Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Adam 30 yaşında Ve 15 günde mutluluğu bulduğuna inanmış adam ben arızayım hem de en ağır olanından diye bas baş bağırıyor ama biz mutluluklar dileyelim :)
Öyle mü dersiniz? Haklı da olabilirsiniz tabi ama gerçekten ilk kez böyle hissediyor olamaz mo

Bakin hastalkla ilgili hic bisey demiyorum.
Ama gerisi cok tanıdık bir hikaye. Yani 30 yasinds insan bebek mi
Ya zaten seviyorum ölüyorum bitiyorum modunda değil sevdiğini va bile hiç dile getirmedi. Ama tavırlarından davramışlarından biraz fazla mutlu olduğunu görebildim bende :/

Hastalığı bilmem ama ( ki kolay bir rahatsızlık değil tüm omru bağlayan bir rahatsızlık ama size de olabilir empati yani...) sadece bu KADAR ICINI SIZINLE DOLDURMUS BIRININ ICINDE COK MU BOSLUK VARMIS?Hizli kosan çabuk yorulur...ben şeker hastalığını degil de BU KADAR NEDEN BAGLANDI diye sorun yasardim ve bu BENI ASLA MUTLU ETMEZDİ...Henuz sizi seviyor olamaz ki Sadece yarattığı figür HAYALI bir şekilde HAVAİ BIR SAHIS YARATMIS MUTLU OLUYOR..BU TARZ INSANLAR COK CABUK TERKEDEBILIR SIZ NE OLDUGUNU BILE ANLAMAZSINIZ O DERECE HEVESKAR OLUR....

Bildiğim kadarıyla tip 1 genetik değil insülin eksikliğiyle bağlantılı bir hastalık. Çocuğunuzda çıkma ihtmali yok diye biliyorum yine de emin değilim. Benim bu tip konularda takıldığım şey bu olurdu heralde.
Süreç kolay birlikte yediklerinize dikkat edip egzersiz yapacaksınız. Sağlıklı beslenirsiniz :)
Ailenize gidip bu adam diyabetli diye açıklama yapmayacaksınız heralde. Yeri gelirse bilgi verme amaçlı söylersiniz. Siz emin olduktan sonra bu konular boş.
ama daha 15 günlük bir görüşmede bir sakin :)

Şöyle bana da tuhaf geldi ama ben kötü niyetine yormadım. Okul hayatı boyunca hep ders çalışmış tipik gözlüklü çirkin çocuk muhabneti işte muhtemelen kimse beğenmemiş onu(tabi şuan evrim geçirmiş baya hoş bir çocuk) hastalığından sonra da kimse beni istemez moduna girmiş ve hep uzak durmuş . Benimle tanışma olayımda da öğrendim ki başta baya itememiş arkadaşının ısrarıyla benimle görüşmüş. Yani en azından ben bunlara bağladım yanılıyor da olabilirşm

Babam ve amcalarım tip 2 diyabet hastası. Hayatları düzenli olmak durumunda. Saatinde yemeliler, yediklerine dikkat etmeliler. Rutinlerinin dışına pek çıkamazlar. Bu hastalıkla yaşanır, lakin ondan evvel daha dün bir bugün iki iken bu kadar heyecanlanan, bi de çocuk gibi anneeaa ben aşık oldum tribine giren adamın tek sıkıntısı diyabet değil gibi duruyor. Erkekler zamanla seviyor normalde.

Ben eöylemeyi planlıyordum . Sonuç olsrak mantık evliliği yapmaya çalışıyorum, birilerinin fikirlerini almam gerekmez mi. Yanloş mı düşünüyorum.

Ben eöylemeyi planlıyordum . Sonuç olsrak mantık evliliği yapmaya çalışıyorum, birilerinin fikirlerini almam gerekmez mi. Yanloş mı düşünüyorum.
Gerekebilir tabi fikir almanız ama ben bu konularda kararı tek başıma verirdim. Aileler fazla evham davranabiliyor hastalık konularında.
Gerçi askere falan gitmemiştir muhtemelen ordan bile çıkarır aileler didiklerken aenin özellikle anlatamana gerek kalmadan.

