• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Zeyzeyzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
15
4
1
38
Selam arkadaşlar daha önce forumu bazen fikir almak için bazen merak ettiklerime cevap bulabilirim miyim diye hep takip ediyordum ama bugün benim fikirlere ihtiyacım var lütfen benimle empati yaparak cevap verin olur mu lütfen sırf bunun için hesap açtım.
Eşim ve 4 yaşındaki oğlumuzla geçen hafta tatile gittik gayet güzel bir oteldi e çok keyif aldık. Ama son akşamımız bir olay yüzünden berbat oldu . Türkiye biliyorsunuz ki Rus turistlerin istilasında ve otelde inanılmaz güzel kızlar vardı .bir çoğuna ben bile hayranlıkla baktım ki. Eşimin de bakmasına aldırış etmem yani şöyle bir bakmaktan bahşediliyorum. Hatta bir kız öyle güzeldi ki . Eşime dedim ki baksana yemin ediyorum
Şu kız güzellik yarışmasında derece alır bunları neden anlatıyorum asla kompleksli biri değilim . Eşim 37 ben 33 yaşındayım . Bakımlı giyimi kuşamına dikkat eden birazcık ta güzel sayılabilirim eşim de sen her zaman güzelsin hep güzelsin der bana . Bu arada eşim benim 8 sene onu sevmemi bekledi onu kabul etmemi 16 yaşındaydım ben o da 20 .ben 24 olana dek hep beni bir şekilde göz hapsinde tuttu baktım beni gerçekten seven biri evlendik mutluyuz da çok şükür kocam işi gereği ayda 1 seyahate tüm Türkiye deki şehirlere gidiyor .4-5 gün kalıyor . Bu seyahatler omu özlemem oğlumuzun babam be zaman gelecek demesi dışında hiç sıkıntı yaratmadı ama tatilimin son günü akşam yemeği yerken karşı masamızda en fazla 25 yaşında olabilecek bir Rus kızı oturuyordu yüzü gerçekten çok güzeldi ama onu gündüz de plajda gördüğüm için fiziği için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sarkık göğüsleri ve bir Rus’a göre çok kilolu ama endamlı bir kzıdı . Bir kaç kere eşimi o tarafa bakarken gördüm sonra tabi işkillendim çaktırmadan bakmaya başladım . Kız da eşime bakıyor ve beni kesiyor arada da anlıyor muyum diye. Kıza baktığımda ne göreyim gözlerini şuh bir şekilde kısmış dudaklarını öne doğru uzatarak eşime resmen kur yapıyor . O an beynimden vurulmuşa döndüm. Eşime baktım o da hala bakıyor .böyke biraz da büyülenmiş gibi. Hani yerimi değiştireyim veya hadi kalkalım demek yok . Ben oğlumuzda masada oturduğu için sana yazıklar olsun hiç yakıştıramadım diyerek masadan kalktım gittim . Otelin en ücra köşelerinde saklandım . Bana bir sürü mesaj atmış anlamış neye kızdığımızda sen bana neyi yakıştırıyorsun beni yıllardır tanımadın mı ? Ben hiç cevap vermedim ben hiç cevap vermeyince şakın odaya gelme saygısızlık sen yazmış çocuk uyudu zaten yazmış.
Ben de içim içimi yiyerek lobby de koltukların üzerinde uyuyakalmışım. 4 civarı idi sanırım biri kokumu dürttü bana diyor ki utanmıyor Muş’un sen evli halinle burada uyumaya. Çabuk odaya gidiyoruz dedi gitmedim . Sonrası işte ertesi gün oldu . Otelden çıkış yaptık geldik zoraki
Şeyler dışında konuşmadım onunla ve geldiğimizden beri başka odada yatıyorum o kadar kırgınım ve üzgünümki ben yanında ilken böyle olan biri başka zamanlarda neler yapar diye düşünmeye bile başladım . Lütfen bana fikir verin Ama eşimi pişman edecek fikirler ne olur ?

bence abartmışsınız.ben başka bir şeye/kişiye öylesine bakıyorken göz hizamda kaldığı için ona bakıyorum sanıp bana uzuuun uzun geri bakanlar oldu ben farkında bile değilim.ama o anki açıdan dolayı bakışıyoruz sanır gören.kızın sizi kontrol etmek için kestiğini nerden anladınız?niyetleri ne çabuk kafanızda kesinleştirdiniz?belki kız içinden eşiniz o tarafa doğru herhangi bir şeye bakarken "yanındaki de karısı değil mi bana neden bakıyor" diyerek bakıyordu? ya da çocuğa bakıyordu belki? belki boş bakıyordu? otururken dudaklarını şekilden şekle sıkıntıdan / keyiften sokanı da çok gördüm kendim de yaparım arada dalıp.olabilecek o kadar kombinasyon varken nerden ne senaryo yazmışsınız.paranoyakça geldiniz bana açıkçası

