- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.050
- 598
Ben ilk başta görümcem söyledikten sonra diye yazmışım ilk önce görümcem söyledi sonra o da görümcemin arkasından söyledi. Okursanız bir daha görürsünüz yazdığımıYani eşiniz bahsi gecen konuda görümcenize katıldı diye mi bozuldunuz ?
Alntıladığım mesajınız ile konuyu açarkenki ilk mesajınız çok farklı birbirinden farkında mısınız?
İlk mesajınız eşinizin bir çocuğu çekici bulabilecek bir pedofili olabileceğinden rahatsızsınız ( ben öyle anladım ), alıntıladığım mesajınızda ise eşinizin düşüncesi, fikri olmayan, kim ne derse desin uyan, vur başına al lokmasını tipi biri olduğundan. Hangisi?
Kızlar iyi misiniz ? Ne var bunda bu kadar büyütülecek ? 14 yasinda bir kız çocuğu güzel olabilir. Kocanıza haksızlık yapmayın. Herhangi bir art niyet yoktur. Bu kadar paranoyak düşüncelerle nasıl tahammül ediyorsunuz ?Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Ne alakası var. Biz de güzel olan güzel diyoruz. Ben kendisinin bunu söylemesini hoş bulmadım. Ayrıca doğru değil
Eşimin neyi ne niyetle söylediğini bildiğim için rahatsız olmazdım. Bir insan güzel yada yakışıklı ise yaşı önemli değil söyleriz. Sizi asıl rahatsız eden durum nedir? Eşinizin söyleme şekli mi yada gorumcenizi onayladigi için mi rahatsız oldunuz?Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Söyleme şeklinde bir durum yok normal görümcem gibi söylediEşimin neyi ne niyetle söylediğini bildiğim için rahatsız olmazdım. Bir insan güzel yada yakışıklı ise yaşı önemli değil söyleriz. Sizi asıl rahatsız eden durum nedir? Eşinizin söyleme şekli mi yada gorumcenizi onayladigi için mi rahatsız oldunuz?
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum.
Ben guzele guzel denmesinden rahatsiz olmam. Burda sizi rahatsiz eden:Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Söyleme şeklinde bir durum yok normal görümcem gibi söyledi
İçten içe sizi rahatsız eden bir durum yok ise sonuçta eşinizi tanıyorsunuz. olayı gereksiz kendi içinizde buyutmussunuz o zaman. Karsinizdaki 14 yaşında bir çocuk çünküSöyleme şeklinde bir durum yok normal görümcem gibi söyledi
Miss konu sahibi kıskançlığını vurgulamış .Ben de rahatsız edici bulurdum açıkçası, 14 yaşında bir çocuk için 'güzel biri' denmesi gayet yanlış.
Ben guzele guzel denmesinden rahatsiz olmam. Burda sizi rahatsiz eden:
1- kuzeniniz olmasi mi?
2- 14 yasinda olmasi mi?
3- gorumcenizi onaylamasi mi?
4- herhangi biri icin guzel demesi mi?
Bence 4 numara. 2 numara konu sahibini frenleyen husus, ne var canim bunda 14 yasinda bi cocuk diye kendini rahatlatiyor cherrycigim. Yoksa senin anladigin sekilde pedofili olma ihtimaline takilmiyor bile2 numara, koca bir adamın 14 yaşındaki bir çocuğa alıcı gözle bakıp yorumda bulunması tabi ki
Konu sahibi öyle olmadığını iddia ediyor. Görünceyle aynı fikirde olmasıymış.2 numara, koca bir adamın 14 yaşındaki bir çocuğa alıcı gözle bakıp yorumda bulunması tabi ki
2 numara, koca bir adamın 14 yaşındaki bir çocuğa alıcı gözle bakıp yorumda bulunması tabi ki
Öyle düşünmedim hanımefendiBence 4 numara. 2 numara konu sahibini frenleyen husus, ne var canim bunda 14 yasinda bi cocuk diye kendini rahatlatiyor cherrycigim. Yoksa senin anladigin sekilde pedofili olma ihtimaline takilmiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?