Askere de mi gitmiyorlar...

Şeker hastalığında bir şey yok.
Sadece aç kalmaması lazım, şekere dikkat edecek tabi.
Bir de iğneleri var.
İyi bir beslenmeyle sorun yaşanmıyor. (benim ailemde çok fazla var)
Onun dışında ben bir olumsuzluk görmedim :)

Tanıdığım herkes şeker hastası neredeyse
Diyet, spor ve ilaçlarla hayatlarını etkileyen çok bir durum olmuyor

Ayrıca bu hastalık işi
Evlenirken olmaz evlendikten sonra çıkar
Veya eşinizde değil sizde çıkar yani
Kimsenin garantisi yok

Arkadaşlar diğer tuhaflıkları saymış zaten yeterince
Farklı bi bakış açısı sunmak istedim

olumsuz bir şey görmedim açıkçası hastalığı da sorun edilecek türden değil.
ama şu kısa sürede heyecan aileye anlatma durumu fln yavas yavas ileri de törpüleyin. zaman geçtikten sonra söyleyebilirsiniz.. Zamana bırakın . sonucta bazen yıllarımızı verdiğimiz insanla da evlenemiyoruz . bknz : ben Eşimle laylaylom başladım amann bu da gider bi kaç gün takılırım sıkılırsam bırakırım modundaydım ama sonuc 7 aylık evliyim ve mutluyum. .

İkidir başkalarının konularında çok mutluyum diye yazıyorsunuz
Siz mutluysanız sürekli eşim eşim eşim diye konuları ben mi açtım?
Bari sorun yaşadık ama şimdi düzelttik filan deyin Gerçekçi olsun

Yediklerine,kilosuna dikkat edecek, ilaçlarını düzenli kullanacak. Bu hastalıkla yıllarca yaşayan var tek sorununuz bu olmasın bence. Daha sonrada çıkabilirdi. Şuan onu düşünmeyin ve tanımaya çalışın.

Nasıl olsa şu an arkadaş gibisiniz ya
Eski ilişkileri hakkında sorular sor
Kaç ilişkisi olmuş falan
İlk ilişkisi sensen ondan bu kadar heyecan yapmış olabilir
Laf arasında şey de mesela bi arkadaşından bahseder gibi "arkadaşımın sevgilisi her olayı ailesine anlatıyormuş bundan dolayı kavga etmişler. Sinir oluyorum böyle erkeklere koskoca adam olmuşlar hala çocuk gibi herşeyi ailelerine anlatıyorlar oldukça itici" gibisine ağzını ara bakalım ne diyecek

benim bir evlilikten beklentim sağlıktan ziyade (hastalıkta sağlıkta diyoruz seviliyorsa ve evlenildiyse sonsuza kadar hasta olan eşe karı/koca fark etmez bakılmalı bana göre) çocukların sağlığı..
demem o ki bu tip 1 diyabet genetik olarak aktarılan bi hastalık ise (bilmediğim için dikkat çekmek istedim) ben orda bi uzak dururum o ilişkiden ve evlilikten. yıllardır tanıyorsam ve çok aşıksam çocuk yapmasam bile evlenebilirim. ama siz mantık evliliği gibi ilerliyorsunuz şimdilik, o sebeple genetik aktarım kısmını bi araştırın derim.
tabi ki doğumda veya hamilelikte de sıkıntılar sebebi ile hasta çocuklarımız olabilir ama mesela talasemi hastalığı çocuğa geçiyor ve çocuk hasta oluyor, tip 1 diyabet de bu şekilde ise iyi araştırılıp çok iyi düşünülmeli.
bu da benim görüşüm..

Ya valla size özenmemek elde değil 7 aylık evlilikte 11 üyelikle eşim konusu açmak her evliliği kısmet olmaz. Allah daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…