• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar çatlatma iğnesi vurulalı bugün 19. Günüm adetim gelmedi geçen ay ilk kez vurulmuştum adetim 17. Günde gelmişti iğneden sonra adet gecikmesi olur mu yoksa koşarak test yapmalı mıyım

İyi akşamlar çatlatma iğnesi vurulalı bugün 19. Günüm adetim gelmedi geçen ay ilk kez vurulmuştum adetim 17. Günde gelmişti iğneden sonra adet gecikmesi olur mu yoksa koşarak test yapmalı mıyım
Bence koşarak test yapmalisin 🙈

Geçen ay 16. Gün kan testi yaptım ertesi sabah regl oldum 😬 Şimdi hem merak ediyorum hemen bilmemek bir umut mutlu ediyor
Evde kitlerde sonuç cıkar mı yoksa erken mi sizce kan mı vereyim yine
19 gun gecmis çatlatma ignesinden muhakkak cikar sonuc

Geçen ay 16. Gün kan testi yaptım ertesi sabah regl oldum 😬 Şimdi hem merak ediyorum hemen bilmemek bir umut mutlu ediyor
Evde kitlerde sonuç cıkar mı yoksa erken mi sizce kan mı vereyim yine
Test yapin bence :)

Buraya yazdığımın gece yarısı adetim geldi bu ay 3. Femeraya başladım ek olarak bir de Her sanah çakşır kökü suyu içiyorum yumurta çatlamasına kadar devam edicem

Çatlatma iğnesinden sonra çoğunluğun 14-15 gün sonra adei geliyor benimki 18-19 gün sonra 2 aydır yumurtam daha geç çatlıyor olabilir mi doktora soracağım gidince

Heyecanla okudum mesajlarıı 🥲 4 ay femara kullandım bazen 2 bazen 4 gün geçiyordu

Ya neden canim bi sikinti falan yok dimi?herkes iyimi?
Bel kalça ağrısı çekiyorum haftaya ortopediye rdv var ama siyatik olabilir korkuyorum biraz canım sıkılıyor, nasıl tedavisi var siyatiğin, önce onu iyileştirmem lazım sonra tüp bebeği düşünebilirim :( senin 13hafta oldu yakında cinsiyet belli olur doktora gittin mi nasılll 👶🏼

Bel kalça ağrısı çekiyorum haftaya ortopediye rdv var ama siyatik olabilir korkuyorum biraz canım sıkılıyor, nasıl tedavisi var siyatiğin, önce onu iyileştirmem lazım sonra tüp bebeği düşünebilirim :KK43: senin 13hafta oldu yakında cinsiyet belli olur doktora gittin mi nasılll 👶🏼
Meraba canim, ay inşallah korkucak bişey yoktur , soğuktan falanda öyle agrilar ola biliyor, inşallah ciddi bi durum olmaz , benimde haftaya serklajim var, 16 haftalik düşüğüm olduğu için önlem amaçlı dikiş atıcak doktor, şimdilik evde yatiyorum , cinsiyeti 10 haftada doktor kız dedi, ama erken olduğu için ben inanmadım çokta , bekliyorum bi kaç haftaya kesinleşir inşallah, sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok zaten, rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba. bu ilaci kullanirken yumurtlama da ekstra belirti hissediyor muyuz? bugün veya yarin adetim bitecek cuma günü de ilac bitecek doktor cumartesi cagirdi ultrasona o güne kadar yumurtlarsam ne olacak :KK43:

Back