Öyle mü dersiniz? Haklı da olabilirsiniz tabiAdam 30 yaşında Ve 15 günde mutluluğu bulduğuna inanmışadam ben arızayım hem de en ağır olanından diye bas baş bağırıyor ama biz mutluluklar dileyelim :)
Ya zaten seviyorum ölüyorum bitiyorum modunda değil sevdiğini va bile hiç dile getirmedi. Ama tavırlarından davramışlarından biraz fazla mutlu olduğunu görebildim bende :/Bakin hastalkla ilgili hic bisey demiyorum.
Ama gerisi cok tanıdık bir hikaye. Yani 30 yasinds insan bebek mi
Hastalığı bilmem ama ( ki kolay bir rahatsızlık değil tüm omru bağlayan bir rahatsızlık ama size de olabilir empati yani...) sadece bu KADAR ICINI SIZINLE DOLDURMUS BIRININ ICINDE COK MU BOSLUK VARMIS?Hizli kosan çabuk yorulur...ben şeker hastalığını degil de BU KADAR NEDEN BAGLANDI diye sorun yasardim ve bu BENI ASLA MUTLU ETMEZDİ...Henuz sizi seviyor olamaz ki Sadece yarattığı figür HAYALI bir şekilde HAVAİ BIR SAHIS YARATMIS MUTLU OLUYOR..BU TARZ INSANLAR COK CABUK TERKEDEBILIR SIZ NE OLDUGUNU BILE ANLAMAZSINIZ O DERECE HEVESKAR OLUR....Kızlar merhaba . Hemen konuya gireceğim. 27 yaşındayım çalışıyorum. Çok değer verdiğim bir arkadaşımın eş i , bir arkadaşıyla tanıştırmak istedi beni evlilik amaçlı. Başta yok vs desemde sonea sıcak bakmaya başladım. Çok iyi olduğunu,işinin iyi olduğunu , ailesinin iyi olduğunu vs anlattılar . Biz ilk gün sadece mesajlaştık.( mesajlaştığımız gece laf arasında bir rahatsızlık geçirdiğimi söyledi şeker hastalığı , ben niyeyse o gün sormadım bile . Sanki bi dönem geçirmiş olmuş bitmiş tarzı düşündüm enteresan şekilde )
Bugün 15. Günümüz falan neredeyse hergün görüştük, yavaş yavaş içime sinmeye başladı, hoşlanmaya başladım hatta . Çok iyi niyetli biri gibi geliyor bana. İyi niyetini çok sevdim . Çocuk gibi heyecanlı hemen annesine babasına anlatmış . ( ama ortada olan heyecanı anlatamam size , haytımda ilk kez yüzüm gülüyor dedi bana. Ailem ilk kez yüzümü gülerken görüyor o yüzden mutluluktsn havaya uçutoeyorlar vs dedi)
Dün bana hastalığından bahsetti tip1 diyabet hastasıymış. Şuan 30 yaşında, 12 senedir varmış bu rahatsızlık. Çevremde bu rahatsızlığı olan yok haliyle çok iyi bilmiyorum, sadece forumlarda araştırdığım kadarıyla biliyorum işte .
Evet ben ona aşık değilim, yıllardır birlikte de değiliz. Yapmaya çalıştığımız ilk etspta mantık evliliği olacaktı. Şimdi çok kötü hissediyorum. Ailem ne der ? Peki ben ömür boyu bilmediğim bir hastalıkta ona yardımcı olabilecek miyim. Kendimi de onu da üzmeden yapabilecek miyim? Kafam allak bullak. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? ( lütfen yadırgamayın. Evet iki gün sonra bizimde hasta olmayacağımız ne malum. Ama şuan yeni duydum ve kötü hissediyorum)
Birilerinin yorumlarına çok ihtiyacım var.
( bu arada çocuk kısa sürede de olsa bana çok çok bağlanmoş durumda. )
Öyle mü dersiniz? Haklı da olabilirsiniz tabiama gerçekten ilk kez böyle hissediyor olamaz mo
Hastalığı bilmem ama ( ki kolay bir rahatsızlık değil tüm omru bağlayan bir rahatsızlık ama size de olabilir empati yani...) sadece bu KADAR ICINI SIZINLE DOLDURMUS BIRININ ICINDE COK MU BOSLUK VARMIS?Hizli kosan çabuk yorulur...ben şeker hastalığını degil de BU KADAR NEDEN BAGLANDI diye sorun yasardim ve bu BENI ASLA MUTLU ETMEZDİ...Henuz sizi seviyor olamaz ki Sadece yarattığı figür HAYALI bir şekilde HAVAİ BIR SAHIS YARATMIS MUTLU OLUYOR..BU TARZ INSANLAR COK CABUK TERKEDEBILIR SIZ NE OLDUGUNU BILE ANLAMAZSINIZ O DERECE HEVESKAR OLUR..
