• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi almak istiyorum kızlar

bakın bugün siyasete ve dine evrilecek 2. konu açıldı

bu konular fake ve bilerek algı operasyonu için açılıyor.

hangi parti ne kadar milletvekili çıkartırsa da çıkartsın bu ülke demokratik laik ve hukuk devletidir hep de öyle kalacak.

çocuk yaşta evlilik olmayacak. lütfen bu forumu algı operasyonlarına alet etmeyin kötü niyetliler.

adminlere duyurulur. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen

Ne alaka ya ben olsam hic de art niyet sezmezdim hic mi demiyorsunuz yeğenlerinize ufacık cocuk olsa dahi güzel,yakışıklı diye güzelse her yasta güzeldir insan. Güzelliğin yaşı yok ki seksi dese anlarim da güzellik sessiz sakin demesinde ne art niyet olabilir ?
Haklisin.büyüdü ne güzel kız oldu falan denir yani. Abisi gibi olan kişilerden.bazı üyeler de doğru bulmamiş ilginç bir şekilde.bir de kendi bile söylememiş, kadın biri söylemiş o da onaylamış.insan eşiule bile, şu kişi de ne güzel, yakışıklı diye konuşabilir.ne yapalım yani öyleyse öyledir kimse hakkında, yoeum yapıp, düşünemeyecek miyiz ? Hayat bu herkes içiçe.yapacak birşey yok.hee güzelle, yakışıklıyla birlikte olmaya mı çalışıyoruz sanki.

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Konunun nasil buraya vardigi da onemli. Sizi belki onceki cumlelerden sonra bunun gelmis olmasi rahatsiz etmiştir diye düşünüyorum çünkü yani güzel güzeldir. Ortada esimle alakali birsey yoksa rahatsiz olacak birsey yok

Bir cok kisi guzele guzel denir demişte yani nebileyim hiç eşimin etraftaki çoluk cocuk hakkinda "guzel biri" dedigini duymadim en fazla tatli der herhalde.
Gerci yetişkinler hakkinda da boyle degelendirmeler yapmiyor dusundumde. 🙄Nebileyim gereksiz konuşmuş.
Adamın kardeşi: büyümüş, güzel kız olmuş demiştir, adam da evet güzel kız demiştir. Bu yani ? Uzun uzadıya düşünüp evet güzel yaa hakikaten diyerek bir aydınlanma yaşamamıştır heralde 😂😂

Adamın kardeşi: büyümüş, güzel kız olmuş demiştir, adam da evet güzel kız demiştir. Bu yani ? Uzun uzadıya düşünüp evet güzel yaa hakikaten diyerek bir aydınlanma yaşamamıştır heralde 😂😂

Nebileyim elin adami ne dusunmustur. Biz
aile içinde kim cirkin kim güzel diye konuşmuyoruz hiç. 🤷
Ama Kadinlar kulubunden ogrendigim kadariyla millet yoldan geçen kadin hakkinda bile eşiyle konuşuyor orasi şöyle, şunu giymiş bunu yapmiş bu da cok normal goruluyor. 😁 Millete yorum yapmak hobi gibi yani.
Ucuncu defa yaziyorum ne sekilde olursa olsun bence gereksiz muhabbetler.

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Eşinizin sapıkça veya art niyetle söylediğini düşünüyorsanız ki eşinizi tanıyorsunuz ki rahatsız oldunuz. Çocuğu eşinizden koruyunuz. Ve kendinizden de.

Kendime bir randevu alırdım muhtemelen.
Ayrıca bu bilinçaltıniz da olabilir.
Önceden birşey yasanmissa sadakatsizlik üzerine ; böyle anlamsız bir biçimde düşünmenize neden olmus olabilir.
Yahut çocuklara bakmaya meyilli bir sapik mi ki kocanız akliniza bu geliyor ?
Bakışını mi yakaladiniz yolda sokakta.. 🤔
Şu dusuncenizi kocanizla paylassaniz yarın sizden ayrılırdı muhtemelen.
Önceden bir şey yaşanmadı. Bu sizin görüşünüz. Burada rahatsız olurdum diyen de var. Hepimiz size göre anormal miyiz yani??

Eşinizin sapıkça veya art niyetle söylediğini düşünüyorsanız ki eşinizi tanıyorsunuz ki rahatsız oldunuz. Çocuğu eşinizden koruyunuz. Ve kendinizden de.
Kimseyi koruyacak bir durum yok ortada. Dediğiniz çocuk benim kuzenim ve bir ailesi var. Her açıdan dışarıdan bu konuşma nasıl görünür diye sordum. Söylemediğiniz güzel cümle kalmamış gerçekten. Eşim böyle biriyse hiç çekinmeden söylerdim bunu ve şu an eşim olmazdı. Aralarındaki konuşmayı anlattım. Benim açımdan normal ve de Gereksiz gibi de geldi sadece. Ama söylendi neticesinde. Böyle bir durumla karşılaşsaydınız ne yapardınız diye sordum. Kıskançlık nidaları attığımı da hatırlamıyorum yazımda.

Eşiniz normal de siz bir psikolojik destek alın acilinden 🙄

Konunun nasil buraya vardigi da onemli. Sizi belki onceki cumlelerden sonra bunun gelmis olmasi rahatsiz etmiştir diye düşünüyorum çünkü yani güzel güzeldir. Ortada esimle alakali birsey yoksa rahatsiz olacak birsey yok
Önceden bir şey söylenmedi.

