Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni 4cü defa çağırdı ultrason için ,büyük ihtimal gitmicem, zaten çatlamışsa çatlamıştır, çatlamadıysa adeti bekle sökülsün adetle atılsın diycek, artık doktorlar kadar biliyor olduk cok şeyi

Çatlatma iğneni ne zaman oldun canim?
Ben iğne olmadım famera kullandım 1 yumurtan gayet güzel büyümüş dedi doktor ve ilişki günlerini söyledi biz değerlendirdik ama hiç bi belirti yok hamileliğe dair şuan ayın 1 de adet günüm adet olursan gel dedi doktor .eşim corona olduğu İçin kontrolede gidemem

Bi kaç güne evde test yapa bilirsin canim, inşallah olmuştur

İnşallah guzel haberlerle gelirsin canim
Canım muayene mı oldum solda iki tane biri yeni çatlamış sağda 3 tane ikisi daha olgun diğeri daha küçük ama haftaya salı tekrar gidicem bol bol değerlendirme yap dedi bende şok oldum bu ay bu kadar böyle olması beni çok şaşırttı çatlatma iğnesi vermicem dedi ben bu ay 3 klomenim 5 tane femaram kalmıştı hepsini kullandım 5 güne yayarak çok şaşırdım dün akşam ilişki olmuştu spontan bakalım neler olacak ocağın 18 inde göreceğiz

İnşallah guzel şeyler olucakşansın çok bu ay, bende de böyle oldu bu defa her kontrolde 1 tane olgun, 2,3 tane daha küçük yumurtam vardı bakalım neler olucak, inşallah tutar

İnşallah guzel şeyler olucakşansın çok bu ay, bende de böyle oldu bu defa her kontrolde 1 tane olgun, 2,3 tane daha küçük yumurtam vardı bakalım neler olucak, inşallah tutar
İnşallah canım senin bat ne zaman inşallah yeni yılın ilk ayı bize hediye olarak gelir bebişlerimiz inşallah

Benim adet günüm yok canim, ne zaman ilaç alsam o zaman adet oluyorum, ama yaklaşık 2 haftaya belli olur inşallah
Ya o çok kötü birşey bazen benimde aylarca olmuyordu ilaç alınca oluyordu ama femaraya başladım başlayalı 28-30 günde bir oluyorum sanırım düzenli yumurtlama olduğu için daha önce düzenli yumurtlama olmuyordu artık bunu anladım

Aynen cok kötü, bende hep böyle , bi ara ilaç içmedim 2 yıl adet görmedim mecbur ilaç içmeye başladım yine, doktorlar doğum yaparsan belki düzelir diyolar ama artık onada inanmıyorum

Bana 3 gün sonra gel dedi bakalım çatlamışmı, ama ben gitmek istemiyorum 10 günde 4,5 kere ultrasona giriyorum
Muhakkak gidin çatladığını görmeye. Ovitrelle iğne olduğumuz aylar progesteron baktırmak fiyasko. Ovitrelle içinde beta hcg var malumunuz o sebepten zaten progesteronda yükseliyor hepsi birbirinle bağlantılı doktorum banada kesinlikle baktırma yanılırsın muayneye gel dedi. Jetonum ozaman düştü. İnşallah tutar tedaviniz

Belirtilere takılma canim, ola da bilir olmaya da , ben geçen ay aynı hamilelikte yaşadığım göğüs agrısını yaşadım ama hamile değilmişim
Dogru tabi iste insan bir umut bekliyor nasio bakalim yüce Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin insallaaaahhh

Yarın gidicem canim inşallah ,teşekkür ederim , yumurtalıklarımda agrı var bu sabahtan , o yuzden endişelendim gidicem bakalım çatlamışmı

Ben test yaptım bu sabah.erken gebelik testi ama malesef tek çizgi çıktı bu ayda hayal kırıklığı.inşallah sizlerin güzel haberini alırız oda mutlu eder beni.

Tuhayy boş gebelik daha önce yaşadın mı? Nasıl oluyor değer yükseliyor ve hamillelik belirtileri oluyor mu ? İnşallah değildir erkendir
5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum kuzum. 9 haftaya kadar kaçak göçek bekledim bi umut dolarsa diye ama olmadı malesef. Tüm hamilelik belirtilerini birebir yaşıyordum. Bulantı, açlık hissi, göğüslerim silip ağrıyordu. Betam da düzenli artmıştı.

T Tugcemsiiiii nasilsin bi gelişme varmı?merak etdim seni
Ne iyi ne kötü canım. Kendimi boş gebelik fikrine alıştırdım sanırım. Grip bi yandan, hormonlar bi yandan, dış ağrısı bi yandan. Perisanlari oynuyorum. Kasik agrim var 2 gündür. Progestana devam ediyorum şimdilik. Bu cuma randevum var. Sıfır heyecan ve meraksizlik ile beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…