- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 40
o kadar sıkıntıların olmuş illaki eşinde senin onları sevmediğini anlamıştır.bende arkadaşlara katılıyorum sıkıntılarını anca eşinle aşabilirsin başka kimse çözüm olmaz ama fazla bu konu üzerindede tartışmayın bu sefer dırdırcı olursun herşeyi abartıyor olursun :) ya benim kaynana oğlunu arar sormam bile ne dio eşim anlatırsa dinlerim içlerine girip herşeyi didiklersem bliyorum benimde huzurum olmayacak
Teşekkür ederim. Evet sanırım başkasını araya sokmamam lazım. Ben zaten tlfda konuşmuyorum. Eşimde artık genel itibar eve gelmeden konuşur. Ama bazen evde denk geliyor. Kayınvalidem o kadar yüksek sesle konuşuyorki duymamak elde değil. Yoksa bende hiç sormam ne olmuş diye. Ki kaldı ki beni ilgilendirmez ailesiyle görüşmesi gereken şeyler olabilir de. Ama yok öyle özel mevzu.
Yani düğün sabahı kahvaltıya gelmeleri dışında çok da abartılacak birsey göremedim. Yaşlılıklarına verin.
Siz taşınırken de yardım etmek istemişler, ne güzel. Ayrıca kalp pili olan birinin ne yapmasını beklerdiniz ki?
Ben o gerdek sabahı kahvaltıya gelmelerini bile öteler oldum o derece.
Ben zaten gelsin istemedim kayınpederimin, kayınvalidem de gelsin istemedim. Bunu güzel güzel söyledim de kayınvalideme. Ama yok gelcek, o gelince biliyorum ki kayınpederimde gelecek.
Bizde öyle kayınbaba dediğin herşeye girişmez. Öyle ev taşınıyormuş bende gelcem görcem oraları sen gidip gezcen bende gezecem demez. Kaynana gelebillir ama erkek her işe girişmez öyle.
Öyle görmedim ben o şekilde de büyütülmedim. Kayınbaba dediğin gelinin evine tek başına gidemez. Gidip gezicek, onlarda kalacak olmaz. (Sağlık durumlarını ayrı tutuyorum)
Ki iş kalp pili olan birinin bişey yapmasını beklemiyorum. Olmasa da yapmazdı zaten. Ama neden iş yapabilecek bir insanı engelliyor. Hemde yukarıda sıraladığım nedenler yüzüne. Oğlunun evini görünce noluyo görmeyince noluyoki. Benim babam daha hiç görmedi evimi bir kere de ağzından ben de gitcem kızımın evine, kadın sen gittin kızının evine gördün gezdin oraları bende gezcem tabi dediğini. Dedim ya ben böyle büyütülmedim, böyle görmedim.
Bizimde gelinimiz var daha babam hiç demedi gitcem görcem oğlumun evini sen gördün eşyalarını kadın ben göremedim ohhh ne güzel dediğini.
Yaşlı dicem ama 50-55 yaş arası insanlar bunlar.
Ki onlardan vazgeçtim zaten eşim aradaki mesafeyi bilsin istiyorum.
Yani yanlış anlamayın ama hersey gözünüze batıyor bence. Ve kayinvalidenizin her cümlesine karşılık vermissiniz. Oğlunun işlerini sorabilir, neler yaptığınızı sorabilir. Yoksa nasıl muhabbet edilecek ki?
İlla kötü göstermek diye değil ama olanları söylüyorum. Bu olayın öncesinde 5 gün var. Kayınvaliemin laf sokuşturup durduğu. Hiç birine de ses çıkarmadım. Yuttum. Ama artık öyle laflar sıralayınca artık dayanamaz oldum. Yani gerçekten inanıyormusunuz akşama kadar eve girmemiş, kapılarda yol gözlemiş, aklı bizde kalmış. Ben kimsenin bana methiyeler düzmesini istemiyorum. Böyle yapınca beni daha çok sevmişde olmuyor. Belki siz inanıyorsunuz ama bunlar bana zerre inandırıcı gelmiyor. Samimi gelmiyor herşeyden önce. Samimi mi sizce gerçekten? Kapılarda yol gözlemişte, hiç eve girememiş.
İnsan ama aklı başında insan sorar elbet ne yaptığını ama ilk cümlesi de Selen_Ay ne aldı Trabzondan olmaz. Ki bunu dedirtecek elimizde poşet filan yok. Neden ilk sorusu insanın bu olur.
İşinin nasıl gittiğini de sorar. Kaç paralık satış yaptığını değil. Bu benimde işim değil kv işi değil kp işi de değil.
Hani insan der ya da bence diyelim; evladım işlerin nasıl gitti. İyi gitti mi aman iyi olsun çok duacınım vb şeyler söylenebilir. Ama kaç paralık satış yaptın haaa, orası da büyüktür nerelere gittin iyi satış yapmışsındır şeklinde değil. Her seferinde şaşırmıcam diyorum ama kv muhteşem beni her seferinde şaşırtmayı beceriyor.
kv ve kp nefes alsa sana batacak gibi geldi bana
Doğrudur bende diyorum bunu zaten eşime. Durumu diyorum ki öyle bir hale getirdin ki annen a dese batıyor bana.
Kusuruma bakmayın, yazılarımı sertte algılamayın. Kafam şu an çok kötü. Ama her bir kimsenin söyledikleri ters tepki veriyormuş gibi olsam da beynimde bir yerlerde. Bunların hepsini düşünüyor olucam.
Hatam var demek ki benimde