• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi almak istiyorum kızlar

Yani eşiniz bahsi gecen konuda görümcenize katıldı diye mi bozuldunuz ?

Alntıladığım mesajınız ile konuyu açarkenki ilk mesajınız çok farklı birbirinden farkında mısınız?

İlk mesajınız eşinizin bir çocuğu çekici bulabilecek bir pedofili olabileceğinden rahatsızsınız ( ben öyle anladım ), alıntıladığım mesajınızda ise eşinizin düşüncesi, fikri olmayan, kim ne derse desin uyan, vur başına al lokmasını tipi biri olduğundan. Hangisi?
Ben ilk başta görümcem söyledikten sonra diye yazmışım ilk önce görümcem söyledi sonra o da görümcemin arkasından söyledi. Okursanız bir daha görürsünüz yazdığımı

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Kızlar iyi misiniz ? Ne var bunda bu kadar büyütülecek ? 14 yasinda bir kız çocuğu güzel olabilir. Kocanıza haksızlık yapmayın. Herhangi bir art niyet yoktur. Bu kadar paranoyak düşüncelerle nasıl tahammül ediyorsunuz ?

Beni böyle kıskanç yaratmadığı için thanks god diyorum
Ya siz niye bukadar korkuyorsunuz aldatılmaktan? kocanızın birini güzel bulmasından? nolucak yani güzel olsa? 14 yaşındaymış kız
Kendinize güvenmeyi öğrenin sizi kaybetme korkusu olsun
Otu b.ku kıskanırsanız adamlar diyorki aaa bunun aklı çıkıyor bensiz kalmaktan ödü kopuyor aldatsamda affeder bu algıyı veriyorsunuz ona

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Eşimin neyi ne niyetle söylediğini bildiğim için rahatsız olmazdım. Bir insan güzel yada yakışıklı ise yaşı önemli değil söyleriz. Sizi asıl rahatsız eden durum nedir? Eşinizin söyleme şekli mi yada gorumcenizi onayladigi için mi rahatsız oldunuz?

Eşimin neyi ne niyetle söylediğini bildiğim için rahatsız olmazdım. Bir insan güzel yada yakışıklı ise yaşı önemli değil söyleriz. Sizi asıl rahatsız eden durum nedir? Eşinizin söyleme şekli mi yada gorumcenizi onayladigi için mi rahatsız oldunuz?
Söyleme şeklinde bir durum yok normal görümcem gibi söyledi

Okudum merak etmeyin, göreceğimi de gördüm hâlâ aynı fikirdeyim. Şükür başka üyelerinde dikkatini çekmiş. " Acaba ben mi yanlış anlattım" diye düşünmek yerine "oku da gör" tarzı yaklaşımınız sizi haklı çıkarmaz.
Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı;

Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum.

Dedikten sonra,

QUOTE="Leylaam1, post: 74701331, member: 1120434"]
Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
[/QUOTE]

Demezdiniz...

Madem rahatsız olacaksınız neden hakkında konuşuyorsunuz. Ayrıca eşiniz görümcenizin dediğini onaylayıp sakinliğinden bahsetmiş. 14 yaşında bir çocuk için alelade söylenmiş bir söz için bu art niyet neden?
Eşinizin zihniyetinden şüpheniz varsa neden hala eşiniz veya neden onun yanında bu sohbetlere giriyorsunuz

Ben guzele guzel denmesinden rahatsiz olmam. Burda sizi rahatsiz eden:

1- kuzeniniz olmasi mi?
2- 14 yasinda olmasi mi?
3- gorumcenizi onaylamasi mi?
4- herhangi biri icin guzel demesi mi?

Söyleme şeklinde bir durum yok normal görümcem gibi söyledi
İçten içe sizi rahatsız eden bir durum yok ise sonuçta eşinizi tanıyorsunuz. olayı gereksiz kendi içinizde buyutmussunuz o zaman. Karsinizdaki 14 yaşında bir çocuk çünkü

Ben de rahatsız edici bulurdum açıkçası, 14 yaşında bir çocuk için 'güzel biri' denmesi gayet yanlış.
Miss konu sahibi kıskançlığını vurgulamış .
14 yaşındaki çocuğu kıskanmış .
Yani pedofoli olarak yorumlamamış.
İlk okuduğumda senin gibi düşündüm, ikinci okumamda hastalıklı bir düşünce olduğunu anladım 😂

Ben guzele guzel denmesinden rahatsiz olmam. Burda sizi rahatsiz eden:

1- kuzeniniz olmasi mi?
2- 14 yasinda olmasi mi?
3- gorumcenizi onaylamasi mi?
4- herhangi biri icin guzel demesi mi?

2 numara, koca bir adamın 14 yaşındaki bir çocuğa alıcı gözle bakıp yorumda bulunması tabi ki :KK51:

Eşinizin 14 yaşındaki kuzeniniz için güzel demesinde ne var? Adam durduk yere de dememiş, görumcenizin sözünü tasdik ermiş bir bakıma.
Ama siz bir yandan da 14 yaşında kiz diyorum diye düşünürken art niyet aramışsiniz esinizde.
Eşiniz mi rezil düşüncelere sahip yoksa siz mi bir çocuğa sarf edilen güzel bir cümleden kıskançlık duyuyorsunuz bilemedim ama konu her türlü rahatsız edici.

2 numara, koca bir adamın 14 yaşındaki bir çocuğa alıcı gözle bakıp yorumda bulunması tabi ki :KK51:
Bence 4 numara. 2 numara konu sahibini frenleyen husus, ne var canim bunda 14 yasinda bi cocuk diye kendini rahatlatiyor cherrycigim. Yoksa senin anladigin sekilde pedofili olma ihtimaline takilmiyor bile

Ben ortada rahatsız olacak bir durum. O yaşlarda bizlerede güzel akıllı denilirdi hiçte rahatsız olmazdık. Ayrıca görümcenizin lafını onaylamak amaçlı evet güzel kız demiş yani bunun neyinden rahatsız oldunuz

Bence 4 numara. 2 numara konu sahibini frenleyen husus, ne var canim bunda 14 yasinda bi cocuk diye kendini rahatlatiyor cherrycigim. Yoksa senin anladigin sekilde pedofili olma ihtimaline takilmiyor bile
Öyle düşünmedim hanımefendi

Back