Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısı olur Canım

Meraba kızlar nasılsınız? Ben doktora gitdim bugun 11.günüm, en büyüğü 16.9 mm , diğerleride 13, 13.7, 11 ve 12 mm yumurta oluşmuş, doktor büyüğü kendiliğinden çatlar , biz 13 mm olanları bekliyelim çatlatma iğnesini onlar için vuralım dedi, pazartesi yine gidicem büyük olan çatlamışmı, küçükler büyümüşmü bakıcaz

Sizce şansım azmı çokmu bu defa , ben anlamadım

Bende hep onu düşünüyorum dün 18mm büyük için iğne yaptım ee diğerleri ne oluyor erken mi çatlıyor iğne yüzünden yoksa büyümeye devam edermi daha …

Kızlar. Biz yine boş gebelik şüphesiyle eve döndük pazar gittiğimde karından bakmisti doktor 5+2 demişti. Kendi doktorum vajinal baktı 5+6 şuan içi boş dedi. Haftaya cuma gel tekrar bakalım dedi moraller sıfır

Eklentiler

• 20211224_114444.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 25
7.haftaya kadar beklenebilir canım geç döllenme olabilir bekleyin şu anda görmek için erken olabilir

Arkadaşlar femara ilaca ihtiyacı olan varsa yazsın lütfen içinden bir adet kullandım kalan iki adet var

Kızlar bende beklemedeyim şuan.doktorun deşiği günleri değerlendirdik ama içinde hiç Ümit yok olacağına dair hiç heycanım kalmadı.yinede bekleyelim bakalım hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…