Kızlar merhaba . Hemen konuya gireceğim. 27 yaşındayım çalışıyorum. Çok değer verdiğim bir arkadaşımın eş i , bir arkadaşıyla tanıştırmak istedi beni evlilik amaçlı. Başta yok vs desemde sonea sıcak bakmaya başladım. Çok iyi olduğunu,işinin iyi olduğunu , ailesinin iyi olduğunu vs anlattılar . Biz ilk gün sadece mesajlaştık.( mesajlaştığımız gece laf arasında bir rahatsızlık geçirdiğimi söyledi şeker hastalığı , ben niyeyse o gün sormadım bile . Sanki bi dönem geçirmiş olmuş bitmiş tarzı düşündüm enteresan şekilde )
Bugün 15. Günümüz falan neredeyse hergün görüştük, yavaş yavaş içime sinmeye başladı, hoşlanmaya başladım hatta . Çok iyi niyetli biri gibi geliyor bana. İyi niyetini çok sevdim . Çocuk gibi heyecanlı hemen annesine babasına anlatmış . ( ama ortada olan heyecanı anlatamam size , haytımda ilk kez yüzüm gülüyor dedi bana. Ailem ilk kez yüzümü gülerken görüyor o yüzden mutluluktsn havaya uçutoeyorlar vs dedi)
Dün bana hastalığından bahsetti tip1 diyabet hastasıymış. Şuan 30 yaşında, 12 senedir varmış bu rahatsızlık. Çevremde bu rahatsızlığı olan yok haliyle çok iyi bilmiyorum, sadece forumlarda araştırdığım kadarıyla biliyorum işte .
Evet ben ona aşık değilim, yıllardır birlikte de değiliz. Yapmaya çalıştığımız ilk etspta mantık evliliği olacaktı. Şimdi çok kötü hissediyorum. Ailem ne der ? Peki ben ömür boyu bilmediğim bir hastalıkta ona yardımcı olabilecek miyim. Kendimi de onu da üzmeden yapabilecek miyim? Kafam allak bullak. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? ( lütfen yadırgamayın. Evet iki gün sonra bizimde hasta olmayacağımız ne malum. Ama şuan yeni duydum ve kötü hissediyorum)
Birilerinin yorumlarına çok ihtiyacım var.
( bu arada çocuk kısa sürede de olsa bana çok çok bağlanmoş durumda. )