- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Nasilsin canim doktora gitdinmi? T TugcemsiiiiiYarin ola hayrola. Kendi doktorum çık çok iyi aslında ama bir hafta daha bekler başka doktora gider Kürtajı kesinlestiririm boş çıkarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin canim doktora gitdinmi? T TugcemsiiiiiYarin ola hayrola. Kendi doktorum çık çok iyi aslında ama bir hafta daha bekler başka doktora gider Kürtajı kesinlestiririm boş çıkarsa
Muayne oldun mu canımYarin ola hayrola. Kendi doktorum çık çok iyi aslında ama bir hafta daha bekler başka doktora gider Kürtajı kesinlestiririm boş çıkarsa
Boş gebelik kesinleşti canım. Yine olmadıNasilsin canim doktora gitdinmi? T Tugcemsiiiii
Sali günü ilaç ile düşük yaptırılacak.Muayne oldun mu canım
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur bundan sonra. Bu süreçten sonra genetik testlerini yaptırmayı düşünüyor musun trombofili paneli pıhtılaşma testi kromozom, lupus testlerini falan doktorun yönlendirmesi lazım zaten iki kayıp sonrasıBoş gebelik kesinleşti canım. Yine olmadı
Sali günü ilaç ile düşük yaptırılacak.
Saol canım. Nasip böyleymiş. Herseyin hayırlısı. Evet doktorum eşimden ve benden genetik tarama testlerini istedi. Ben pıhtılaşma da istedim ama pıhtı olan bebeği düşürür yine yaptıralım dedi doktorum. Bundan sonrası testler vs. Bu 2 oldu. Muhtemelen bir süre dinlenicemGeçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur bundan sonra. Bu süreçten sonra genetik testlerini yaptırmayı düşünüyor musun trombofili paneli pıhtılaşma testi kromozom, lupus testlerini falan doktorun yönlendirmesi lazım zaten iki kayıp sonrası
Geçmiş olsun canimtestleri yaptirin nedeni bulunsun çözülsün sonra deneyin, böyle insan daha cok yipraniyorSaol canım. Nasip böyleymiş. Herseyin hayırlısı. Evet doktorum eşimden ve benden genetik tarama testlerini istedi. Ben pıhtılaşma da istedim ama pıhtı olan bebeği düşürür yine yaptıralım dedi doktorum. Bundan sonrası testler vs. Bu 2 oldu. Muhtemelen bir süre dinlenicem
Çok geçmiş olsun.allahım tez zamanda kocağınızı doldursun inşallah üzülmeyin vardır bundada bir hayır.Saol canım. Nasip böyleymiş. Herseyin hayırlısı. Evet doktorum eşimden ve benden genetik tarama testlerini istedi. Ben pıhtılaşma da istedim ama pıhtı olan bebeği düşürür yine yaptıralım dedi doktorum. Bundan sonrası testler vs. Bu 2 oldu. Muhtemelen bir süre dinlenicem
Mayaa nasılsınn ? Diyet nasıl gidiyorMerhaba bende pkos var iki ay klomen kullandım her ay bir 18 mm yumurtam oluştu ve duphastanla çatladı fakat mantar enfeksiyonundan dolayı tutmadı. Enfeksiyon tedavisi gördüm 3 ay. Enfeksiyon bitti ve doktorum adetin 3.gunu günde iki tane femara kullanmamı söyledi. Adetimin 9. Gününde kontrole çağırdı yani bugün fakat folukul yeterince gelişmemiş bugün ve yarın günde ikişer tane femara kullan dedi. Bu tür deneyimi olan var mı ilk kontrolde gelişmeyip sonraki günlerde yumurtası gelişen?
İğne gününü saymazsak 10.gündeyiz, geçen ay 17.güne kadar yalancı pozitifi gördüm test yapmıcam artıknapıyorsun canım neseyasin 9. Gündeyiz demi ne zaman test yapacaksın?
Hadi ya okadar sürüyor mu etkisiİğne gününü saymazsak 10.gündeyiz, geçen ay 17.güne kadar yalancı pozitifi gördüm test yapmıcam artık
Nasilsin canim bi belirtin falan varmı?İğne gününü saymazsak 10.gündeyiz, geçen ay 17.güne kadar yalancı pozitifi gördüm test yapmıcam artık
Aslında o kadar sürmüyor , ama bizde geçen ay 17-18 güne kadar cok cok silik çıkıyodu ama hiç belirginleşmedi, en iyisi igneden 14 gün sonra test yapmak, varsa çıkıyor ve her gün koyulaşıyorHadi ya okadar sürüyor mu etkisi
Aynen bende 14. Günü beklerim en az diye düşünüyorumAslında o kadar sürmüyor , ama bizde geçen ay 17-18 güne kadar cok cok silik çıkıyodu ama hiç belirginleşmedi, en iyisi igneden 14 gün sonra test yapmak, varsa çıkıyor ve her gün koyulaşıyor
Evet , bu ay ancak koyuysa guvenicez testlere , inşallah koyu cift cizgi görürüz artıkilk haberleri sizden bekliyorum , men geriden geliyorum 6 gün bende bugunBelirtim yok, ancak olursa test yaparım, ve hemen koyulaşması gerekir 14.günde
Nasılsın canim, iğneden kaç gün gecti? Test günün yaklaşıyor qaliba sen benden bi kaç gün öndeydin bende 10 gün bugun, 14 gün olmuşmu sende?Tuhayy nasılsın ne yaptın ?