Şöyle bana da tuhaf geldi ama ben kötü niyetine yormadım. Okul hayatı boyunca hep ders çalışmış tipik gözlüklü çirkin çocuk muhabneti işte muhtemelen kimse beğenmemiş onu(tabi şuan evrim geçirmiş baya hoş bir çocuk) hastalığından sonra da kimse beni istemez moduna girmiş ve hep uzak durmuş . Benimle tanışma olayımda da öğrendim ki başta baya itememiş arkadaşının ısrarıyla benimle görüşmüş. Yani en azından ben bunlara bağladım yanılıyor da olabilirşmHastalığı bilmem ama ( ki kolay bir rahatsızlık değil tüm omru bağlayan bir rahatsızlık ama size de olabilir empati yani...) sadece bu KADAR ICINI SIZINLE DOLDURMUS BIRININ ICINDE COK MU BOSLUK VARMIS?Hizli kosan çabuk yorulur...ben şeker hastalığını degil de BU KADAR NEDEN BAGLANDI diye sorun yasardim ve bu BENI ASLA MUTLU ETMEZDİ...Henuz sizi seviyor olamaz ki Sadece yarattığı figür HAYALI bir şekilde HAVAİ BIR SAHIS YARATMIS MUTLU OLUYOR..BU TARZ INSANLAR COK CABUK TERKEDEBILIR SIZ NE OLDUGUNU BILE ANLAMAZSINIZ O DERECE HEVESKAR OLUR....
Ben eöylemeyi planlıyordum . Sonuç olsrak mantık evliliği yapmaya çalışıyorum, birilerinin fikirlerini almam gerekmez mi. Yanloş mı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla tip 1 genetik değil insülin eksikliğiyle bağlantılı bir hastalık. Çocuğunuzda çıkma ihtmali yok diye biliyorum yine de emin değilim. Benim bu tip konularda takıldığım şey bu olurdu heralde.
Süreç kolay birlikte yediklerinize dikkat edip egzersiz yapacaksınız. Sağlıklı beslenirsiniz :)
Ailenize gidip bu adam diyabetli diye açıklama yapmayacaksınız heralde. Yeri gelirse bilgi verme amaçlı söylersiniz. Siz emin olduktan sonra bu konular boş.
ama daha 15 günlük bir görüşmede bir sakin :)
Gerekebilir tabi fikir almanız ama ben bu konularda kararı tek başıma verirdim. Aileler fazla evham davranabiliyor hastalık konularında.Ben eöylemeyi planlıyordum . Sonuç olsrak mantık evliliği yapmaya çalışıyorum, birilerinin fikirlerini almam gerekmez mi. Yanloş mı düşünüyorum.
Gerekebilir tabi fikir almanız ama ben bu konularda kararı tek başıma verirdim. Aileler fazla evham davranabiliyor hastalık konularında.
Gerçi askere falan gitmemiştir muhtemelen ordan bile çıkarır aileler didiklerken aenin özellikle anlatamana gerek kalmadan.
Askere de mi gitmiyorlar...Gerekebilir tabi fikir almanız ama ben bu konularda kararı tek başıma verirdim. Aileler fazla evham davranabiliyor hastalık konularında.
Gerçi askere falan gitmemiştir muhtemelen ordan bile çıkarır aileler didiklerken aenin özellikle anlatamana gerek kalmadan.
Askere de mi gitmiyorlar...
İkidir başkalarının konularında çok mutluyum diye yazıyorsunuzolumsuz bir şey görmedim açıkçası hastalığı da sorun edilecek türden değil.
ama şu kısa sürede heyecan aileye anlatma durumu fln yavas yavas ileri de törpüleyin. zaman geçtikten sonra söyleyebilirsiniz.. Zamana bırakın . sonucta bazen yıllarımızı verdiğimiz insanla da evlenemiyoruz . bknz : benEşimle laylaylom başladım amann bu da gider bi kaç gün takılırım sıkılırsam bırakırım modundaydım ama sonuc 7 aylık evliyim ve mutluyum. .
Şuan 30 yaşında. En iyi mühendislik fakültelerinden birinde okumuş yüksek lisansını iyi yerlerde yapmış donanımlı bir çocuk . Ama mutluluğunu bende fark edince bu kadar kısa sürede nasıl yani dedim
olumsuz bir şey görmedim açıkçası hastalığı da sorun edilecek türden değil.
ama şu kısa sürede heyecan aileye anlatma durumu fln yavas yavas ileri de törpüleyin. zaman geçtikten sonra söyleyebilirsiniz.. Zamana bırakın . sonucta bazen yıllarımızı verdiğimiz insanla da evlenemiyoruz . bknz : benEşimle laylaylom başladım amann bu da gider bi kaç gün takılırım sıkılırsam bırakırım modundaydım ama sonuc 7 aylık evliyim ve mutluyum. .