• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Evet oğlumu bırakmamam gerekiyordu ama eşim uyudu dediği için . Rahatlamıştım sabahta o uyanmadan odaya gitmiştim oğlumu benim kadar kimse düşünemez tabi ki. Ama o da babası. Çok önemli bir şey olup evde olmadığımda olabilir. Binen eşimi tanıyorum sanırdım yani dönem dönem anlık bakışlarını her kadın gibi ben de görürdüm ama bu sefer benim yanımda böyle bir şey yaşanması acaba seyahatleri gittiğinde böyle şeyler ve daha fazlası oluyor mudur düşüncesine itti beni . Çok gariptir ki tepkisiz kaldım İlk an dışında . Bu akşam mutfaktan ona seslendim nasıl koşarak geldi yüzüme nasıl bakıyor konuyu açacağım sandı . Çöpü çıkarır mısın dedim . O da ben de ki bu sakinliğe alışık değil.
Çok haklısın artık devir öyle ki.ne yapacağımızı şaşırdık eşinin yer değiştirmesi gerekirdi.seyahetler için işkillenmekte de haklısın.evlilik çok zor gerçekten.sen gözü açık ol.en iyisi ve konuyu açma bir daha.

Çok haklısın artık devir öyle ki.ne yapacağımızı şaşırdık eşinin yer değiştirmesi gerekirdi.seyahetler için işkillenmekte de haklısın.evlilik çok zor gerçekten.sen gözü açık ol.en iyisi ve konuyu açma bir daha.
Keşke hiç
Gözü açmak zorunda kalmasak değil mi? Ben de aldatılma korkusu var çünkü annemle babamın ikinci evliliğiydi ve babam ilk eşini birisiyle evde yakalamıştı çocukluğum bunu dinleyerek geçmişti hep,
babamın ne olursa olsun belki bunu anlatması yanlıştı ama duydum . Belki de çocukluğumdan gelen bir korku. Bu durum gözümün önünde cereyan edince kafam da bir sürü senaryo yazdım. Şimdilik düşünmesem daha iyi belki de

Selam arkadaşlar daha önce forumu bazen fikir almak için bazen merak ettiklerime cevap bulabilirim miyim diye hep takip ediyordum ama bugün benim fikirlere ihtiyacım var lütfen benimle empati yaparak cevap verin olur mu lütfen sırf bunun için hesap açtım.
Eşim ve 4 yaşındaki oğlumuzla geçen hafta tatile gittik gayet güzel bir oteldi e çok keyif aldık. Ama son akşamımız bir olay yüzünden berbat oldu . Türkiye biliyorsunuz ki Rus turistlerin istilasında ve otelde inanılmaz güzel kızlar vardı .bir çoğuna ben bile hayranlıkla baktım ki. Eşimin de bakmasına aldırış etmem yani şöyle bir bakmaktan bahşediliyorum. Hatta bir kız öyle güzeldi ki . Eşime dedim ki baksana yemin ediyorum
Şu kız güzellik yarışmasında derece alır bunları neden anlatıyorum asla kompleksli biri değilim . Eşim 37 ben 33 yaşındayım . Bakımlı giyimi kuşamına dikkat eden birazcık ta güzel sayılabilirim eşim de sen her zaman güzelsin hep güzelsin der bana . Bu arada eşim benim 8 sene onu sevmemi bekledi onu kabul etmemi 16 yaşındaydım ben o da 20 .ben 24 olana dek hep beni bir şekilde göz hapsinde tuttu baktım beni gerçekten seven biri evlendik mutluyuz da çok şükür kocam işi gereği ayda 1 seyahate tüm Türkiye deki şehirlere gidiyor .4-5 gün kalıyor . Bu seyahatler omu özlemem oğlumuzun babam be zaman gelecek demesi dışında hiç sıkıntı yaratmadı ama tatilimin son günü akşam yemeği yerken karşı masamızda en fazla 25 yaşında olabilecek bir Rus kızı oturuyordu yüzü gerçekten çok güzeldi ama onu gündüz de plajda gördüğüm için fiziği için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sarkık göğüsleri ve bir Rus’a göre çok kilolu ama endamlı bir kzıdı . Bir kaç kere eşimi o tarafa bakarken gördüm sonra tabi işkillendim çaktırmadan bakmaya başladım . Kız da eşime bakıyor ve beni kesiyor arada da anlıyor muyum diye. Kıza baktığımda ne göreyim gözlerini şuh bir şekilde kısmış dudaklarını öne doğru uzatarak eşime resmen kur yapıyor . O an beynimden vurulmuşa döndüm. Eşime baktım o da hala bakıyor .böyke biraz da büyülenmiş gibi. Hani yerimi değiştireyim veya hadi kalkalım demek yok . Ben oğlumuzda masada oturduğu için sana yazıklar olsun hiç yakıştıramadım diyerek masadan kalktım gittim . Otelin en ücra köşelerinde saklandım . Bana bir sürü mesaj atmış anlamış neye kızdığımızda sen bana neyi yakıştırıyorsun beni yıllardır tanımadın mı ? Ben hiç cevap vermedim ben hiç cevap vermeyince şakın odaya gelme saygısızlık sen yazmış çocuk uyudu zaten yazmış.
Ben de içim içimi yiyerek lobby de koltukların üzerinde uyuyakalmışım. 4 civarı idi sanırım biri kokumu dürttü bana diyor ki utanmıyor Muş’un sen evli halinle burada uyumaya. Çabuk odaya gidiyoruz dedi gitmedim . Sonrası işte ertesi gün oldu . Otelden çıkış yaptık geldik zoraki
Şeyler dışında konuşmadım onunla ve geldiğimizden beri başka odada yatıyorum o kadar kırgınım ve üzgünümki ben yanında ilken böyle olan biri başka zamanlarda neler yapar diye düşünmeye bile başladım . Lütfen bana fikir verin Ama eşimi pişman edecek fikirler ne olur ?
Bizler çok kıskanç varlıklarız ki normal bir durum neden? Çünkü eşimiz sonuçta. Yalnız böyle olmamıza rağmen neden eşinle o tarz yerlere gidiyorsun, gitme. Gitme ki mutluyken mutsuz olma.

