• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsın canim, iğneden kaç gün gecti? Test günün yaklaşıyor qaliba sen benden bi kaç gün öndeydin bende 10 gün bugun, 14 gün olmuşmu sende?
Yarın adet günüm, miskokulu biz korona olmuşuz 2 haftadır hastayız grip sanıyorduk birde misafir arkadaşlar geldi mersinden bir hafta kaldılar onlarda bizde grip oldular … test yaptılar pozitif sonra eşimde test yaptı pozitif ben yapmadım zaten aynı grip gibi hissediyorum evden çıkmıyoruz bir hafta, yumurtlama günlerinde sadece iğne günü oldu 🤲🏽 Belirti yok, sen nasılsın belirtin var mı ? Tuhay nasıl ne yaptı acaba :( 💐

Yarın adet günüm, miskokulu biz korona olmuşuz 2 haftadır hastayız grip sanıyorduk birde misafir arkadaşlar geldi mersinden bir hafta kaldılar onlarda bizde grip oldular … test yaptılar pozitif sonra eşimde test yaptı pozitif ben yapmadım zaten aynı grip gibi hissediyorum evden çıkmıyoruz bir hafta, yumurtlama günlerinde sadece iğne günü oldu 🤲🏽 Belirti yok, sen nasılsın belirtin var mı ? Tuhay nasıl ne yaptı acaba :KK43: 💐
Allah şifa versin canim hepinize, biz geçen ay öyle olduk, bal zencefil tarcin süt bol bol karıştırıp içiyorduk öyle biraz kolay atlattik yoksa gecmek bilmiyor , bendede belirti falan yok canim , bu aydan beklentim de az , inşallah surpriz olur hepimize

Hiç belirti yok bu ay olacağını hissetmiyorum, ilk femara da 5 günüm geçmişti, geçen ay 2 gün, biraz beklerim daha iyi :KK43:
Bende bu ay olacagini hissetmiyordum ama şimdi bi umutlandım bugun iğneden 13 gün geçti etkisi ne zaman geçiyor bakmak için test yapıyordum 11 gün yaptigimdan daha koyu çıktı bugun umutlanmadım diil

13 gün iğne etkisi böyle kalırmı acaba🙄

Eklentiler

• 20220109_110500.jpg
    20220109_110500.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba. Son 2 aydır doktor kontrolünde femara kullandım. Kasım’da hsg çekimi de yaptırmıştım. Üstüne femara kullanınca çok umutlanmıştım ama ilk denemede hiç yumurta oluşmadı. Geçen ay ise 2. Kez femara kullandım. Bu kez hayıt tohumu, ek takviye ve yumurtlama masajıyla 20mm çok güzel bir yumurtam oluşmuştu. Doktor rahmimin bile hazır beşik gibi çok güzel durduğunu söyledi. 20 mm olunca çatlatma iğnesini ilk kez kullanmak istedim ve heyecanlı bekleyişim başladı. Ancak ilk kez bir ay bu kadar umutlanmışken 18.gün regl oldum. Şimdi son tablet femara kaldı. Doktora gitmeden aynı sistemle kendim kullansam olur mu? Daha doğrusu doktor gözetimi dışında femara kullananlarınız var mı? Ben reglin 5. Günü yine başladım ve 5 gün kullanıp gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum.

Merhaba. Son 2 aydır doktor kontrolünde femara kullandım. Kasım’da hsg çekimi de yaptırmıştım. Üstüne femara kullanınca çok umutlanmıştım ama ilk denemede hiç yumurta oluşmadı. Geçen ay ise 2. Kez femara kullandım. Bu kez hayıt tohumu, ek takviye ve yumurtlama masajıyla 20mm çok güzel bir yumurtam oluşmuştu. Doktor rahmimin bile hazır beşik gibi çok güzel durduğunu söyledi. 20 mm olunca çatlatma iğnesini ilk kez kullanmak istedim ve heyecanlı bekleyişim başladı. Ancak ilk kez bir ay bu kadar umutlanmışken 18.gün regl oldum. Şimdi son tablet femara kaldı. Doktora gitmeden aynı sistemle kendim kullansam olur mu? Daha doğrusu doktor gözetimi dışında femara kullananlarınız var mı? Ben reglin 5. Günü yine başladım ve 5 gün kullanıp gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum.
Doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur canim, bazen cok yumurta gelişiyor bazen gelişmiyor, bazen rahim kalınlaşmıyor , sonucta bi hormon ilacı kontrolsuz yapma derim ben

Aslında yok canim, iğne etkisinden göğüs agrısı vardı o bile gecti , cok az var dokununca hissediyorum, ben duphaston kullaniyordum biraktigimda 2 güne adet oluyorum, bugun 2 gün , yarında adet olmazsam hamilelik ihtimali artıyor🤲
Belirtim yok ama yarın sabah yapmayı düşünüyorum 🤲🏽 Yumurtlamadan sonra hiç ilaç kullanmadım vermiyor doktor

Back