Ya şöyle, çok heyecanlıydı çocuk her şeyimi ailemle paylaşırım dedi mutluluğumu üzüntümü. Ailem de ilk kez beni mutlu görüyor dedi. Başta bana saçma gelşyordu allah allah ailesi niye o kadar mutlu bu kadar kısa sürede va diyordum ama şimdi düşününce sanırım hastalığından ötürü çocuk hep mutsuzmuşHastaligin ciddi bir zorluğu yok diye biliyorum. Bilen arkadaşlarım daha iyi anlatir.
Fakat anneme babama anlattim. Havalara uctular demesi. Bu kadar hizli gaza gelmesi bana cok itici geldi açıkçası
Kesinlikle. Yani ben cook mutkuyum aşığım dese inanirimm. Ama bu sekilde cok iticiBana iyi niyetli olan taraf sizsiniz gibi geldi. Daha 15 gün olmuş ve çocuk gibi anne babasına anlatmış. Belli ki bu durum sızın de hoşunuza gitmiş ama bence böyle biri evlenince de her şeyi ailesine anlatırsa çok başınız agirir. Eşim ailesine çok düşkün diye konu açarsınız.
Evet haklısınız bende şaşırmıştım bu kadar kısa sürede ama ilk kez mutlu görüyorlar beni haliyle sorıyorlr sürekle dedi. Peki bu hastalık hakkında fikriniz var mı?Ailem ne der derken?
Hastalık dediğiniz bence ciddi Bi durum değil aman nasıl bakıcam aman nasıl olacak diye evham yapmanıza gerek yok bence
15 günde ne kadar bağlanabilir karşınızdaki birisi ailesine anlatacak kadar falan belli Bi zaman geçirdikten karşındakinden emin olduğun zaman ailelere söyleme taraftarıyım ben açıkcası
Kac yaşında?Ya şöyle, çok heyecanlıydı çocuk her şeyimi ailemle paylaşırım dedi mutluluğumu üzüntümü. Ailem de ilk kez beni mutlu görüyor dedi. Başta bana saçma gelşyordu allah allah ailesi niye o kadar mutlu bu kadar kısa sürede va diyordum ama şimdi düşününce sanırım hastalığından ötürü çocuk hep mutsuzmuş
Günde 4 defa insülin iğnesi kullanıyormuş işte . Çevremde kimsede olmadığı için bende çok ayrıntılı bilemedim. Ama forumlarda o ksdar kötü şeyler okudum kiŞeker hastalığında yediklerine dikkat etmesi lazım. Birde kullandığı ilaçlar oluyor. Başka zorluğu yok diye biliyorum.
Şuan 30 yaşında. En iyi mühendislik fakültelerinden birinde okumuş yüksek lisansını iyi yerlerde yapmış donanımlı bir çocuk . Ama mutluluğunu bende fark edince bu kadar kısa sürede nasıl yani dedimKac yaşında?
Hayır beni sevdiğini bile söylemedi yani hala arkadaş gibiydik ama mutluluğu çok fazlaydı bende farkındaydım yani sahte gelmedi banaKesinlikle. Yani ben cook mutkuyum aşığım dese inanirimm. Ama bu sekilde cok itici
Evet kendi kendine vurabiliyor zaten. Cevremde halam ve teyzem şeker hastası. Yemek yönünden dikkat ediyorlar. Baska sıkıntı görmedim. Tabi daha detaylı bilmiyorum.Günde 4 defa insülin iğnesi kullanıyormuş işte . Çevremde kimsede olmadığı için bende çok ayrıntılı bilemedim. Ama forumlarda o ksdar kötü şeyler okudum ki
Benim annemde şeke r hastası ama tip 2 diyabet onunki insülin kullanmıyor iğne olarak hapı var düzebliği kullandığı ama yediğine içtiğine dikkat etmesi aktif olması spor yapması falan gerekliEvet haklısınız bende şaşırmıştım bu kadar kısa sürede ama ilk kez mutlu görüyorlar beni haliyle sorıyorlr sürekle dedi. Peki bu hastalık hakkında fikriniz var mı?
Bakin hastalkla ilgili hic bisey demiyorum.Şuan 30 yaşında. En iyi mühendislik fakültelerinden birinde okumuş yüksek lisansını iyi yerlerde yapmış donanımlı bir çocuk . Ama mutluluğunu bende fark edince bu kadar kısa sürede nasıl yani dedim
Kesinlikle. Yani ben cook mutkuyum aşığım dese inanirimm. Ama bu sekilde cok itici
Evet tabiki uzun süre tanımayı planlıyordum . Ama şuan bu hastalık çok fazla üzdü beni, hiç sağlıklı düşünemiyorumHastalik konusu tabi ki ciddi ama diyabet hastalari şeker diyeti ve egzersize dikkat ederse gayet de sorunsuz devam ettiriyorlar hayatini ama ben arkadasin baska tuhafliklari oldugunu dusunuyorum. Bir anda cosmasi, hic boyle olmamistim tripleri biraz tuhaf geldi. Erkeklerin bir iliskide oldugunu idrak etmesi 1 2 ayi aliyor zatensiz kendinizi doldurmayin tabi ama biraz iyi gozlemleyin derim.