• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kendini sartlama lütfen genellikle 2-3 daha fazla kullanmadan sonra gebe kalan çok oluyor biz daha o gruba dahil olamadık ama inşallah senin hemen olur yumurtan yeterli olgunluğa gelince doktorun ya catlama iğnesi verir yada kendi akışına bırakarak günleri söyler
Tarlusalım bitti şimdi reglmi bekleyip 2. Gün kontrole gideceğim süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum tabi teşekkür ederim ☺️

Selam kızlar , nasılsınız? Ben bugün yine ultrasona gitdim , geçen kontrolde cuma günü sağda 16,9 ; 13, 7 ve 13 mm yumurta vardı şimdi sağda 19,5 mm ve 14 mm yumurta var, akşam çatlatma iğnemi olucam, ama anlamadım bu 19 mm yumurta önceki 16 mm yumurta mı, yoksa 16 mm çatlamış artık, bunlar diğer küçük olan yumurtalar mı 😂

Selam kızlar , nasılsınız? Ben bugün yine ultrasona gitdim , geçen kontrolde cuma günü sağda 16,9 ; 13, 7 ve 13 mm yumurta vardı şimdi sağda 19,5 mm ve 14 mm yumurta var, akşam çatlatma iğnemi olucam, ama anlamadım bu 19 mm yumurta önceki 16 mm yumurta mı, yoksa 16 mm çatlamış artık, bunlar diğer küçük olan yumurtalar mı 😂
16 mm olan yumurtadir canım o günde 1mm büyüyor çünkü bende yarın gidicem bakalım neler olmuş çok merak ediyorum

13,7 olabilir benimkiler günde 1,5- 2mm büyüyor

🤲🏽🌸🌸🌸

Bana 3 gün sonra gel dedi bakalım çatlamışmı, ama ben gitmek istemiyorum 10 günde 4,5 kere ultrasona giriyorum🤦‍♀️
Beni de hep çağırıyordu sürekli ben alttan muayene zor oluyorum Benim için ölüm her defasında ama bu ay lh takibi yaptırdı kanda lh yükselmeye başladığında 15 oldu ondan sonra 4 gün sonra gel dediydi bir de bu ay öyle deneyelim demişti

Back