Eşini pişman etmen için onun kıskanmasını sağlaman lazım. Mesela normal de trlde vakit geçirmiyorsan telde vakit geçir vs.

Selam arkadaşlar daha önce forumu bazen fikir almak için bazen merak ettiklerime cevap bulabilirim miyim diye hep takip ediyordum ama bugün benim fikirlere ihtiyacım var lütfen benimle empati yaparak cevap verin olur mu lütfen sırf bunun için hesap açtım.
Eşim ve 4 yaşındaki oğlumuzla geçen hafta tatile gittik gayet güzel bir oteldi e çok keyif aldık. Ama son akşamımız bir olay yüzünden berbat oldu . Türkiye biliyorsunuz ki Rus turistlerin istilasında ve otelde inanılmaz güzel kızlar vardı .bir çoğuna ben bile hayranlıkla baktım ki. Eşimin de bakmasına aldırış etmem yani şöyle bir bakmaktan bahşediliyorum. Hatta bir kız öyle güzeldi ki . Eşime dedim ki baksana yemin ediyorum
Şu kız güzellik yarışmasında derece alır bunları neden anlatıyorum asla kompleksli biri değilim . Eşim 37 ben 33 yaşındayım . Bakımlı giyimi kuşamına dikkat eden birazcık ta güzel sayılabilirim eşim de sen her zaman güzelsin hep güzelsin der bana . Bu arada eşim benim 8 sene onu sevmemi bekledi onu kabul etmemi 16 yaşındaydım ben o da 20 .ben 24 olana dek hep beni bir şekilde göz hapsinde tuttu baktım beni gerçekten seven biri evlendik mutluyuz da çok şükür kocam işi gereği ayda 1 seyahate tüm Türkiye deki şehirlere gidiyor .4-5 gün kalıyor . Bu seyahatler omu özlemem oğlumuzun babam be zaman gelecek demesi dışında hiç sıkıntı yaratmadı ama tatilimin son günü akşam yemeği yerken karşı masamızda en fazla 25 yaşında olabilecek bir Rus kızı oturuyordu yüzü gerçekten çok güzeldi ama onu gündüz de plajda gördüğüm için fiziği için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sarkık göğüsleri ve bir Rus’a göre çok kilolu ama endamlı bir kzıdı . Bir kaç kere eşimi o tarafa bakarken gördüm sonra tabi işkillendim çaktırmadan bakmaya başladım . Kız da eşime bakıyor ve beni kesiyor arada da anlıyor muyum diye. Kıza baktığımda ne göreyim gözlerini şuh bir şekilde kısmış dudaklarını öne doğru uzatarak eşime resmen kur yapıyor . O an beynimden vurulmuşa döndüm. Eşime baktım o da hala bakıyor .böyke biraz da büyülenmiş gibi. Hani yerimi değiştireyim veya hadi kalkalım demek yok . Ben oğlumuzda masada oturduğu için sana yazıklar olsun hiç yakıştıramadım diyerek masadan kalktım gittim . Otelin en ücra köşelerinde saklandım . Bana bir sürü mesaj atmış anlamış neye kızdığımızda sen bana neyi yakıştırıyorsun beni yıllardır tanımadın mı ? Ben hiç cevap vermedim ben hiç cevap vermeyince şakın odaya gelme saygısızlık sen yazmış çocuk uyudu zaten yazmış.
Ben de içim içimi yiyerek lobby de koltukların üzerinde uyuyakalmışım. 4 civarı idi sanırım biri kokumu dürttü bana diyor ki utanmıyor Muş’un sen evli halinle burada uyumaya. Çabuk odaya gidiyoruz dedi gitmedim . Sonrası işte ertesi gün oldu . Otelden çıkış yaptık geldik zoraki
Şeyler dışında konuşmadım onunla ve geldiğimizden beri başka odada yatıyorum o kadar kırgınım ve üzgünümki ben yanında ilken böyle olan biri başka zamanlarda neler yapar diye düşünmeye bile başladım . Lütfen bana fikir verin Ama eşimi pişman edecek fikirler ne olur ?

