- 31 Ekim 2016
- 348
- 246
- 103
Nasılsın ne yaptınnnBen Baküdeyim burda 1 tane veriliyor, Türkiyede nasıl bilmiyorum, bence orda da bi tane olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın ne yaptınnnBen Baküdeyim burda 1 tane veriliyor, Türkiyede nasıl bilmiyorum, bence orda da bi tane olmalı
Bugun yine test yaptim canim dünkü gibi çıktı, ama bariz görünüyor artık, 1.2 gün daha bekleyip kan vericen inşallah, bugunkü testim böyleNasılsın ne yaptınnn
Bugun yine test yaptim canim dünkü gibi çıktı, ama bariz görünüyor artık, 1.2 gün daha bekleyip kan vericen inşallah, bugunkü testim böyle
Bugün adet oldum perşembe günü doktora gidicem, artık hamile duası beklerimBugun yine test yaptim canim dünkü gibi çıktı, ama bariz görünüyor artık, 1.2 gün daha bekleyip kan vericen inşallah, bugunkü testim böyle
Selam herkese bende bu ay tekrar femara kullandım ilk kullandigim ay dış gebelik geçirdim 6 ay ara verdik bu ay solda hiç yumurtam olmadı sağda 2 tane 20 cm ve17 cm yumurtam oldu ve doktor kaliteli olduklarini çoğul gebelik olabileceğini bununda risk yaratabileceğini o yüzden tedavıyı sonlandırın der bize kitap dedi karar sizin çatlatma iğnesi vermiyorum dedi biz deneme karari aldık umarım kendileri çatlamiştir adete daha çok var ama iğne sızlaması oluyor sağ kasıgımda umarım rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurur.Benim bu ay 5 yumurta oldu 3 kendiliğinden çatladı ayrı ayrı daha sonra iki tanesi catlamadigi için kist olmasın diye 5 gün önce iğne oldum benim doktorum çoğul gebelik olabilir ama bunun garantisini kimse veremez sadece bir tanesidir tutabilir diyor sanırım benim doktorumun gözü kara valla
İnşallah canim benim, rabbim en kısa zamanda yuzunu guldursun inşallahBugün adet oldum perşembe günü doktora gidicem, artık hamile duası beklerim
Merhaba canim, bence iyiki degerlendirmişsiniz 2 tane cok diilki , 3 ,4 tane olunca bile çatlatma iğnesi yaziyolarSelam herkese bende bu ay tekrar femara kullandım ilk kullandigim ay dış gebelik geçirdim 6 ay ara verdik bu ay solda hiç yumurtam olmadı sağda 2 tane 20 cm ve17 cm yumurtam oldu ve doktor kaliteli olduklarini çoğul gebelik olabileceğini bununda risk yaratabileceğini o yüzden tedavıyı sonlandırın der bize kitap dedi karar sizin çatlatma iğnesi vermiyorum dedi biz deneme karari aldık umarım kendileri çatlamiştir adete daha çok var ama iğne sızlaması oluyor sağ kasıgımda umarım rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurur
Aynen 2 çok değil, 5 olupta tutmayan o okadar çok var, ve 20mm olunca kaliteli olduğunu bilemez doktor, o tüpbebekde görülebiliyor yumurta toplanınca incelenince kaliteli mi değilmi görebiliyorlarMerhaba canim, bence iyiki degerlendirmişsiniz 2 tane cok diilki , 3 ,4 tane olunca bile çatlatma iğnesi yaziyolar
Aynen canim , bu arada ben kan verdim , idrar testlerim aynı çıkıyor koyulaşma yok endişelendim kan verdim , 2 güne idrar testlerindede koyulaşma olmalı bence dimi?Aynen 2 çok değil, 5 olupta tutmayan o okadar çok var, ve 20mm olunca kaliteli olduğunu bilemez doktor, o tüpbebekde görülebiliyor yumurta toplanınca incelenince kaliteli mi değilmi görebiliyorlar
Hiç bilmiyorum koyu görünüyor testlerin, ama kan vermek en doğrusu, belki az su içersin çok su içersin testinde farkederAynen canim , bu arada ben kan verdim , idrar testlerim aynı çıkıyor koyulaşma yok endişelendim kan verdim , 2 güne idrar testlerindede koyulaşma olmalı bence dimi?
Canim kan testinin sonucunu aldım 450 çıkmışdarısı sizlere olsun inşallah qaliba ben cok su içiyorum idrar testleri o yuzden aynı çıkıyorHiç bilmiyorum koyu görünüyor testlerin, ama kan vermek en doğrusu, belki az su içersin çok su içersin testinde farkeder
İkiz mi geliyorrCanim kan testinin sonucunu aldım 450 çıkmışdarısı sizlere olsun inşallah qaliba ben cok su içiyorum idrar testleri o yuzden aynı çıkıyor
Böyle diyince bi tuhaf oldum ya hayırlısı neyse o olsun tek, ikiz yeterki hayırlı sağlam bebiş olsun Allah isteyen herkese nasib etsin inşallahİkiz mi geliyorr
Ablamın 2 tane çocuguda femarayla oldu 2 yumurtadan biri tuttu hep onunda doktorumun çatlatma vermemesine şaşırdı oda birdaha böyle durum olursa istemeyi düşünüyorum yumurtalar kaliteli dedi çoğul olcagini düşündü doktor o yüzden sanırım riske girmek istemedi dış gebelik yaşadım diye sanırim dış gebelik yaşadıgim ayda çatlatma vermemişti kendi çatlar bu dedi çatlamiştaMerhaba canim, bence iyiki degerlendirmişsiniz 2 tane cok diilki , 3 ,4 tane olunca bile çatlatma iğnesi yaziyolar
E2 estradiol diye tahlil yaptı bende arştırdım bu tahlili tüp bebek tedavısınde yumurtaların kalitesini ölçüyormuş 300 üzerinde olmalıymış yumurtlama zamanların da benim 430 olunca kaliteli yunurtaların dedi belli zamanlarda farklı çıkıyor bu test adetin 3. Günü 29 cıktü 13. Günü 430 yumurtaların gelişimiyle alakalı yaniAynen 2 çok değil, 5 olupta tutmayan o okadar çok var, ve 20mm olunca kaliteli olduğunu bilemez doktor, o tüpbebekde görülebiliyor yumurta toplanınca incelenince kaliteli mi değilmi görebiliyorlar
Kendiliğinden çatliyorsa sorun yok canim, siz çalışmalara devam edin inşallah tutunur sana bebişinAblamın 2 tane çocuguda femarayla oldu 2 yumurtadan biri tuttu hep onunda doktorumun çatlatma vermemesine şaşırdı oda birdaha böyle durum olursa istemeyi düşünüyorum yumurtalar kaliteli dedi çoğul olcagini düşündü doktor o yüzden sanırım riske girmek istemedi dış gebelik yaşadım diye sanırim dış gebelik yaşadıgim ayda çatlatma vermemişti kendi çatlar bu dedi çatlamişta