Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Ya valla size özenmemek elde değil 7 aylık evlilikte 11 üyelikle eşim konusu açmak her evliliği kısmet olmaz. Allah daim etsin.
Allah size de nasip etsin ne diyim o zaman ... ÖZen tabii , herkese nasip olmaz

Şeker hastalığıyla ilgili bişey bilmiyorumda bukadar kısa sürede bukadar kapılmadı enteresan geldi etkilenirsin ama böyle anlata anlata bitirememesi bana itici geldi

Yaa var mı ailenizfe peki o yaşlards olan yıllardır olan? Evlenip çocupu olanlar vs . Nr gibi olumdsuzluklar var siz daha iyi bilirsiniz. Yardımcı olur muusunuz bana

Var mı öevrenizde o yaşlarda bu hastalığı olan ne gibi olumsuzlukları var

Çok şükür allah daim etsin mutluluğunuzu. Benim de ızun sürem ilişkim bitti evlenemedik ve iyi ki evlenmedim diyorum o işler belli olmjyor . Ama çevrenizde var mı bu şekilde insülin ile yaşayab genç evli vs

Yaa var mı ailenizfe peki o yaşlards olan yıllardır olan? Evlenip çocupu olanlar vs . Nr gibi olumdsuzluklar var siz daha iyi bilirsiniz. Yardımcı olur muusunuz bana

Var.
Annem.
Dedem de şeker hastası ama annem değil.
Ayrıca dedemin 15 çocuğu olmuş.
Gayette sağlıklı bir insan.
Bu arada şeker hastası olan kişinin çocuğu da şeker hastası olacak diye bir şey yok.
Annem de yok mesela.

Siz olsaydınız böyle yapardınız di mi?

Evet sanırım şuan yorumlardan sonra hastaloğı ikinci plana attım bunları dert etmeye başladımm:))) ya iöyle çok fazla kız arkadaşı olmamış hep ders okul uğraşmış inek öğrenci modu işte

Tam olarak sizin gibi düşünüyorum.. en büyük korkum bu çünkü gördüğüm kadarıyla insanların bahsettiği kadarıyla hayatlarını herkes gibi sürdürebiliyorlar ama ben de acaba çocukta bi sıkıntı olur mu riye geçirdim içimden:. Onunki kalıtsal değil ailesinde kimsede yok bir anda onda çıkmış stres kaynaklı bile olsbiliyormuş ama tabi genetik boyutu olabilir mi bilmiyorum

Var mı öevrenizde o yaşlarda bu hastalığı olan ne gibi olumsuzlukları var
Annem babam babaannem dedem teyzem o kadar var ki
Tipini bilmiyorum gerçi 1 mi 2 mi
En büyük olumsuzluğu düzenli saatlerde beslenmeleri ve diyetlerine dikkat etmeleri
Kurallara uyduğun sürece ben bi olumsuzluk yaşamadım

seker hastaligi icin, esin acil bir durumda mudahale edecek kadar bilgiye sahip olmasi yeterli, iste sekeri dusuyor mu yukseliyor mu, hemen mudahale edeceksiniz, belki ignesini yapacaksiniz veya sadece bir meyvesuyu icirerek normale gelmesini bekleyeceksiniz.
Stresi var ama alisilmayacak bir sey degil. Hayati yasamaya engel de degil.

diger konuda da siz belki de biraz iliskiyi frenlemek isteyebilirsiniz, yavas yavas ikinizin icine de sinecek sekilde ilerlesin.

Annem babam babaannem dedem teyzem o kadar var ki
Tipini bilmiyorum gerçi 1 mi 2 mi
En büyük olumsuzluğu düzenli saatlerde beslenmeleri ve diyetlerine dikkat etmeleri
Kurallara uyduğun sürece ben bi olumsuzluk yaşamadım
Babam 25 yıl sonra çöktü, bebek gibi bakıma rağmen. Gerçi en iyi o dayandı. İlk gözüne vurdu, tek gözü beyaz üstüne siluet şeklinde görüyor. Açık kalp ameliyatı geçirdi. Diyalize giriyor, 50 kiloya düştü. Tip 2 diyabet.

Geçmiş olsun gerçekten
Bizimkiler henüz öyle ciddi şeyler yaşamadılar
O yüzden deneyimlediklerim bunlar

Ama 25 yılda kimin ne hastalık olacağı belli olmaz zaten
25 yıl hasta olmayacağına kim garanti verebilir ki?
Dini inancım var bana hastalıktan aday elemek çok büyük konuşmak gibi geliyor.

Sırf bundan dolayı elenmez zaten, mesela babamla yaşamak hiç zor değildi. Hastalık da elinden gelen birşey değildi. Bence acele etmesin, insanları tanısın bir. Adamın iki günde aşkından kelebekler gibi uçması beni korkuttu.

Orayı çok söylemişler o konuya girmedim o yüzden ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…