Arkadaşım tavrında bence de gayet haklısın. ama uzaması ve odaları ayırmanız biraz fazla olmuş olabilir. aslında daha kesin sonuç için hiç belli etmeyip ilerlemesini bekleseydiniz yani ne kadar ileriye gidebilecek? ben onu merak ettim. farketmeseydiniz sonuç ne olacaktı? çocuğu bırakıp gitmesi neden tepki almış ki babasına bırakmış sonuçta anne ne ise baba da o değil mi. siz konuşun bence küsmeler uzadıkça eşler buna alışıyor ve her olayda küsüp birbirerini aslında yokluklarına alıştırıyorlar. evliliğinizin güzel gitmesi ne kadar güzel. eşiniz sizi seviyor. baksana yıllarca beklemiş. yapacak olsa seyahatlerde neler neler yapmaz.

evliliğimizin ilk yıllarında bizde tatile gittiğimizde o zaman da turistler vardı ve bende gerçekten çok beğendiklerime 'ya şunun vücuda orana güzelliğe bak mevla yaratmış' diye konu etmiştik. kendisinin de baktığını yakalamıştım. ileri gitmemişti. sen güzel günleri düşün tatilini de harap etme. sevgiler

Ben zaten buraya belki bana bından sonraki süreçte neler yapabileceğimi söylerler diye yazmıştım çünkü o an gerçekten çok sinirliydim ve sinirle çok değişik bir tepki verdim eşim de şaşırmıştır çünkü benim o an aslonda bağırıp çağırmam onun kulağını kafasını mahvetmem gerekirdi çenemle. Ama o an sadece gitmek istedim keşke bekleseydim ama bilmem o an sabredemedim.
Ama buradaki arkadaşlar bazı arkadaşlar beni yermeyi tercih etti . Empati yapın lütfen demiştim halbuki.ama yine de sağ olsun herkes değer verip yazdılar.

Kızları gösterirken de eşinin bakmasına müsade ediyorsun zaten, o rahatlığı vermişsin adama... Ya en başında verecektin o tepkiyi ya güzel dille uyaracaktın yada hiç gitmeyecektin... :KK69:

Çik haklısınız.Ne güzel tatil yaparken herşey bir anda berbat olmuş. Güzel bir anı alarak hatirlayacaginiz tatil böyle bir seyle noktalanmıs. Ben olsam bende boyle yapardim. İncitir bu bakışmak hele ki masada eşi varken yapilan bakısma. Kıskanmaktan ziyade rencide olurum kendimi aşagılanmıs hissederim esim benim yanimda büyülenmis gibi bakısırsa. Ben sanirim avaz avaz bagirir esimi rezil de ederdim. Ayip bir sey esine saygısızlıktır bu.

