- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan kaç gün geçmiş?Ben test yaptım bu sabah.erken gebelik testi ama malesef tek çizgi çıktı bu ayda hayal kırıklığı.inşallah sizlerin güzel haberini alırız oda mutlu eder beni.
İnşallah bu defa görürsün bebişini canimNe iyi ne kötü canım. Kendimi boş gebelik fikrine alıştırdım sanırım. Grip bi yandan, hormonlar bi yandan, dış ağrısı bi yandan. Perisanlari oynuyorum. Kasik agrim var 2 gündür. Progestana devam ediyorum şimdilik. Bu cuma randevum var. Sıfır heyecan ve meraksizlik ile beklemeye devam
Insallah canım. Bol bol dua ediyorum. Sizde dualarinizdan eksik etmeyinİnşallah bu defa görürsün bebişini canim
İğne varmı bu ay çatlama iğnesiMeraba kızlar nasılsınız napiyosunuz? Ben bugun ultrasona gitdim dün cok agrim vardi yumurtalıklarımda, çatlama agrisiymiş , doktor cok yeni çatlamış çalışmalara devam edin dedi, artık bekleme süresine gecdik bakalım 2 hafta nasıl gecicek
Evet canim 27si oldum iğneniİğne varmı bu ay çatlama iğnesi
Allahım bu mübarek cuma gecesi hürmetine yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar yarın sabah 11 de randevum var. Nolur dua edin bana da bebeği görelim yoksa yine kürtaj masası yolları görünecek
Allah razı olsun çok endişeliyimAllahım bu mübarek cuma gecesi hürmetine yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Konuna hakim değilim canım neden kürtaj riski var boş gebelik mi düzensiz beta artışı mı var niye endişe ediyorsunAllah razı olsun çok endişeliyim
14 gün felan olduYumurtlamadan kaç gün geçmiş?
İnşallah yarin guzel haberlerle gelirsin canim,Allah büyük, bi mucize olsun bebeginide kalp atışınıda duyasın inşallah5 ay önce boş gebelikten 9 haftalikken kürtaj oldum canım. Şimdi tekrar hamileyim 6+6 ve bebeği geçen hafta 5+6 da bebegi göremedik. Yine boş gebelikten suphe etti doktorum
Artık testde çıkması lazım canim14 gün felan oldu
İnşallah korktuğun olmaz bebişi görürsün yarın canım tek doktor ile kalma bi başka doktora da görün mutlaka5 ay önce boş gebelikten 9 haftalikken kürtaj oldum canım. Şimdi tekrar hamileyim 6+6 ve bebeği geçen hafta 5+6 da bebegi göremedik. Yine boş gebelikten suphe etti doktorum
Amiiiiinnn inşallah canım. Allah razı olsunİnşallah yarin guzel haberlerle gelirsin canim,Allah büyük, bi mucize olsun bebeginide kalp atışınıda duyasın inşallah
Yarin ola hayrola. Kendi doktorum çık çok iyi aslında ama bir hafta daha bekler başka doktora gider Kürtajı kesinlestiririm boş çıkarsaİnşallah korktuğun olmaz bebişi görürsün yarın canım tek doktor ile kalma bi başka doktora da görün mutlaka
Ozaman bu ayda hüsran neyse rabbim en iyisini bilir.hayırlısı buymuş demekki .Artık testde çıkması lazım canim