- 15 Kasım 2016
- 85
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Hayir alismis galiba illardir giyiyo.Erkek kardeş,n yadırgamıyor mu bu durumu
Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
Ya onu soylefim ben de anneme. Bi sefer almis kardesim istememis giymeyi kalin diye. Pantolonun altindan potluk yapiyormus.Siyah termal sporcu taytları var veya klasik hıyarlı baba içlikleri var. Erkek için daha uygun.
Termal taytlar artık büyk marketlerde bile satılıyor.
Ya onu soylefim ben de anneme. Bi sefer almis kardesim istememis giymeyi kalin diye. Pantolonun altindan potluk yapiyormus.
cınsıyet bozukluguna yol açacak davranıslar bunlar lıse 2 demek 16 yaş demek, hıc mı hayır demıyor bu cocuk acılen bır psıkologa goturun farklı egılımlerı olmasın sonra koca delıkanlı cıtcıtlı body ne yaaa ben bıle bayan halımle bahsetıgınız ıkı seyıde gıymıyorum ....Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
Eve gelince bile cikarmiyor bazen o kadar alismis. Ben yokken cocugu pazara goturup almis coraplari
Utanmasin diye konuyu acmiyodum ama konuscamKardeşinde çok garip ama yaa..
Kendisi ne alaka kız çorabı giyiyorum diye düşünebilmeli.
Sen konuş yanlış olduğunu uzun uzun anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?