• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi almak istiyorum kızlar

Çünkü söylediği cümle o şekil bir bakışı çağrıştırdı ... Akraba kız için tatlı kız dersin, başka şeyler dersin ama kendi yaş grubundan birine kullanacağın bir sıftakı kullanmazsın. Ayrıca kız adamın akrabası değil, adamın karabasıysa tamam ama kız kadının karabası yani alakasız biri. Bizim ülkede acaip şeyler oluyor bunu kabul etmek lazım, çok genç kızlara yanlış şekilde bakan erkek çok. Ben kendim şahidim gördüm yani eşşek kadar en az 60lık bir adam turist bir kızına rkasından eğilmiş bedenine bakıyordu. Umarım anlatabilmişimdir. Yanılıyor da olabilirim tabi ki ama zaman çok çok kötü:KK51:

Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.

Adam durduk yere bir şey söylememiş yalnız. Kuzeni de gördükleri ortamda,başka insanlar da var gibi anlaşılıyor. Ki olmasa bile, şu sohbette sessiz kalmak çok daha garip dururdu.

Adam: 14 yaşında, genç kızlık çağına geçen bir kıza; tatlı kız dese çok daha garip dururdu. Adam, kız kardeşini onaylamış.

Konudan anladığım tek şey 14 yaşındaki kuzenin güzel ve sakin olduğu. Ben neden dolayı rahatsız olduğunuzu anlayamadım, galiba kimse anlayamadı.

Kocam hakkında kötü bir şey düşünmüyorum onu çok da iyi tanıyorum
Ne düşündüğüzü söyleseniz cevap vereceğiz de; söylemiyorsunuz. :işsiz:
Düşündüğüm benim kuzenim, tamam ablası güzel dedikten sonra söyledi. Ama bu ne kadar doğru? 14 yaşında bir kız sonuçta. Kendisinin bir art niyeti olduğunu iddia etmiyorum böyle bir şey olsaydı geçmişte onu da yazardım. Yani çocuk olarak gördüğü için güzel demiş olabilir güzele ben de güzel derim. Ama dışarıdan bakılınca ne kadar doğru size göre. Başından beri bunu sordum. Ayrıca eşime de bir şey söylemedim

Kuzenimi bir videoda gördüler öyle yorum yaptılar bu arada. Kuzenimi konu haline getirmedim

Konudan anladığım tek şey 14 yaşındaki kuzenin güzel ve sakin olduğu. Ben neden dolayı rahatsız olduğunuzu anlayamadım, galiba kimse anlayamadı.
Bunu eşimin söylemesi size göre normal mi diye sordum. Çocuk olarak görmüş olabilir. Ama dışarıdan bakılınca size göre normal bir kelime gibi mi duruyor. Ben de sizin gibi 14 yaşında bir kız sonuçta çocuk diye düşündüm. Dışarıdan bakılınca nasıl duruyor böyle söylenmesi konuşulması. Bir olayın iki farklı hali vardır ya onun gibi düşündüm sadece

Bunu eşimin söylemesi size göre normal mi diye sordum. Çocuk olarak görmüş olabilir. Ama dışarıdan bakılınca size göre normal bir kelime gibi mi duruyor. Ben de sizin gibi 14 yaşında bir kız sonuçta çocuk diye düşündüm. Dışarıdan bakılınca nasıl duruyor böyle söylenmesi konuşulması. Bir olayın iki farklı hali vardır ya onun gibi düşündüm sadece

İsterse kuzeniniz 18 yaşından büyük, yetişkin bir kadın olsun; yine sorun yok. Söylemek var, söylemek var; bakmak var, bakmak var.

Eşinizin, evlilik birliğine önem vermeyen, evli olmasına rağmen başka kadınlara yönelebilecek ve hatta sizin akrabalarınıza dahi alıcı gözle bakabilecek bir adam olduğunu düşünüyorsanız; o zaman evliliğinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekir.

Neden eşiniz çocuğa sarkıntılık etmiş gibi yazıyorsunuz. Ayrıca bu olayın iki farklı halı neymiş

ben de anlamadım. eşinize sonsuz güveniyormuşsunuz. asla pedofili değil ya da gözü dışarıda değil diyorsunuz.asla kıskanmıyorum diyorsunuz. ortada tatlı bir kuzen var. ona güzel diyorlar. o da tasdik ediyor. evet güzel sessiz sakin diyor. ama bu sizde dert oluyor ve konu açıyorsunuz. kızlar diyor neden bozuldun o mu bu mu sebep nedir diyorlar. siz de o sebepler değil diyorsunuz. sebebini anlamıyoruz o yüzden size yardımcı olamadık. üzgünüm.

