Teşekkür ederim hoşbulduk cümlemize İnşallahHos geldin canim, inşallah beraber güzel haberler alırız, tedavin hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hoşbulduk cümlemize İnşallahHos geldin canim, inşallah beraber güzel haberler alırız, tedavin hayırlı uğurlu olsun
Son 3 aydır her gün içiyordum fakat regl düzensizliğim olduğu için anlayamadım bu ay bırakmıştım doktor devam et dediğim dün yeniden başladımİnofolikin çok faydasını göreceksin
İnşallah hayırlısı olur CanımHerkese selamlar
Evlenene kadar düzenli spor yaptığım için fazla kilom olsa bile regl gelirdi fakat evlendikten sonra doğum kontrol hapına başladım 1,5 sene kadar bu sebeple adetim yine düzenli geldi pandemi dönemi sebebiyle evden çalıştığım için hareketim azaldı hapı bıraktıktan sonra 4 ay daha regl geldi fakat 2 aydır adet olamadığım için doktora gittik. Klasik olarak kilo ver düzene girer dedi tahlillerim insülinim normal aralıkta olduğu için uzun lafın kısası adet düzensizliği şikayetimin dışında gebelikte düşündüğümüz için ilaçlar yazdı.
Öncelikle gebelik olana kadar düzenli unifolic combi içeceğim sabah akşam 1 er tane.
Tarlusal a başladım.
Adetin ikinci günü yeniden muayene gidicem ve 2. Günü femeraya başlayacağım 5 gün içeceğim sabah akşam 10. Veya 11. Gün yeniden kontrole gideceğim.
Bu konularla bilgisi olan etrafımda kimse olmadığı için ben de sizin aranıza katılmak istedim. Allahın izniyle hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım
Sizce şansım azmı çokmu bu defa , ben anlamadımMeraba kızlar nasılsınız? Ben doktora gitdim bugun 11.günüm, en büyüğü 16.9 mm , diğerleride 13, 13.7, 11 ve 12 mm yumurta oluşmuş, doktor büyüğü kendiliğinden çatlar , biz 13 mm olanları bekliyelim çatlatma iğnesini onlar için vuralım dedi, pazartesi yine gidicem büyük olan çatlamışmı, küçükler büyümüşmü bakıcaz
Öyle yapıyorum, eskiden iğneden bir gün sonra demişti doktorum ama ben iğne günü başlıyorum 5 günBak doktor takvimine uyma. Bugün de dahil 5 gün ilişkiye devam et. Ben öyle yapmıştım
Cumartesi günü randevum var 6+1 oluyoruz o zaman kalp atisi alırız inşallah ya bana göre 6+4 ama keseye göre 6+1 inşallah bu ay Eylül anneleri olursunuz ikiniz de kuzum ya. Valla dualarımda eksik değilsiniz
Kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum dua edin nolur
Ay inşallah ya bu ay verelim artık güzel haberleriBence çok
Heyecanlandım valla, nasil oldun iyimi herşey?Kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum dua edin nolur
Evet bencede, zaten geç döllenme olmuştu inşallah gelişir bebek surpriz yapicak annesine saklanmışDeğerin iyi yükseliyordu, erkendir
7.haftaya kadar beklenebilir canım geç döllenme olabilir bekleyin şu anda görmek için erken olabilirKızlar. Biz yine boş gebelik şüphesiyle eve döndük pazar gittiğimde karından bakmisti doktor 5+2 demişti. Kendi doktorum vajinal baktı 5+6 şuan içi boş dedi. Haftaya cuma gel tekrar bakalım dedi moraller sıfır