Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen...

azra19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
3
0
36
İstanbul
Merhaba Bayanlar Aranıza Yeni Katıldım Ben Esra.. Konuya Giriyim = Bundan 3 sene net ortamında bir çocukla tanıştım.. ve zamanla arkadaşlığımız kankalık boyutuna ulaştı.. ben onun kız arkadaşlarını o benim erkek arkadaşlarımı kısaca herşeyimizi biliyorduk.. ama yasadığımız bir takım sorunlar yüzünden arkadaşlığımızı bitirmek zorunda kaldık. ve oda askere gitti. 6 ay sonra o askerden izne geldiğinde mesaj yazdım ve cevap verdi.. konuşmaya başladık.. konuşma ilerledi. Görüşme Buluşma vs derken biz çıkmaya başladık.. çıkmaya başladıktan 4 gün sonra ilişkiye girdim ve Bakireydim.. pişmanda olmadık.. sonra o askere gitti.. ben beklemeye başladım vs.. bu aramızda gecen ilişkiyi bir arkadaşıma anlattım ve oda anneme ve babama anlatmış.. annem ve babam bana sordukalrında inkar ettim ama akıllarında soru işareti kaldı ve ailesini göndersin tanışalım.. askerden gelincede düğün olsun dediler ( çıktığımızı biliyorlardı ) bu konuyu çocuğa çıtlattığımda ise ' Henüz Çok Erken Korkularım Var.. Bana Böyle Söylemen Beni Düşündürür ' şeklinde cevaplar verdi.. Şu Anda Kendisi askerde.. üstüne gitmek istemiyorum ama gerçekten uyku uyuyamıycak duruma geldim. Ne Yapıcağım , Ona Bu konuda nasıl yaklaşmam Doğru Olur Bilmiyorum Ve Bu Konuda Yrdımlarınızı Bkliyorum.. Şimdiden Teşşekürler senağlama

sakın bu konuda üzerine gitme, sen söyledikçe o daha da soğuyacaktır bu düşünceden. ve sakın gercekten sevmiyorsan, onunla bir evliliği yürütemeyeceksen o istese bile böyle bi sebepten evlenme

''Bana böyle söylemen beni düşğndürür'' derken benimle evlenmek için mi yattın demek istemiş anlaşılan. Ama sebebin böyle olmadığını göstermeye çalışmalısın yani fazla üzerine gitmesen iyi olur derim. Eğer seni gerçekten seviyorsa zaten askerlikten sonra o da evlenmeyi düşünecektir.Ama askerlikte şu anda ve kafasını karışık olması gayet normal tatlım biraz sabır gerektiren bir durum. opuyorumnanaktan

bence gerçekten üzerine gitme. bu durumu koz olarak kullanır. gittikçe nazlanır.
arkadasın da ne biçim bir arkadasmış böyle birşey aileye yetişitirilir mi?
sakın erkek arkadasına bir dahabu konuyu açma onun açmasını bekle. sonuçta senin bakire olduğunu biliyor. yani ilk onunla ilişkiye girdiğini. bu yüzden de evlilik beklentisinie girdiğini zaten anlıyordur ama üzerine gidersen olcak işi de bozarsın inada bindirrsin.sana saygı ve sevgiyle yaklaşsın. benimle yattın da seni aldım hayatını kurtardım gibi seviyesizlik yapmasın.
bu arada yaşınız kaç?

sana mı kızayım 4 gün sonra hoop bişeyler yaşadın diye , yoksa daha evliliğe hazır olmayan çocuk olan askerdeki sevgilinemi???

hiç mi aklına gelmedi bu ihtimal a güzel kardeşim.
hiç mi düşünmedin anneni babanı
hiç mi geleceğini düşünmedin?
hiç mi ya beni bırakırsa ne olur demedin?
pişman olmadık demişsin.ya şimdi bu çocuk seni yarı yolda bırakırsa?
o zamanda pişman olmayacakmısın?

neyse olan olmuş.
sen bu zamandan sonra çocuğa üsteleme.iyice soğutma bari.
seni kaybedebileceğini , senin ona kör kütük bağlı olmadığını sansın/bilsin.
askerliği bitene kadar da evlenelim diye bişey deme.

bir anlık zevk uğruna yazık gencecik yaşında bak neleri düşünüyorsun.
çok üzüldüm .çook....

Beraber olmak için niçin acele ettin canım, pişman olmadım diyorsun ama duyulmuş bile şimdiden baksana. Erkek milleti helede askerdeymişti senle böle şeyler yaşaması normal geliyor ona. ınşallah askerliği bitincede yan çizmez..Şimdi çok üsteleme hele askerliğini bitirsin bi, ondan sonra ısrar et bakalım..

arkadaşım daha 4cü günde neden tanımadan beraber olursun ki.
yüzyüze gelmeden önceki kankalığını saymıyorum. zaten karşılaşmamışsınız. .
çok fazla acele etmişsin beraberlik için.

o çocukta madem erkenmiş diyor,neden 4cü gün beraber olmuş senle..
. bu ne hız.

evet ya evlenmek icin erkense 4'cu gun iliskiye girmekte erken..

evlenmeye niyeti yoksa ona gore davran sende..

ailenin tepkisine cok sasirdim
benim ailem olucakti ki
ahanda bu hale gelirdim
sempatiksalakcinni

bence de çook erken davranmışsınız. hatta yanlış davranmışsınız. bu konu sanırım aileniz için çok önemli. insan bir şeyler yaşarken sonuçlarını da düşünebilmeli...
neyse olan olmuş. sevgilinin üstüne gitme bence... madem askerde ona karşı ılımlı sıcak ol, tartışmayın, aranızı güzel tutmaya bak. sevgini göster ama kendini de sakın ezdirme. yanii kör kütük aşığım sensiz yapamam durumlarına girme.
inşallah askerinin fikirleri değişmez askerden gelince oturup bişeyleri enine boyuna konuşursunuz.

Ne yapman konusunda yorum yapmayacağım. Onu 4. gün internetten tanıdığın biriyle yatarken düşünecektin. Ben ailenin tepkisine çok şaşırdım ve kızdım. Hak ettiğin gibi davranmamışlar sana.

ya kızlar o kadar çok konu açılıyor k ben fayk diye düşünüyorum açıkcası bilmiyorum belkide yanılıyorumdur ama çözmüş deilim bir insan 4. gün nasıl beraber olur onu bırakın ailesi nasıl bu kadar yumuşak davranmış onada ayrı bir şaşırdım zatenn yanii

büyük ihtimalle aklından benle yazışıyosA herkese yazışır,benle yattıys herkesle yatar
ben bu kadına nasl güveneyim?
gibi şeyler geçiyodur.
azcık tanıyosam sürünesice erkek milletini,böyle demiyosa bende zhebani değilim
yani tamam benm de başka forumlarda iyi anlaştığım kişiler oldu.ama baktm kişi bana fena doladı kafayı tamamen ayrıldm siteden
bence olan oldu,geçmiş olsun anacım:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…