Abartıyorsunuz diyenler - Evet verdiğiniz tepki - lobiye kaçıp orda uyuya kalmak abartı fakat böyle bir şeye tepki göstermemek de olmazdı tabiki. Bir kere eşiniz isterse önünde dünyanın en güzel kadını olsun - bu şekilde uzun süre bir kadına bakamaz! Böyle bir şeyi hangi kadın kabul eder?
Ayrıca siz de bir garipsiniz - Neden kocanıza güzel kadınları gösteriyorsunuz? O zaten kendisi görür? Yani bu hareketinizin sebebi nedir? Kompleksli değilim demişsiniz ama ne gerek var? Bu tür tavrılarla eşinize belli bir rahatlık veriyorsunuz - o da siz bir şey demezsiniz hatta kendiniz bakarsınız diye elin kadına (hem de rus) dik dik bakabiliyor işte.
Ben sevgilime (ileride eşim olacak kişiye) bu kadar rahatlık tanımam açıkcası. Her zaman tetikte olması gerekiyor bana göre.

Abartıyorsunuz diyenler - Evet verdiğiniz tepki - lobiye kaçıp orda uyuya kalmak abartı fakat böyle bir şeye tepki göstermemek de olmazdı tabiki. Bir kere eşiniz isterse önünde dünyanın en güzel kadını olsun - bu şekilde uzun süre bir kadına bakamaz! Böyle bir şeyi hangi kadın kabul eder?
Ayrıca siz de bir garipsiniz - Neden kocanıza güzel kadınları gösteriyorsunuz? O zaten kendisi görür? Yani bu hareketinizin sebebi nedir? Kompleksli değilim demişsiniz ama ne gerek var? Bu tür tavrılarla eşinize belli bir rahatlık veriyorsunuz - o da siz bir şey demezsiniz hatta kendiniz bakarsınız diye elin kadına (hem de rus) dik dik bakabiliyor işte.
Ben sevgilime (ileride eşim olacak kişiye) bu kadar rahatlık tanımam açıkcası. Her zaman tetikte olması gerekiyor bana göre.
Benim gösterdiğim belki 18-19
Yaşlarında bir genç
Kızdı be göstermemin sebeni gerçekten derece alabilecek kadar güzeldi bu kız yarışmaya girse kesin 1. Olur yada derece alır dedim . Tabi ki her gördüğüm güzel kadını göstermem. Ben aksine kendime güvenim olsa da kıskanç biriyimdir hele ki gözümle gördüğüme asla katlanamam . Ki eşim de öyledir . Ama o akşamdan bu yana 10Akşam geçti hiç huzurum kalmadı . Eşim de bir özür bile dilemedi her şey normalmiş gibi Devam ediyor aslında eşimin özür dileyeceğini sanmıyorum öyle olursa kabul etmiş olur . Bana ilk akşam ben saklandığmda yazdığı mesajda bana neyi yakıştırıyorsun demişti ama ben her şeyi gözümle gördüm. Bir de ben uzatırım işte böyle . Günlük ve zoraki şeyler dışında sohbet bile etmiyoruz ama onu pişman etmek istiyorum keşke bakmasaydım nerden baktım dedirtmek istiyorum .

Çik haklısınız.Ne güzel tatil yaparken herşey bir anda berbat olmuş. Güzel bir anı alarak hatirlayacaginiz tatil böyle bir seyle noktalanmıs. Ben olsam bende boyle yapardim. İncitir bu bakışmak hele ki masada eşi varken yapilan bakısma. Kıskanmaktan ziyade rencide olurum kendimi aşagılanmıs hissederim esim benim yanimda büyülenmis gibi bakısırsa. Ben sanirim avaz avaz bagirir esimi rezil de ederdim. Ayip bir sey esine saygısızlıktır bu.
Evet evet işte benim buradaki durumun aslında kıskanmakta öte rencide olmak. Çünkü Rus kadın bana ben farkediyor muyum diye baktı resmen yada anladımda tepki veriyor muyum diye ben o bakışı tanırım kadın Kadının bakışından anlar.
Öyle küçük düştüğümü hisssetim ki . Kesinlikle Rus kadın
Suçludur diyebileceğim bir yapımda yok onlar Türk erkeklerini
Çok iyi tanıyorlar bir bakışına tav olan erkekler bizim erkeklerimiz. Ama masada ben ve oğlumuz vardı v e gerçekten 6. Akşamımızdı hrika geçmişti o ana kadar bir daha li sene yine bu otele geliriz diye konuşmuştuk şimdi adını hatırlamak istemiyorum .

Back