Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kalınlaşıyor, verdikleri ilaç tutunması için sanıyordumRahmin kendiliğinden kalınlaşıyorsa grrek yok canım ilaca, yarın inşallah ikimizde cok guzel haberler yazalım buraya
Evet canim inşallahİnşallahh testini tekrarlayacakmısın
Hayır benim rahim kalınlaşmıyor progesteronum cok düşük, o yuzden veriyor, hamile kalırsam da hemen progesteron almaya başlamalıyım, yoksa düşük yapiyorumEvet kalınlaşıyor, verdikleri ilaç tutunması için sanıyordum
Öyle olduğunu bende duymuştum , ama benim dr. her ay kullandırıyorHerkese merhaba 2buçuk yıldır bebek istiyoruz.Bu ay ilkkez femara ve inofolic kullandım.Malesef 3 yumurta oluşmasına rağmen olmadı.Bugun adet oldum.Doktorum "adet olursan bu ay tekrar femara kullanmana gerek yok etkisi devam edecek diğer ay adet olunca tekrar gel" dedi.Sizin doktorunuz nasıl kullanmanızı söyledi?
Seninnn iyii gelişiyor gibiiiKızlar bu sabahki testim böylee, artık sevinebilirim dimii
Bugun 14 gün, bi kaç günde bekleyip öyle vermek istiyorum , bekleye bilirsem tabi, sen test yaptinmi canim?Kan verebilirsin
Adet gününde yapabilirsin Ne kadar erken o kadar iyiiBugun 14 gün, bi kaç günde bekleyip öyle vermek istiyorum , bekleye bilirsem tabi, sen test yaptinmi canim?
Ben senin içinde cok umutlanmışdım ya canim eşin doktora gitdimi hiç belki ondan kaynaklı bi sorun varBenim test tek çizgi
Ama senin bebeyin var bi oğlun var dimi? yumurtaların sağlıksız olsaydı o nasıl olurdu?erkeklerde 7 yılda cok şey degişe bilir ama kadinlarda degişmesi için daha cok zaman lazım benceSağlıklı yumurtam olmuyor sanırım yoksa tutardı..2.ay femara ya ek inofolik kullandım çok fark etti, pko olan herkese tavsiye ederim, tek olarak inofolikle hamile kalan da çok aslında hiç bırakmamak lazım inositol içeren ilaçları
Daha yeni baktırdı o da, her hastane yeni test istiyor kaç kere yaptı zorlaaaaAma senin bebeyin var bi oğlun var dimi? yumurtaların sağlıksız olsaydı o nasıl olurdu?erkeklerde 7 yılda cok şey degişe bilir ama kadinlarda degişmesi için daha cok zaman lazım bence