- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil?Öyle düşünmedim hanımefendi
Ben görümceme katıldı diye anlattım sadece. Görümcemle bir sorunum yok. Yani o söyledikten sonra söyledi. Ben mi yanlış düşünüyorum bazı şeyleri bunu soruyorumNasil?
Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Bu koyu yaptigim yerleri bir kez daha okuyun. Bundan sonraki cevaplarinizi da kulahima anlatin bi zahmet.Ben görümceme katıldı diye anlattım sadece. Görümcemle bir sorunum yok. Yani o söyledikten sonra söyledi. Ben mi yanlış düşünüyorum bazı şeyleri bunu soruyorum
Eşin sapik demekki bukadar icerleyip buralara yazdığına göre. Nasıl bı kafanız var sizin ya. Hem kuzenini konuşma malzemesi diye ortaya atıyorsun sonrada yorum yapılınca ne demek istedi diyorsun.Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Ben görümceme katıldı diye anlattım sadece. Görümcemle bir sorunum yok. Yani o söyledikten sonra söyledi. Ben mi yanlış düşünüyorum bazı şeyleri bunu soruyorum
Sevgili konu sahibi farkında mısınız bilmiyorum ama nerdeyse tüm forumla iletişim sorunu yaşanıyor şuan. Yanlış mı düşünüyorum acaba dediğiniz o ' bazı şeyleri ' açıkça yazsanız da bizde 1, 2, 3, 4 diye liste yapmak zorunda kalmasak...Ben mi yanlış düşünüyorum bazı şeyleri bunu soruyorum
Size göre doğru değilse niye fikir istiyorsunuz ? Eşinize söyleyin doğru bulmadım diyeNe alakası var. Biz de güzel olan güzel diyoruz. Ben kendisinin bunu söylemesini hoş bulmadım. Ayrıca doğru değil
Konu sahibinin eşinin söylediği cümlede bir sıkıntı yok o yaslarda hepimiz için kullanılan cümleler. Bence konu sahibi gereğinden fazla kıskanç. Eşinin başkasına güzel demesini kaldıramadı. Ama itici olan karşıda ki kişinin 14 yaşında çocuk olması.Sevgili konu sahibi farkında mısınız bilmiyorum ama nerdeyse tüm forumla iletişim sorunu yaşanıyor şuan. Yanlış mı düşünüyorum acaba dediğiniz o ' bazı şeyleri ' açıkça yazsanız da bizde 1, 2, 3, 4 diye liste yapmak zorunda kalmasak...
Benim eşim 14 yasinda çocuk için yorum yapsa yanlış düşünmem. Anormal durum yok kiHerkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Adamın ablası, güzel kız diyormuş, adamda katılmış evet güzel, sakin kız diyeBir cok kisi guzele guzel denir demişte yani nebileyim hiç eşimin etraftaki çoluk cocuk hakkinda "guzel biri" dedigini duymadim en fazla tatli der herhalde.
Gerci yetişkinler hakkinda da boyle degelendirmeler yapmiyor dusundumde. Nebileyim gereksiz konuşmuş.
Kocanizin sübyancı olduğunu düşünüyorsanız bosanin. Sizin içiniz kötüyse "güzel ve efendi bir çocuk " demek istediği için karısı bu kadar kotu dusunuyorsa kendinizi sorgulayın.Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Eşinizden eminseniz laf arasında güzel diyip yorumu kestiyse takılmayın bence boş yere kendinizi huzursuz etmiş olursunuz. Ama büyüyünce şöyle güzel olur böyle iyi olur gibi devamı geldiyse haklısınız. Birde yaş farkiniz az mı kuzeninizle bu yüzdende rahatsız olmuş olabilirsiniz belkiKocanı tanırsın ama her söylediği kelime doğru olmaz ya bazen. Bu da onun gibi hanımefendi. Rahatsız oldum
Adamın ablası, güzel kız diyormuş, adamda katılmış evet güzel, sakin kız diye
Adamın ablası, güzel kız diyormuş, adamda katılmış evet güzel, sakin kız diye
Alıcı gözüyle baktığını nereden biliyorsunuz ? Yeğenlerinize / kuzenlerinize güzel sözler söylemez misiniz ?