• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne iyi ne kötü canım. Kendimi boş gebelik fikrine alıştırdım sanırım. Grip bi yandan, hormonlar bi yandan, dış ağrısı bi yandan. Perisanlari oynuyorum. Kasik agrim var 2 gündür. Progestana devam ediyorum şimdilik. Bu cuma randevum var. Sıfır heyecan ve meraksizlik ile beklemeye devam
İnşallah bu defa görürsün bebişini canim

Meraba kızlar nasılsınız napiyosunuz? Ben bugun ultrasona gitdim dün cok agrim vardi yumurtalıklarımda, çatlama agrisiymiş , doktor cok yeni çatlamış çalışmalara devam edin dedi, artık bekleme süresine gecdik bakalım 2 hafta nasıl gecicek🤦‍♀️

Meraba kızlar nasılsınız napiyosunuz? Ben bugun ultrasona gitdim dün cok agrim vardi yumurtalıklarımda, çatlama agrisiymiş , doktor cok yeni çatlamış çalışmalara devam edin dedi, artık bekleme süresine gecdik bakalım 2 hafta nasıl gecicek🤦‍♀️
İğne varmı bu ay çatlama iğnesi

Merhaba kızlar femera grubu sanırım burası bende iki gün sonra femera başlıyorum aşılama öncesi son olarak. Martta aşılamaya geçicem inşallah Allah nasip eder gerek kalmadan gelir yavrum benide eklerseniz sevinirim grubunuza

5 ay önce boş gebelikten 9 haftalikken kürtaj oldum canım. Şimdi tekrar hamileyim 6+6 ve bebeği geçen hafta 5+6 da bebegi göremedik. Yine boş gebelikten suphe etti doktorum

5 ay önce boş gebelikten 9 haftalikken kürtaj oldum canım. Şimdi tekrar hamileyim 6+6 ve bebeği geçen hafta 5+6 da bebegi göremedik. Yine boş gebelikten suphe etti doktorum
İnşallah yarin guzel haberlerle gelirsin canim,Allah büyük, bi mucize olsun bebeginide kalp atışınıda duyasın inşallah🤲🤲

İnşallah korktuğun olmaz bebişi görürsün yarın canım tek doktor ile kalma bi başka doktora da görün mutlaka

Back