- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Bu yazdıkların ciddi sorun bunları en baştaki mesajında belirtmemişsin. Şimdi işin rengi fazlasıyla değişti..Ben bu süreçte başka şeyleri de farkettim. Annem yaklaşık 3 haftadır rahatsız. En başından beri biliyor. Ilk iki gün sordu nasıl diye. Sonra hiç sormadı. Bu beni müthiş rahatsız eden bi durum. Ben annesi hasta olduğunda mutlaka ararım. Sormaya özen gösteririm. Geçen gün sitem ettim evet sormadım haklisin dedi ama o gün dahil olmak üzere yine sormadı.
Veya ben 8 9 ay önce kendisine bir sohbet arasında bi işçinin bakışlarını beğenmediğimi söyledim. Üzeri kapalı olarak resmen adam beni süzüyor rahatsız oluyorum dedim. Bakin o günden sonra bir kez bile sormadı bana rahatsız eden biri var mı diye. Gelip adamı dövmesini beklemiyorum elbette ama bu benim hayatımda bi sorun ve adamın bu sorunla alakası yok. Belki taciz edildim bilmiyor bile. Merak edip sormadı bir kez olsun.
Yanı ben düşündükçe buluyorum böyle şeyler kafamda. Evet şuan çok stresli ve düşünceli ama bu stresli hali iş bulunca düzelecek. Ama ben sonrasında devam etmek ister miyim bilmiyorum bile. Çünkü iş bulduktan sonra görevmiş gibi yaptığını hissedeceğim. Ben muhtaç değilim ki. Biri ile 5 sene kaç çocugumuz olsun dahi konuşulmadı ki. 5 sene önce doğan çocuklar okula başlıyor. Ama biz bu 5 senede bir arpa boyu yol alamadık. 5 senede sadece onun hayatını düzene sokması için çabaladım.