bence abartmışsınız.ben başka bir şeye/kişiye öylesine bakıyorken göz hizamda kaldığı için ona bakıyorum sanıp bana uzuuun uzun geri bakanlar oldu ben farkında bile değilim.ama o anki açıdan dolayı bakışıyoruz sanır gören.kızın sizi kontrol etmek için kestiğini nerden anladınız?niyetleri ne çabuk kafanızda kesinleştirdiniz?belki kız içinden eşiniz o tarafa doğru herhangi bir şeye bakarken "yanındaki de karısı değil mi bana neden bakıyor" diyerek bakıyordu? ya da çocuğa bakıyordu belki? belki boş bakıyordu? otururken dudaklarını şekilden şekle sıkıntıdan / keyiften sokanı da çok gördüm kendim de yaparım arada dalıp.olabilecek o kadar kombinasyon varken nerden ne senaryo yazmışsınız.paranoyakça geldiniz bana açıkçası
Teşekkür ederim cevabınız için.

Bana da biraz gereksiz abarti tepki gibi geldi yanlis anlama ihtimaliniz de var

Bana da biraz gereksiz abarti tepki gibi geldi yanlis anlama ihtimaliniz de var
Yani varsayalım yanlış anladım eşim ertesi gün dahil olmak üzere çok makul davranıyor. Gerçi çok sinirlenen biri de değildir ama sakin hali de beni şaşırttı ben de normalde çok sinirli ve ortalığı yıkacak biri ilken o gece dışında bir tepki vermedim sabah odaya gittim gayet sinirimi belli etmezcesine valiz hazırladım belki de ne zaman fırtına kopartacağım diye bekliyor bilmiyorum .

Eşine başka kadınlar hakkında şuna bak ne güzel falan diyen birisi bunu mu dert ediyor gerçekten :işsiz:
Eşime gösterdiğim kız en fazla 19 yaşında bir genç
Kızdı. Ve gerçekten çok güzeldi yüzü
Çizilmiş gibi idi. Bu kötü bir şey değil ki . Bir normal olarak bakmak vardır bir de karşı taraftan bir şey gelir mi diye bakmak vardır.

Eşimi uyarirdim tepki de verirdim ama sizinki çok fazla . Geceyi lobide geçirme evde odaları ayırma çok fazla .

Eşimi uyarirdim tepki de verirdim ama sizinki çok fazla . Geceyi lobide geçirme evde odaları ayırma çok fazla .
Ama biliyor musunuz Emin’im sizde hazmedemezsiniz en hazmedemeyeceğim şey bu. Evliliğimizin ilk yılları çok maddi sorunlar yaşadık hep onun yanında oldum çocuğumu doğurduğumda kayınvalidem yapmadığını bırakmadı lohusa halimle. Yine de evliliğimi korudum. Ama hazmedemiyorum bunj.

Hem abartı hemde oyle saklanmak ne loby de uyumak falan. Sonucta cocugun varmıs onu bırakıp nasıl gittin. Eşini en iyi sen bilirsin. İlk defa mı yoksa daimi yapabilecek adam mı sen bılırsın ama oyle kacarak degıl konus. O an kalk odaya gidiyoruz diyebilirsin dıye dusunuyorum

Ikiniz de acayipsiniz. Kiskancligin da bir ayari olur. Cocul gibi kusmeler, lobide uyumalar goren de baska bir yerde bastiniz sanir. Sanirim ozguven probleminiz var.

Siz eşinizle aynı masada otururken birisiyle bakışmasına şahit olursanız daha makul davranırsınız .

1. Cocugumu birakip gitmem.
2. Adama olan hincimi cocuktan almam yani.
3. Lobide uyumam. Otelin en ucra kosesine hic saklanmam. Eger ki saklambac oynamaya gitmediysek:)
4. Konusurum hani insaniz ya biz, bizi ayiran en buyuk ozellik konusabilmemiz ya hani!
5. Esimi tanirim dolayisi ile boyle bir tepki vermem. Sizin guven sorununuz varsa orayi bilemem.

Hem abartı hemde oyle saklanmak ne loby de uyumak falan. Sonucta cocugun varmıs onu bırakıp nasıl gittin. Eşini en iyi sen bilirsin. İlk defa mı yoksa daimi yapabilecek adam mı sen bılırsın ama oyle kacarak degıl konus. O an kalk odaya gidiyoruz diyebilirsin dıye dusunuyorum
Evet oğlumu bırakmamam gerekiyordu ama eşim uyudu dediği için . Rahatlamıştım sabahta o uyanmadan odaya gitmiştim oğlumu benim kadar kimse düşünemez tabi ki. Ama o da babası. Çok önemli bir şey olup evde olmadığımda olabilir. Binen eşimi tanıyorum sanırdım yani dönem dönem anlık bakışlarını her kadın gibi ben de görürdüm ama bu sefer benim yanımda böyle bir şey yaşanması acaba seyahatleri gittiğinde böyle şeyler ve daha fazlası oluyor mudur düşüncesine itti beni . Çok gariptir ki tepkisiz kaldım İlk an dışında . Bu akşam mutfaktan ona seslendim nasıl koşarak geldi yüzüme nasıl bakıyor konuyu açacağım sandı . Çöpü çıkarır mısın dedim . O da ben de ki bu sakinliğe alışık değil.

