Tuhayy boş gebelik daha önce yaşadın mı? Nasıl oluyor değer yükseliyor ve hamillelik belirtileri oluyor mu ? İnşallah değildir erkendirKızlar. Biz yine boş gebelik şüphesiyle eve döndükpazar gittiğimde karından bakmisti doktor 5+2 demişti. Kendi doktorum vajinal baktı 5+6 şuan içi boş dedi. Haftaya cuma gel tekrar bakalım dedi moraller sıfır
Ya bu erkekler niye böyle ben anlamıyorum ya biz ne hallerde beraber olmaya çalışıyoruz onlar az bir tarafları agrisa hemen yatak döşek iğneden sonra nasıl ağrısı oluyor insanın yaBiz bu ay değerlendiremedik, aşırı sinirliyim.hastayız grip ama eşim koronayım diyor yataktan kalkamıyor …. Bugün zorlucam gitsin test yapsın madem korona olduğuna inanıyor, çok çok mutsuzum o kadar femara çatlatma hepsi boşa gidiyor
Yumurta 24 saatte kayboluyor bu akşamı değerlendirmeye çalış adama deki bu akşam yapalım sonra ben sana bebekler gibi bakarım deÇatladığını da hissettim bu sabaha kadar ağrım oldu, yoğun sıvı şeffaf akıntı da geldi bi güzel yumurtladım gitti bitti…. Saat 2 de uyudum 4te uyandım sinirden..daha denemelerimiz varmış bu ay olmasa da olurmuş gibisinden konuşuyor, kolay mı 3 günde bir gidip geldim heveslendim ilaçlar kullandım o kadar … sakin olmaya çalışıyorum ama test yapsın negatif çıksın sonra görücek obi gripten komaya girdi
Kaçırmış değilsin bu akşamı da değerlendirmeye çalışÇatladığını da hissettim bu sabaha kadar ağrım oldu, yoğun sıvı şeffaf akıntı da geldi bi güzel yumurtladım gitti bitti…. Saat 2 de uyudum 4te uyandım sinirden..daha denemelerimiz varmış bu ay olmasa da olurmuş gibisinden konuşuyor, kolay mı 3 günde bir gidip geldim heveslendim ilaçlar kullandım o kadar … sakin olmaya çalışıyorum ama test yapsın negatif çıksın sonra görücek obi gripten komaya girdi
Meraba alakasız ama birsey sormak istiyorum femaranın kullanma kılavuzunda meme kanseri tedavisi için yazıyor yumurta geliştirici degilmi bu ben anlayamadım olayıKaçırmış değilsin bu akşamı da değerlendirmeye çalış
Gerçekten erkeklerin geneli böyle karın alıyor hormonları farkında değiller yaaÇatladığını da hissettim bu sabaha kadar ağrım oldu, yoğun sıvı şeffaf akıntı da geldi bi güzel yumurtladım gitti bitti…. Saat 2 de uyudum 4te uyandım sinirden..daha denemelerimiz varmış bu ay olmasa da olurmuş gibisinden konuşuyor, kolay mı 3 günde bir gidip geldim heveslendim ilaçlar kullandım o kadar … sakin olmaya çalışıyorum ama test yapsın negatif çıksın sonra görücek obi gripten komaya girdi
Doktorda söylemişti bunu merak etme demekki iki işlemi de görüyorki veriyorlar.Meraba alakasız ama birsey sormak istiyorum femaranın kullanma kılavuzunda meme kanseri tedavisi için yazıyor yumurta geliştirici degilmi bu ben anlayamadım olayı
