Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba 2buçuk yıldır bebek istiyoruz.Bu ay ilkkez femara ve inofolic kullandım.Malesef 3 yumurta oluşmasına rağmen olmadı.Bugun adet oldum.Doktorum "adet olursan bu ay tekrar femara kullanmana gerek yok etkisi devam edecek diğer ay adet olunca tekrar gel" dedi.Sizin doktorunuz nasıl kullanmanızı söyledi?

Öyle olduğunu bende duymuştum , ama benim dr. her ay kullandırıyor

gitti 7 sene olucak olmuyor kardeş, sorun yok milyon milyon var benim pko tek sorun, ama ilaçsız adet oluyorum yumurtlamam da oluyor her ay olmasada, tutunmaması için sebep göremiyorlar, tüpler açık hormonlar normal, tam olarak 42 günde bir adet oluyorum 12 yaşımdan beri

Sağlıklı yumurtam olmuyor sanırım yoksa tutardı..2.ay femara ya ek inofolik kullandım çok fark etti, pko olan herkese tavsiye ederim, tek olarak inofolikle hamile kalan da çok aslında hiç bırakmamak lazım inositol içeren ilaçları

Ama senin bebeyin var bi oğlun var dimi? yumurtaların sağlıksız olsaydı o nasıl olurdu?erkeklerde 7 yılda cok şey degişe bilir ama kadinlarda degişmesi için daha cok zaman lazım bence

Ama senin bebeyin var bi oğlun var dimi? yumurtaların sağlıksız olsaydı o nasıl olurdu?erkeklerde 7 yılda cok şey degişe bilir ama kadinlarda degişmesi için daha cok zaman lazım bence
Daha yeni baktırdı o da, her hastane yeni test istiyor kaç kere yaptı zorlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…