Calisma hevesi olmayabilir.
Ailesinin kendisine uygun gorecegi biri olabilir.
Sizi kenarda yedek olarak goruyor olabilir, ama kendisi farkli arayislar icine girmis olabilir.
Ben esim ile 3 sene ciktim ve bu 3 sene icerisinde her sekilde hayal kurabiliyorduk.
Sizin de dediginiz gibi bu hayaller illaki ucuk hayaller olmak zorunda degil, siradan hayaller, her ciftin kurabilecegi gibi hayaller.
Veya birlikte birseyler begenebiliyorduk, mesele o begenilenin alinip alinmamasi degil, mesele birlikte ortak zevkler olusturabilmek.
Gelecege dair konusmak ve hayal kurmak guzel birsey bunu her kadin ister ve benim tecrube ettigim kadari ile de erkekte istiyor.
Baska bir erkek arkadasimin boyle taraklarda bezi yoktu, 1 senemi cope atmistim onun yuzunden cunku ben ciddi dusunurken onun akli baska yerdeymis meger, ben sonradan fark ettim bunlari tabii ki, cok uzuldum zamaninda cok kalbim kirildi, ama atlatiliyor bir sekilde. Iyi ki esim ile tanisip onunla kendimize bir hayat kurmusuz diyorum.
Yani diyecegim o ki, karsiniza alip konusun, asil niyetini ogrenin.
Sizinle bir hayat mi gecirmek istiyor, yoksa sizinle gunlerini bu sekilde gecirip, sonu bir yere varmadan gun gelip ayrilacak mi?
Siz net olun ki, sonradan caniniz daha cok acimasin.