Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gözden kaçan bişey var
Bende bulunsun çok istedim baktırmadığım şey kalmadı, tiroidi olan mesela ilacını alıyor bi şekilde bebek oluyor, pko olanın yumurtası çok zaten ilaçla bi şekilde oluyor. Oğlum ilk klomenle olmuştu 8 aylık evliydim daha 1 yaşına geldiğinde yeniden istedim öyle ara da vermedim o zaman hemen olan 7 senedir olmuyor

Cok tuhaf, nedeni bulunsa şuan herşeyin tedavisi var zaten, en zoru onu bulmak qaliba

Kız kardeşim de korona oldu bir hafta arayla 2 kere adet oldu çok ağrılı ve yoğun oldu, bu sabah kadın doğuma gitti hiç bişey çıkmadı, doktor koronanın etkisi demiş

Kız kardeşim de korona oldu bir hafta arayla 2 kere adet oldu çok ağrılı ve yoğun oldu, bu sabah kadın doğuma gitti hiç bişey çıkmadı, doktor koronanın etkisi demiş
Evet cok etkiliyormuş bu ay sende o yuzden tutmamışdır bence, kaçıncı femara deenemendi bu?

3.denemem ama şey yapamadık ya bi iğne günü oldu, ertesi gün çatlıyor o gün olmadı günlerce olmadı hiç, sadece iğne günü oldu

Evet inşş bugünlerde yeniden başlarım, yanında inofolic kullanırım, başka da ne yapabilirim bilmiyorum, sağlıklı beslensem farkeder bence ama onu tam olarak yapamıyorum

Evet inşş bugünlerde yeniden başlarım, yanında inofolic kullanırım, başka da ne yapabilirim bilmiyorum, sağlıklı beslensem farkeder bence ama onu tam olarak yapamıyorum
Doktorada sor canim, yumurta kalitesini artırmak için cok takviye var, bana doktor femaradan ilave hep 3,4 tane takviye veriyor hepsi vitamin ağırlıklı

Merhaba herkese :) Bende de pcos var ve doktorum femara verdi 5 gün kullan 2 gün ara ver 7. Gün kontrole gel dedi. iki gün sonra kontrole gideceğim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz ?

Merhaba herkese :) Bende de pcos var ve doktorum femara verdi 5 gün kullan 2 gün ara ver 7. Gün kontrole gel dedi. iki gün sonra kontrole gideceğim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz ?
Merhaba ilk önce tedavin hayirli uğurlu olsun, kontrole gitdiginde doktor yumurtalara bakıcak büyümüşmü, gelişmişmi, belli bi olgunluga ulaşdığında çatlatma iğnesi vuruyorlar ve ilişki saatleri belirleniyor

Teşekkür ederim. Peki çatlama iğnesi 1 tane mi yoksa bir kaç gün kullanılacak kadar bir kaç iğne mi veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…