• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi almak istiyorum kızlar

Bütün kadınlar normal görmemiş sadece bir yazı okudum ben size hak veren aksine herkes gereksiz takıntı yaptığınızı eşinizi boşuna suçladığınızı söylüyor🧐

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Eşim kız yeğenimize çok beğenir hanım hanımcık bir kız der hiç kötü düşünmedim şimdiye kadar şuan içime bir kuşku düştü☺tabikide şaka hem eşine hemde yeğenime güveniyorum çok şükür

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Hayır niye rahatsız olayım.
Sizin fikriniz normal degil

Bunu eşimin söylemesi size göre normal mi diye sordum. Çocuk olarak görmüş olabilir. Ama dışarıdan bakılınca size göre normal bir kelime gibi mi duruyor. Ben de sizin gibi 14 yaşında bir kız sonuçta çocuk diye düşündüm. Dışarıdan bakılınca nasıl duruyor böyle söylenmesi konuşulması. Bir olayın iki farklı hali vardır ya onun gibi düşündüm sadece
Anladım. Yani bana göre normal. Güzelse 2 yaşında bebek, 8 yaşındaki bir kız çocuğu, 14 yaşındaki bir ergen veya 70 yaşında bir anneanne olmasının bir farkı yoktur. Güzelse güzeldir.

Abovv bugünde sapık olduğumu öğrendim. O yaş civarı erkek hastalarıma sen çok yakışıklısın ya da kız hastalarıma çok güzelsin maşallah diyorum. Ne var bu cümlede güzele güzel denir.

Back