotlu coraplar varya kalin onlardan var.neymis halisaha macinda usurmus.esofmanin altina giyiyo
Valla ben gayet inandim. Kv de elinde olsa esime giydirir. Zaten iclik giymeye o kadar alismis ki esim,giymeden disari ciksa hasta olup dönüyo eve. Kalin,ince,dar ,bol,uzun kisa her turlu iclik var evde. Ayrica bi tane de ayaksiz kulotlu coraplar varya kalin onlardan var.neymis halisaha macinda usurmus.esofmanin altina giyiyo
İnanamıyorum şu an daaman ya rabbi !
Aman anneler kendimize Çeki düzen verelim, dikkat edelim.
Biz fikrimizi beyan edelim ama çocuğumuza da fikrini soralım. Yaşı kaç olursa olsun, o Bi birey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?