1. Cocugumu birakip gitmem.
2. Adama olan hincimi cocuktan almam yani.
3. Lobide uyumam. Otelin en ucra kosesine hic saklanmam. Eger ki saklambac oynamaya gitmediysek:)
4. Konusurum hani insaniz ya biz, bizi ayiran en buyuk ozellik konusabilmemiz ya hani!
5. Esimi tanirim dolayisi ile boyle bir tepki vermem. Sizin guven sorununuz varsa orayi bilemem.
Peki saygım var.inşallah hiç yaşamazsınız. Sağolun fikirleriniz için.

Evet oğlumu bırakmamam gerekiyordu ama eşim uyudu dediği için . Rahatlamıştım sabahta o uyanmadan odaya gitmiştim oğlumu benim kadar kimse düşünemez tabi ki. Ama o da babası. Çok önemli bir şey olup evde olmadığımda olabilir. Binen eşimi tanıyorum sanırdım yani dönem dönem anlık bakışlarını her kadın gibi ben de görürdüm ama bu sefer benim yanımda böyle bir şey yaşanması acaba seyahatleri gittiğinde böyle şeyler ve daha fazlası oluyor mudur düşüncesine itti beni . Çok gariptir ki tepkisiz kaldım İlk an dışında . Bu akşam mutfaktan ona seslendim nasıl koşarak geldi yüzüme nasıl bakıyor konuyu açacağım sandı . Çöpü çıkarır mısın dedim . O da ben de ki bu sakinliğe alışık değil.
Siz yıne de eşinizle yüz yüze konusmayı deneyin. Mesela o an kalkın gidin. Sonra 1 saat falan sakinlesın pesıne konusun. Sinirliyken cok seyler agızdan cıkabılır. Sizde diyorsunuz ben bile bakıyorum dıye. Bızde oyle guzel gorunce bakıyoruz yanı. Erkek de bakar ama anlık bakmak var. Hayranlıkla sapkınlıkla bakmak var. Tatlı dille bıle kocanı utandırabılırsın. Etrafta kotu cok kadın var.para pul içinde degıl sırf adamı yoldan cıkaran. Burda elinde hersey bitiyo. Ona guvendıgını ve vicdanına teslim ettıgını de. Seyehate cıkarken.

Siz yıne de eşinizle yüz yüze konusmayı deneyin. Mesela o an kalkın gidin. Sonra 1 saat falan sakinlesın pesıne konusun. Sinirliyken cok seyler agızdan cıkabılır. Sizde diyorsunuz ben bile bakıyorum dıye. Bızde oyle guzel gorunce bakıyoruz yanı. Erkek de bakar ama anlık bakmak var. Hayranlıkla sapkınlıkla bakmak var. Tatlı dille bıle kocanı utandırabılırsın. Etrafta kotu cok kadın var.para pul içinde degıl sırf adamı yoldan cıkaran. Burda elinde hersey bitiyo. Ona guvendıgını ve vicdanına teslim ettıgını de. Seyehate cıkarken.
teşekkür ederim size .

Ama biliyor musunuz Emin’im sizde hazmedemezsiniz en hazmedemeyeceğim şey bu. Evliliğimizin ilk yılları çok maddi sorunlar yaşadık hep onun yanında oldum çocuğumu doğurduğumda kayınvalidem yapmadığını bırakmadı lohusa halimle. Yine de evliliğimi korudum. Ama hazmedemiyorum bunj.
Zaten tepki vermeyin demiyorum yani mesele hazmetme meselesi değil . Kendimi bana hissettirdiklerini ifade eder guvenimi inanılmaz sarstigini söylerdim kirginligimi belli ederdim bir süre soğuk davranirdim hatasını anlamasını sağlayacak yol çok . Siz kendinizi cezalandirmissinjz lobide sabahlamak falan

Zaten tepki vermeyin demiyorum yani mesele hazmetme meselesi değil . Kendimi bana hissettirdiklerini ifade eder guvenimi inanılmaz sarstigini söylerdim kirginligimi belli ederdim bir süre soğuk davranirdim hatasını anlamasını sağlayacak yol çok . Siz kendinizi cezalandirmissinjz lobide sabahlamak falan
Evet gerçekten öyle . Ben kendimi cezalandırmış gibi oldum . Resepsiyonist arkadaşlar bile hanımefendi
Sorun mu var diye yanıma geldiler. O anda onun yüzünü bile görmek istemiyordum . En çokta kırıldığım aslında benim böyle bir şeyi sezebileceğimi
Düşünmeden yapması. Mesela ben yemek alırken yapsa ben anlamam dimi . Veya yemekten sonra dış restaurantta sigara içiyor kendisi biz oğlumla gitmiyoruz o an . O an yapsa benim ruhum bile duymaz. Ama ben masadayken oldu bu olay. Hani bir söz Varya bilmemek mutluluktur diye keşke hiç
Görmeseydim
.

Back