Teşekkür ederim cevabınız için.bence abartmışsınız.ben başka bir şeye/kişiye öylesine bakıyorken göz hizamda kaldığı için ona bakıyorum sanıp bana uzuuun uzun geri bakanlar oldu ben farkında bile değilim.ama o anki açıdan dolayı bakışıyoruz sanır gören.kızın sizi kontrol etmek için kestiğini nerden anladınız?niyetleri ne çabuk kafanızda kesinleştirdiniz?belki kız içinden eşiniz o tarafa doğru herhangi bir şeye bakarken "yanındaki de karısı değil mi bana neden bakıyor" diyerek bakıyordu? ya da çocuğa bakıyordu belki? belki boş bakıyordu? otururken dudaklarını şekilden şekle sıkıntıdan / keyiften sokanı da çok gördüm kendim de yaparım arada dalıp.olabilecek o kadar kombinasyon varken nerden ne senaryo yazmışsınız.paranoyakça geldiniz bana açıkçası
Yani varsayalım yanlış anladım eşim ertesi gün dahil olmak üzere çok makul davranıyor. Gerçi çok sinirlenen biri de değildir ama sakin hali de beni şaşırttı ben de normalde çok sinirli ve ortalığı yıkacak biri ilken o gece dışında bir tepki vermedim sabah odaya gittim gayet sinirimi belli etmezcesine valiz hazırladım belki de ne zaman fırtına kopartacağım diye bekliyor bilmiyorum .Bana da biraz gereksiz abarti tepki gibi geldi yanlis anlama ihtimaliniz de var
Eşime gösterdiğim kız en fazla 19 yaşında bir gençEşine başka kadınlar hakkında şuna bak ne güzel falan diyen birisi bunu mu dert ediyor gerçekten
Ama biliyor musunuz Emin’im sizde hazmedemezsiniz en hazmedemeyeceğim şey bu. Evliliğimizin ilk yılları çok maddi sorunlar yaşadık hep onun yanında oldum çocuğumu doğurduğumda kayınvalidem yapmadığını bırakmadı lohusa halimle. Yine de evliliğimi korudum. Ama hazmedemiyorum bunj.Eşimi uyarirdim tepki de verirdim ama sizinki çok fazla . Geceyi lobide geçirme evde odaları ayırma çok fazla .
Siz eşinizle aynı masada otururken birisiyle bakışmasına şahit olursanız daha makul davranırsınız .Ikiniz de acayipsiniz. Kiskancligin da bir ayari olur. Cocul gibi kusmeler, lobide uyumalar goren de baska bir yerde bastiniz sanir. Sanirim ozguven probleminiz var.
Siz eşinizle aynı masada otururken birisiyle bakışmasına şahit olursanız daha makul davranırsınız .
Evet oğlumu bırakmamam gerekiyordu ama eşim uyudu dediği için . Rahatlamıştım sabahta o uyanmadan odaya gitmiştim oğlumu benim kadar kimse düşünemez tabi ki. Ama o da babası. Çok önemli bir şey olup evde olmadığımda olabilir. Binen eşimi tanıyorum sanırdım yani dönem dönem anlık bakışlarını her kadın gibi ben de görürdüm ama bu sefer benim yanımda böyle bir şey yaşanması acaba seyahatleri gittiğinde böyle şeyler ve daha fazlası oluyor mudur düşüncesine itti beni . Çok gariptir ki tepkisiz kaldım İlk an dışında . Bu akşam mutfaktan ona seslendim nasıl koşarak geldi yüzüme nasıl bakıyor konuyu açacağım sandı . Çöpü çıkarır mısın dedim . O da ben de ki bu sakinliğe alışık değil.Hem abartı hemde oyle saklanmak ne loby de uyumak falan. Sonucta cocugun varmıs onu bırakıp nasıl gittin. Eşini en iyi sen bilirsin. İlk defa mı yoksa daimi yapabilecek adam mı sen bılırsın ama oyle kacarak degıl konus. O an kalk odaya gidiyoruz diyebilirsin dıye dusunuyorum
Peki saygım var.inşallah hiç yaşamazsınız. Sağolun fikirleriniz için.1. Cocugumu birakip gitmem.
