Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Annem babam babaannem dedem teyzem o kadar var ki
Tipini bilmiyorum gerçi 1 mi 2 mi
En büyük olumsuzluğu düzenli saatlerde beslenmeleri ve diyetlerine dikkat etmeleri
Kurallara uyduğun sürece ben bi olumsuzluk yaşamadım
Bu kadar mı. Peki annen baban teyzen vs kaç senedir bu hastalıkla uğraşıyor yani çocuk olmasına engel miydi çocuklarda sıkıntı oldu mu. Yoksa hastalık çok sonradan öı çıktı

Evet böyle yapardım. Ailemde ve çevremde çok yaygın. Kendim yaşamayı geçtim gördüklerim bile bu şekilde.
Geçmiş olsun kaç sene vardı babanızda? Bunların hepsi diyabet kaynaklı mı

Bu kadar mı. Peki annen baban teyzen vs kaç senedir bu hastalıkla uğraşıyor yani çocuk olmasına engel miydi çocuklarda sıkıntı oldu mu. Yoksa hastalık çok sonradan öı çıktı
Bizimki yaşlılıkla beraber genetik
Çocukluktan itibaren değil yani
Genel olarak öyle önemli bir fark olmadı hayatlarında
Dediğim gibi daha çok beslenme düzenleri önemliydi

Orayı çok söylemişler o konuya girmedim o yüzden ben
Hastalıktan korkutup vazgeçirmek değildi amacım, fikir sahibi olsun diye. Annem babama babam da kendine çok iyi baktı. Çöküş geç oldu. Dikkat gerektiren bir hastalık, yaşam tarzına da etkisi var hatrı sayılır derecede.

Ben o yönfen de çok düşündüm böyle bir sebepten birini istememek çok incitici ve günah geödi bana/ onun yükünü kaldırabilir miyim bilmiyorum

Nasıllar peki yaşamtıları evlilik çocuk vs. Zorlukları ne bileyim biraz bilgi verir misin
Gençte var yaşlıda, aslında mesele şeker hastalığına uygun yaşamak. Beslenmeye çok dikkat edilmeli.
Muhtemelen bende şeker hastası adayıyım bunu biliyorum ve şimdiden önlemimi alıyorum.
İlaçları düzenli kullanacak, stres üzüntü çok olmayacak, dediğim gibi beslenmeye dikkat ve spor.
Herkesi aynı şekilde de etkilemez.

Her yönden bilmek istemiş zaten konu sahibi
Bizde herkeste var ama sizin gibi olan görmedim henüz
Ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum mesela

Size tekrar geçmiş olsun babanız şifa bulur inşallah en kısa zamanda

Ben o yönfen de çok düşündüm böyle bir sebepten birini istememek çok incitici ve günah geödi bana/ onun yükünü kaldırabilir miyim bilmiyorum
İyi gün de kötü günde diyoruz evlenirken sonuçta
Kime ne olacağının garantisi yokken ben hastalıktan elemezdim birini
Ona bir şey olmaz da bana olur yani belli mi olur

Diğer kısma daha tereddüt edin bence
Aileli kısma

O da bana bunları döyledi.. sadece sağlıklı yaşama dikkat etmem lazım dedi ve buna artık alıştım bilinçli olduğum için her şeyi bilerek hareket ediyorum ve bir sıkıntı yaşamıyorum dedi

Bir yönden de düşününce bu hayatta birine yardım etmiş olacağım. Ben ona yardım ettikçe kendimş hep daha huzurlu hissedeceğim. Dediğiniz gibi hangimizin başıns ne geleceğini bilemeyiz ve bu hayatta birbirimize yardım etmezsek en kötüsü bu olur

Anne ya da baba olmasıfarklılık yaratıyor mu. Kadında olunca çocuk olayı daha mı sıkıntılı
Malesef kadında var ise risk epey fazla. Babannem de diyabetli, 8 çocuğunun 5 inde var. Bir halamda da gizli şeker var.

Güzelim sen hayır kurumu musun?
Yardım etme evlilikte bir kriter olmamalı bence
Bildiğin acımak yani o düşünce

İçiniz ısındıysa hastalıktan elemeyin demek istedim ben sadece

Gerçekten Aşırı iyi niyetlisiniz. Daha 15 gün olmuş hangi ara tanıdınız,güvendiniz, emin oldunuz? Hemen yardım kısmına geçiş yapmışsınız. Birine yardım etmek için evlenilmez öncesinde yukarıda saydıklarımdan emin olmanız lazım. Emin olursaniz iyi günde Kotu günde dersiniz. Acele etmeyin.

Güzelim sen hayır kurumu musun?
Yardım etme evlilikte bir kriter olmamalı bence
Bildiğin acımak yani o düşünce

İçiniz ısındıysa hastalıktan elemeyin demek istedim ben sadece
Hayır o anlamda demedim zaten içim ısındığı için hiçbir sıkıntı olmadığı için söylğyorum . Sırf hastalıktan elememek için çabalıyorum şuan. Hayır kurumu ile alakası yok , değer verdiğim birine yardım etmek iyi hissettirir demek istedim

Hayır şuan için söylemşyorum ki yanlış anlaşıldı. Ben en az bir sene tanırım adım atmak için . Demek istediğim tanıdıktan sonra her şey içime sinerse her şey iyiyse , hastalığına da o gözle bakabilirim diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…