Kocanız pedofili mi?
Sizin kuzeniniz sonuçta ve 14 yaşındaymış kötü bir niyet olmadan güzel tatliş bir kız demiş olabilir siz tanıdıklarınızın çocuklarını severken çirkin mi diyorsunuz? Çok art niyetli ve fesat geldiniz bana.

Eşini en iyi sen bilirsin. Anlattığına göre dışarıdan bakacak olursak gayet normal o kişi senin akraban böyle bir pis zihniyeti nasıl kafana koydun? Özgüvensiz bir insan mısın 14 yaşında çocuğu kıskandın? Yani eşin pedofili mi diye sormuşlar ölümüne savunmuşsun e o zaman sorun ne? Benim de akrabalarım maşallah küçük olmasına rağmen boylu poslu bunu dedim diye sapık mı olacağım? AY Bİ GİDİN BEEEEEE RUHUNUZ KARARMIŞ FESATLIKTAN. BU KADAR KISKANÇSANIZ SOKAĞA DA SALMAYIN

Yani ergenlikle alakalı söylemiş olabilir. Bende de var 13-15 yaşında iki kız. Her an tutuşmaya alevlenmeye hazırlar. Hem bize hem de birbirlerine her daim savunma modundalar. 1 saat sonra veya akşama neye kızıp sinirlenip söyleneceklerini tahmin edemiyorum ben.

14 yaşında bir çocuğun güzel bulunup bulunmaması doğru değil. İstediğiniz kadar yeğeniniz olsun, yetişkinlerin konusu olmamalı. Ben istemem mesela kızlarım hakkında konuşulsun. Anneanne dede babaanne de söylerler güzel kızım falan derler, bu beni rahatsız etmez ama başkalarından duysam terslerim. Siz de karşınızdaki eşiniz bile olsa yeğeniniz hakkında konuşturmayın lütfen.

Her lafa dalan erkek tipi.
Çok kafaya takılacak bir durum yok.
Bundan sonra bu tip konuşma veya başka bir davranış görürseniz rahatsızlığınizi dile getirirsiniz.

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Sizinle yaşıt yada biraz büyük biri için söylese rahatsız olun, 14 yaşındaki çocuk için tabiki eşinizde normal kardeşi yada çocuğu gibi gördüğü için rahat yorum yapmış.... Bnde grnce in oğluna yakışıklı vs yada arkdşlrı mın çocuklarına ki 25 yaşındakilere dahi çok yakışıklı söylemlerinde bulunuyorum... Bu kişinin karekteriyle alakalı, eşinizi tanıyorsunuz niçin söylediğini de bilirsiniz... Eşinizlede bu konuyu konuşmak çok ayıp ve sizi aşşağı çeker.

Kendime bir randevu alırdım muhtemelen.
Ayrıca bu bilinçaltıniz da olabilir.
Önceden birşey yasanmissa sadakatsizlik üzerine ; böyle anlamsız bir biçimde düşünmenize neden olmus olabilir.
Yahut çocuklara bakmaya meyilli bir sapik mi ki kocanız akliniza bu geliyor ?
Bakışını mi yakaladiniz yolda sokakta.. 🤔
Şu dusuncenizi kocanizla paylassaniz yarın sizden ayrılırdı muhtemelen.

Kocamın bir çocuğa güzel demesinden rahatsız olmam çünkü kocamın sapık olduğunu düşünmüyorum. Yani yetişkin bir kadın olsaydı kıskanmanızı anlardım ama burada gerçekten sizin zihniyetinizde bir sorun var bana göre.

2 numara, koca bir adamın 14 yaşındaki bir çocuğa alıcı gözle bakıp yorumda bulunması tabi ki :KK51:
Acil olarak psikoloğa başlamalisiniz. Artığım yoruma *begenmedim * yapan tek kadın sizsiniz. İyi ki gerçek hayatta sizin ve sizin zihniyetiniz gibi bireylerle Yanyana degilim. Çok yorucusunuz. Allah yakın çevrenize sabırlar versin.

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
oha sen art niyetlisin bence. adam hiçbir şey dememiş.

Güzel demesinde ne var?
Güzelse güzeldir yani bir kız .
Ayy çok şirin denmez 14 yaşında kız için.
Niye hemen pedofiliye bağlanmış .
Kocanın huyunu suyunu sen bilirsin tabi sapıklık için mi söyledi lafın gelişi mi.
Ben olsam rahatsuz olmazdım 14 yaşında çocuğu kıskanmam.
Kocam çocuğa göz dikecek yapıdatsa zaten kocam olamaz artık.

Back