2. Adama olan hincimi cocuktan almam yani.
3. Lobide uyumam. Otelin en ucra kosesine hic saklanmam. Eger ki saklambac oynamaya gitmediysek:)
4. Konusurum hani insaniz ya biz, bizi ayiran en buyuk ozellik konusabilmemiz ya hani!
5. Esimi tanirim dolayisi ile boyle bir tepki vermem. Sizin guven sorununuz varsa orayi bilemem.
Siz yıne de eşinizle yüz yüze konusmayı deneyin. Mesela o an kalkın gidin. Sonra 1 saat falan sakinlesın pesıne konusun. Sinirliyken cok seyler agızdan cıkabılır. Sizde diyorsunuz ben bile bakıyorum dıye. Bızde oyle guzel gorunce bakıyoruz yanı. Erkek de bakar ama anlık bakmak var. Hayranlıkla sapkınlıkla bakmak var. Tatlı dille bıle kocanı utandırabılırsın. Etrafta kotu cok kadın var.para pul içinde degıl sırf adamı yoldan cıkaran. Burda elinde hersey bitiyo. Ona guvendıgını ve vicdanına teslim ettıgını de. Seyehate cıkarken.Evet oğlumu bırakmamam gerekiyordu ama eşim uyudu dediği için . Rahatlamıştım sabahta o uyanmadan odaya gitmiştim oğlumu benim kadar kimse düşünemez tabi ki. Ama o da babası. Çok önemli bir şey olup evde olmadığımda olabilir. Binen eşimi tanıyorum sanırdım yani dönem dönem anlık bakışlarını her kadın gibi ben de görürdüm ama bu sefer benim yanımda böyle bir şey yaşanması acaba seyahatleri gittiğinde böyle şeyler ve daha fazlası oluyor mudur düşüncesine itti beni . Çok gariptir ki tepkisiz kaldım İlk an dışında . Bu akşam mutfaktan ona seslendim nasıl koşarak geldi yüzüme nasıl bakıyor konuyu açacağım sandı . Çöpü çıkarır mısın dedim . O da ben de ki bu sakinliğe alışık değil.
teşekkür ederim size .Siz yıne de eşinizle yüz yüze konusmayı deneyin. Mesela o an kalkın gidin. Sonra 1 saat falan sakinlesın pesıne konusun. Sinirliyken cok seyler agızdan cıkabılır. Sizde diyorsunuz ben bile bakıyorum dıye. Bızde oyle guzel gorunce bakıyoruz yanı. Erkek de bakar ama anlık bakmak var. Hayranlıkla sapkınlıkla bakmak var. Tatlı dille bıle kocanı utandırabılırsın. Etrafta kotu cok kadın var.para pul içinde degıl sırf adamı yoldan cıkaran. Burda elinde hersey bitiyo. Ona guvendıgını ve vicdanına teslim ettıgını de. Seyehate cıkarken.
Zaten tepki vermeyin demiyorum yani mesele hazmetme meselesi değil . Kendimi bana hissettirdiklerini ifade eder guvenimi inanılmaz sarstigini söylerdim kirginligimi belli ederdim bir süre soğuk davranirdim hatasını anlamasını sağlayacak yol çok . Siz kendinizi cezalandirmissinjz lobide sabahlamak falanAma biliyor musunuz Emin’im sizde hazmedemezsiniz en hazmedemeyeceğim şey bu. Evliliğimizin ilk yılları çok maddi sorunlar yaşadık hep onun yanında oldum çocuğumu doğurduğumda kayınvalidem yapmadığını bırakmadı lohusa halimle. Yine de evliliğimi korudum. Ama hazmedemiyorum bunj.
Evet gerçekten öyle . Ben kendimi cezalandırmış gibi oldum . Resepsiyonist arkadaşlar bile hanımefendiZaten tepki vermeyin demiyorum yani mesele hazmetme meselesi değil . Kendimi bana hissettirdiklerini ifade eder guvenimi inanılmaz sarstigini söylerdim kirginligimi belli ederdim bir süre soğuk davranirdim hatasını anlamasını sağlayacak yol çok . Siz kendinizi cezalandirmissinjz lobide sabahlamak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?