• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen...

tövbe yarabbim
hadi güvenirsin ilişkiniz belli boyutlara ulaşmış olur
kendine güvenyosan girersin ilişkiye
ama 4. günden ne acele be yavrum
üzgünüm ama bence evlenmicek hazır değil gibi

Şimdi efenim bu konuyla bağlantılı olarak şunu söylemek isterimki
Bizim çok bilmiş İlona'nın bir lafı vardır

"Akşam yediğin hurmalar, sonra gelir poponu tırmalar"

Yazini okudum...

Aslinda diyecek cok sey varda neyse...

AMA beni gercekten sasiran, hala akillanmamis olman, ve hala yaptigin hatadan dolayi nadim olmadan "PiSMAN DEGILIM" yazisin...

ALLAH yolunu acik etsin...

4. gün ölemi !!
Vay be. . Bu işler bu kadar basitmi. . . Nasıl bi cesaret sendeki şaştım doğrsu. .
Hem kara kara düşünüp geceleri uyuyaamıosun hemde pişman değilsin
Ne diyim helal olsun. .
Erkeğe gelirsek daha dördüncü gün ilişkiye girmeye ikna olan kız için elbette henüz erken der
ınsan bi işe kalkışırken herşeyi düşünür , bundan sonrada ayağını yorganına göre uzatrsın sende

Bunu ailenize yetiştiren arkadaşın durumu vahim.
Böyle bir arkadaşa sahip sizin durumunuz vahim.
4. gün ilişki yaşayıp pişman değilim diyen sizsiniz.
Sonuçta her iki tarafta evlilik sözü veripte 4. gün bir ilişki yaşamamış.
Karşıdaki yan çizmiş.
Yan çizmesi suç mu şimdi, çok ta suçlu diyemeyeceğim ben.
Bu konuda baskı kuramazsınız karşıdakine.
Her iki tarafta pişman olmadan birşeyler yaşamış.
Sizinle evlenmediğinde de pişman olmayacaktır,
Siz de evlenmediğinizde pişman olmayacaksınız belli ki.
Bu arkadaş sizinle evlenmez bence.

valla okurken sasirdim arkadasim
19 yasindasin sanirim hayretler icinde biraktin sen beni
nasil 4 günde beraber olursun birisiyle

bu ne cesaret valla pess yani
sen aklini basina topla bence bir dahada böyle hatalar yapma
bakireymissin degilmissin o beni ilgilendirmez ama sen böyle hatalar yapicak olursan
bunun ardi arkasi kesilmez bu birincisi
iki üc dört diye devam eder bir an evvel aklini basina topla

[B]kadin dedigin 4 günde birlikte olmaz bir erkekle biraz agir olki ciddiye alsinlar seni[/B]

Her iki taraf özgür iradesiyle isteyip beraber olduysa kimse kimseyi evliliğe zorlayamaz.
Bunu birlikte olmadan önce düşünmek gerekirdi, üstelik 4. günde, bu cesarete şapka çıkardım doğrusu.
Bunu koşa koşa ailenize yetiştiren insanın da ayrı değerlendirilmesi gerekir,onun da ayrı problemleri var sanırım.

Konunuz içerik nedeniyle " Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz " Bölümüne taşınmıştır.

pek doğru olmamış yaptıkların canım... kadın dediğin ağır ; akıllı olur gerçekten ki kıymeti bilinsin...
ben de evlilik konusunda da üzerine gitmemen gerektiğini düşünüyorum... kaldı ki bu ilişkinin sonu evlilik olmaya da bilir... yani üzerine gitmedin diye sonu kesin evlilik olamaz...

bu çocuk muhtemelen uzun dönem askerlik yapıyor... ve sanırım daha en az 12ayı var... ailen ılımlı yaklaşmış duruma ama elbet içlerine şüphe düşmüştür... sonuçta arkadaşın senin iyiliğini düşünerek söylediğini onlara belirtmiştir...

eğer askerden döndüğünde hala evlilik konuşulmuyorsa aranızda yapacağın tek şey ailene ; iş bulması ve hayatını düzene sokması için zaman gerektiğini söylemek... ve yaptığın bu yanlıştan da ders almak...

eğer evlilik olmazsa da durumu kabullenmen gerekecek... ağır bir yükün altına girmişsin... dilerim yanlışları doğrularla toparlamaya çalışırsın...

Seni yargılamak bize düşmez ama insan söylemeden de edemiyor..18 yaşındasın ve yaşadıklarına bak..Uzatmayayım ,gerekeni söylemiş arkadaşlar..Hiçbir şekilde karşında ki insanı zorlayamazsın,kendi haline bırak olayları..Umarım yanlışların sana ders olur da bundan sonrası için adımlarını daha dikkatli atarsın..

sana bundan sonraki tavsiyem o cocuk icin belliki evlenmeye nniyeti yok
hic üstüne düsme üstüne düstükce bide kendini bisey sanmasin bundan sonra böyle hatalar yapma
aklini basina topla herkez haata yapar sende bu hatandan bi ders al bundan sonra daha dogru davranislar sergile yasina uygun seyler yap sinemaya git gez dolas kafeye git

yanlış yapmışsın be canım sen bu adamı hep arkadaş olarak se tanımışsın sevgili olarak değil ikiniz çıkmaya başlayalı 4 gün olmuş ilişkiye girdik diyorsun.işte insan herşeyi çok ii düşünmeli yaptıklarından pişman olmamalı pişman olmadım diyorsun ama inş. gerçekten bir gün pişman olmassın.Evlilik konusundada şuan zorlama bence askerden gelsin bir kaç ay bekle sonra tekrar konuş.İnş üzülmezsin hakkında hayırlısı olsun cnm :bbo:

sana bundan sonraki tavsiyem o cocuk icin belliki evlenmeye nniyeti yok
hic üstüne düsme üstüne düstükce bide kendini bisey sanmasin bundan sonra böyle hatalar yapma
aklini basina topla herkez haata yapar sende bu hatandan bi ders al bundan sonra daha dogru davranislar sergile yasina uygun seyler yap sinemaya git gez dolas kafeye git

Aynen böyle yapmalısın...

Back