Merhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim bir konu var. Ben çalışan bir bayanım, 5. sınıfa giden bir kızım ve 5 yaşında yaşında bir oğlum var. Oğlum tam gün anaokuluna gidiyor, dün akşam eve gittiğimizde anne öğretmenim bugün bana ve bir arkadaşıma (arkadaşı erkek) kızdı dedi. Neden dedim biz arkadaşımla dudaktan öpüştük çünkü dedi. Hem de 4 kere öpüştük öğretmenim en son öpüşmemizde gördü dedi. Hatta bizden gören iki kız da birbirlerini dudaktan öptüler dedi. Bir an ne diyeceğimi bilemedim neden oğlum neden arkadaşını yanaktan öpmek yerine dudaktan öptün dedim işte canımız dudaktan öpüşmek istedi dedi. Olmaz ama yaptığınız iyi bir davranış değil arkadaş arkadaşı dudaktan değil yanaktan öper dedim. Ama televizyonda öpüşüyorlar kızla erkek ben bir kere gördüm dedi. Bende kızla öpüşmedim erkekle öpüştüm işte dedi. Sonra eşim baktıki ben işin içinden çıkamayacağım nutkum tutuldu aldı oğlumuzu kendisi konuştu. Baba-oğul güzel bir konuşma yaptılar bir daha güzel davranışlar yapacağım zaten öğretmenim de bir daha sakın dudaktan öpüştüğünüzü görmeyeceğim diye ikaz etti bizi dedi. Ama neden böyle bir şey yapmak istedi bilmiyorum hatta bize olanca doğruluğuyla anlattı arkadaşım değil ben istedim dudaktan öpüşmeyi o da kabul etti dedi. İnanmıyorum ya tekrar olursa bu durumda ne yapmam gerek sizce?