Tarlusalım bitti şimdi reglmi bekleyip 2. Gün kontrole gideceğim süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum tabi teşekkür ederimCanım kendini sartlama lütfen genellikle 2-3 daha fazla kullanmadan sonra gebe kalan çok oluyor biz daha o gruba dahil olamadık ama inşallah senin hemen olur yumurtan yeterli olgunluğa gelince doktorun ya catlama iğnesi verir yada kendi akışına bırakarak günleri söyler
Hayırlısı olsun şimdiden iyi düşünün iyi olsunKontrol randevusuna gittiğimde 3 yumurta oluştuğunu söyledi 2 tanesi yeterli olgunlukta gün aşırı birlikte olun dedi.simdi değerlendiriyoruz bakalım nasıl sonuçlanacak.
Çok sabırlı olmak gerekiyor.Dua edip sebeplerine yapışıp beklemekten başka çaremiz yok.insallah bunlar vesile olur.sonucunuzu paylaşın mutlakaCanım bende bu ay öyleyim sıfır heves heyecan doktor kontrolüne bile gitmek istemiyorum ama işte gitmek lazım
16 mm olan yumurtadir canım o günde 1mm büyüyor çünkü bende yarın gidicem bakalım neler olmuş çok merak ediyorumSelam kızlar , nasılsınız? Ben bugün yine ultrasona gitdim , geçen kontrolde cuma günü sağda 16,9 ; 13, 7 ve 13 mm yumurta vardı şimdi sağda 19,5 mm ve 14 mm yumurta var, akşam çatlatma iğnemi olucam, ama anlamadım bu 19 mm yumurta önceki 16 mm yumurta mı, yoksa 16 mm çatlamış artık, bunlar diğer küçük olan yumurtalar mı
13,7 olabilir benimkiler günde 1,5- 2mm büyüyorSelam kızlar , nasılsınız? Ben bugün yine ultrasona gitdim , geçen kontrolde cuma günü sağda 16,9 ; 13, 7 ve 13 mm yumurta vardı şimdi sağda 19,5 mm ve 14 mm yumurta var, akşam çatlatma iğnemi olucam, ama anlamadım bu 19 mm yumurta önceki 16 mm yumurta mı, yoksa 16 mm çatlamış artık, bunlar diğer küçük olan yumurtalar mı
Selam kızlar , nasılsınız? Ben bugün yine ultrasona gitdim , geçen kontrolde cuma günü sağda 16,9 ; 13, 7 ve 13 mm yumurta vardı şimdi sağda 19,5 mm ve 14 mm yumurta var, akşam çatlatma iğnemi olucam, ama anlamadım bu 19 mm yumurta önceki 16 mm yumurta mı, yoksa 16 mm çatlamış artık, bunlar diğer küçük olan yumurtalar mı
Bende de 2 mm büyüyordu canim, şimdi o yüzden bilemedim, iğnemi oldum şimdi, başlayalım günleri saymaya13,7 olabilir benimkiler günde 1,5- 2mm büyüyor
Beni çağırmiyor progesteron ile takip ediyorum ben birde akıntıdan anlıyorum ben zaten catladiginiDoktor çatlatma iğnesinden sonra çatlamayıp çatlamadığını görmek için kontrole çağırıyormu sizi?
Bana 3 gün sonra gel dedi bakalım çatlamışmı, ama ben gitmek istemiyorum 10 günde 4,5 kere ultrasona giriyorumBeni çağırmiyor progesteron ile takip ediyorum ben birde akıntıdan anlıyorum ben zaten catladigini
Beni çağırmıyo 17-18mm den sonra çatlatma için gün söylüyor sadeceBana 3 gün sonra gel dedi bakalım çatlamışmı, ama ben gitmek istemiyorum 10 günde 4,5 kere ultrasona giriyorum
Bende gitmiycem o zamanBeni çağırmıyo 17-18mm den sonra çatlatma için gün söylüyor sadece
Çatlatma iğneni ne zaman oldun canim?Kızlar benimde hala bi belirtim yok galiba bu ayda olmayacak ayrına eşim corona olduinşallah bana geçmez
Ben bugün gidicem bakalım ne diyecekBana 3 gün sonra gel dedi bakalım çatlamışmı, ama ben gitmek istemiyorum 10 günde 4,5 kere ultrasona giriyorum
Beni de hep çağırıyordu sürekli ben alttan muayene zor oluyorum Benim için ölüm her defasında ama bu ay lh takibi yaptırdı kanda lh yükselmeye başladığında 15 oldu ondan sonra 4 gün sonra gel dediydi bir de bu ay öyle deneyelim demiştiBana 3 gün sonra gel dedi bakalım çatlamışmı, ama ben gitmek istemiyorum 10 günde 4,5 kere ultrasona giriyorum
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canimBen bugün gidicem bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?