Yapınız kıskançsa sorun sizde. Biz eşimle sülaledeki bazı çocuklar hakkında konuşurken tipi anasına çekmiş gözleri çok guzel falan gibi laflar ederiz. Ben garip bulamadım

ben de anlamadım. eşinize sonsuz güveniyormuşsunuz. asla pedofili değil ya da gözü dışarıda değil diyorsunuz.asla kıskanmıyorum diyorsunuz. ortada tatlı bir kuzen var. ona güzel diyorlar. o da tasdik ediyor. evet güzel sessiz sakin diyor. ama bu sizde dert oluyor ve konu açıyorsunuz. kızlar diyor neden bozuldun o mu bu mu sebep nedir diyorlar. siz de o sebepler değil diyorsunuz. sebebini anlamıyoruz o yüzden size yardımcı olamadık. üzgünüm.
Sorduğum. Bu kelimenin söylenmesi doğru mu. Sonuçta bu kızın ailesi var. Nasıl düşünülür nasıl karşılanır. Belki rahatsız olunur. Başından beri bu cümle ne kadar doğru diye sordum. Belki de normal karşılanır

Önceden bir şey yaşanmadı. Bu sizin görüşünüz. Burada rahatsız olurdum diyen de var. Hepimiz size göre anormal miyiz yani??
Evet,benim görüşüm.
Bir kesinlik belirtmiyor,ben bu şekilde düşünüyorum.
14 yaşındaki kız için insan kocasından endişe ediyorsa ben bundan rahatsız olurum.
14 yaşındaki bir erkek çocuğunu kocam beğendiğimi düşünse ; aynı şekilde kocamdan rahatsız olurum.
Hatta duysam bu şekilde düşündüğünü,yollarımi ayirirm.
Siz kocanizdan emin olamadiginiz için açıyorsunuz konuyu,yoksa gülüp geçerdiniz.
Şu aklınıza bile gelmezdi 🤷

Yani ergenlikle alakalı söylemiş olabilir. Bende de var 13-15 yaşında iki kız. Her an tutuşmaya alevlenmeye hazırlar. Hem bize hem de birbirlerine her daim savunma modundalar. 1 saat sonra veya akşama neye kızıp sinirlenip söyleneceklerini tahmin edemiyorum ben.

14 yaşında bir çocuğun güzel bulunup bulunmaması doğru değil. İstediğiniz kadar yeğeniniz olsun, yetişkinlerin konusu olmamalı. Ben istemem mesela kızlarım hakkında konuşulsun. Anneanne dede babaanne de söylerler güzel kızım falan derler, bu beni rahatsız etmez ama başkalarından duysam terslerim. Siz de karşınızdaki eşiniz bile olsa yeğeniniz hakkında konuşturmayın lütfen.
İşte mesela siz rahatsız olurdunuz. Ben bu durumu her açıdan sordum. Dışardan bakış açısı ailesi veya kendisi rahatsız olabilir belki de

Ne kadar boş insansınız..kötülük kötülüğü çağırır. İçinizde olanı itiraf edin insanları 5 sayfa yoracağınıza

Evet,benim görüşüm.
Bir kesinlik belirtmiyor,ben bu şekilde düşünüyorum.
14 yaşındaki kız için insan kocasından endişe ediyorsa ben bundan rahatsız olurum.
14 yaşındaki bir erkek çocuğunu kocam beğendiğimi düşünse ; aynı şekilde kocamdan rahatsız olurum.
Hatta duysam bu şekilde düşündüğünü,yollarımi ayirirm.
Siz durumu hala endişe olarak anlayabilirsiniz.

Ne kadar boş insansınız..kötülük kötülüğü çağırır. İçinizde olanı itiraf edin insanları 5 sayfa yoracağınıza
İtiraf edeceğim bir durum yok ortada. Bütün kadınlar normal bazıları anormal görmüş. Siz de bakın kim kötü kim iyi diye ayırın bakalım. Kolay gelsin

Siz durumu hala endişe olarak anlayabilirsiniz.
Endişe olmak için fazla suçlayıcı 14 yaşındaki bir kız çocuğunu bu olaya dahil etmek.
Üstelik kız,kuzeniniz.
Ne kadar ayıp.
Yani ben eşinizi gram tanımadığınızi düşünmeye başladım.
Aksi halde gelip buraya konu bile acmazdiniz. 🤔
Ayrıca diğer mesajlara da bir göz attım.
Fikir yazanlara terslenmissiniz.
Artık konudan fake tadı almaya başladım.
Sanki tartışmak için yer arıyorsunuz 🤷

İtiraf edeceğim bir durum yok ortada. Bütün kadınlar normal bazıları anormal görmüş. Siz de bakın kim kötü kim iyi diye ayırın bakalım. Kolay gelsin
Sizin kocanıza güveniniz yok .Yanınızdaki adam sizi daha önce de aldatmış sanırım ondan bir güvensizliğiniz şimdi de ir sapık olduğunu düşünüyorsunuz. Yazık sizinle akraba olan 14 yaş çocuğa

Ya ne alaka? Hem kocama güveniyorum diyorsunuz hem konu açıyorsunuz. Celiskilerle dolu bir insansınız açıkça söyleyin işte rahatsiz olduğunuz şeyi.

Gayet normal ayrıca gayet de cocuk da olsa bazı insanlar güzel oluyor. Gecen gün 6 yaslarinda bir çocuk gördüm o kadar güzeldi ki yüzü. Ne var bunda? Hemen herkese sapik, pedofil falan ne oluyoruz yani? Bebeklere bile deriz bazen ne güzel bir bebek diye ne var yani bunda gerçekten bazı insanların düşünce yapısı çok entersan

Back