Hoşgeldin bana da aynı sekilde ilerleme yolu önerdi doktorum ilke kez kullanacağım çok heyecanlıyım sanki hemen olacakmış gibiMerhaba kızlar 2 seneden fazla oldu bebek istiyoruz hiç gebe kalamadım.Daha önce gittiğim doktorlar sorun olmadığını söyledi bu ay başka bir doktora muayene oldum çikolata kisti ve polikistik görüntü olduğunu söyledi.Femara ve inofolic kullanmaya başladım.Yumurta oluşmuş fakat Çatlatma iğnesi vermedi bu ay bu şekilde deneyeceğiz. Inşallah hepimize rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Evet canım ilk onun için kullanılmaya başlanmış ama sonra bakılıyor ki Rahime ve yumurtalıklara etkisi pcoslarda daha iyi geldiği için kullanılmaya başlandıMeraba alakasız ama birsey sormak istiyorum femaranın kullanma kılavuzunda meme kanseri tedavisi için yazıyor yumurta geliştirici degilmi bu ben anlayamadım olayı
Ya bu mesajını okuyunca nasıl sevindim bilemezsinİğne yaptığım gün oldu en aZından ama 36 saat sonra çatlıyor yumurtalar ovitrelleden sonra..bir gün önce olması işe yararmı
Canım kendini sartlama lütfen genellikle 2-3 daha fazla kullanmadan sonra gebe kalan çok oluyor biz daha o gruba dahil olamadık ama inşallah senin hemen olur yumurtan yeterli olgunluğa gelince doktorun ya catlama iğnesi verir yada kendi akışına bırakarak günleri söylerHoşgeldin bana da aynı sekilde ilerleme yolu önerdi doktorum ilke kez kullanacağım çok heyecanlıyım sanki hemen olacakmış gibiAllah kimseye arattırmasın ben henüz femeraya başlamadım adetliyken başlayacağım.
Size doktor gün verdi mi değerlendireceğiz günler için
Nerde bende o şansYa bu mesajını okuyunca nasıl sevindim bilemezsinsinirleniyordum kocana, nasıl böyle yapar o kadar iğne ilaç oldun diye, ama öncesini değerlendirmişsiniz sperm 72 saat yaşıyor hatta kaliteliyse daha uzun yaşıyor şansın var bu ay yinede
Bilemeyizki canim , olucagi varsa tek ilişkiyle de oluyor, olmayacaksa her gün ilişki olsada olmuyor, bende geçen ay herşey cok guzeldi cok umutluydum yumurtalarımda çatladı doktor önerdiyi günlerde ilişkide oldu, fakat yumurtanın döllenme yerleşme günlerinde ben hastalandım büyük ihtimal koronaydım, şimdi bile tam sağalmış diilim, doktor büyük ihtimal o yuzden tutmamışdır dedi , ben öyle çabuk hastalanan biri de diilim, eşim hastaydı banada ondan geçti, yani nasip kısmetNerde bende o şanshala yorganın altında hastaneye de gitmiyor, 72 saat yaşıyor ama içinde kalırsa Çok sinirliyim gece yine 4te uykum kaçtı sancıyla uyandım, çok hareket var yumurtalıklarımda, düşünmemeye çalışıyorum ama hareket hissediyorum
Kontrol randevusuna gittiğimde 3 yumurta oluştuğunu söyledi 2 tanesi yeterli olgunlukta gün aşırı birlikte olun dedi.simdi değerlendiriyoruz bakalım nasıl sonuçlanacak.Hoşgeldin bana da aynı sekilde ilerleme yolu önerdi doktorum ilke kez kullanacağım çok heyecanlıyım sanki hemen olacakmış gibiAllah kimseye arattırmasın ben henüz femeraya başlamadım adetliyken başlayacağım.
Size doktor gün verdi mi değerlendireceğiz günler için
Canım bende bu ay öyleyim sıfır heves heyecan doktor kontrolüne bile gitmek istemiyorum ama işte gitmek lazımÇok heyecanlıydım femara kullanmaya başladığımda şimdi sanki daha umutsuz hissediyorum.Çok zor bir imtihan.Tabii yinede bebek için birşeyler yapıyor olmak hissi iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?