İnşallah canim, haber verirsinYok olmadım, Yarın kontrol var büyümüştür artık yarın belli olucakpazartesi günü 12mmdi
Kaçta randevun habr ver benimki 16.30 daYok olmadım, Yarın kontrol var büyümüştür artık yarın belli olucakpazartesi günü 12mmdi
Allah yardımcın olsun canim, ben 3.aşıyı olmadım hala, korktum bak şimdi neden öyle olduki
Allah yardımcın olsun canim, ben 3.aşıyı olmadım hala, korktum bak şimdi neden öyle olduki
Hastanedeyim şu anda ama doktor amelyata gitti, 1 saate belli olurKaçta randevun habr ver benimki 16.30 da
Hayırlı uğurlu olsun canim , inşallah güzel sonuçlar alırsın , bende yarın gidicem inşallahÇıktım şimdi büyük olan 18mm bugün iğnemi vuruyorum ve çalışmaya başlıyoruz
SüperrrÇıktım şimdi büyük olan 18mm bugün iğnemi vuruyorum ve çalışmaya başlıyoruz
İnşallah 3.femara denemem oldu, yarın kaçıncı günün 11 sanırım aramızda 4 ya da 5 gün varHayırlı uğurlu olsun canim , inşallah güzel sonuçlar alırsın , bende yarın gidicem inşallah
Süperrrhadi bakalım hayırlı olsun
Cumartesi günü randevum var 6+1 oluyoruz o zaman kalp atisi alırız inşallah yaGünaydınnn nasılsın annecikkBir kese mi? Kalp atışını duyabildin mi ?
Bak doktor takvimine uyma. Bugün de dahil 5 gün ilişkiye devam et. Ben öyle yapmıştımÇıktım şimdi büyük olan 18mm bugün iğnemi vuruyorum ve çalışmaya başlıyoruz
Canım 19 mm olmuş yumurtam bu gece iğne yapacağım ovitrelle,hadi bakalım hayırlısı hakkımızdaBirazdan senden haber bekliyorum
evet canim yarin 11 gün , inşallah büyümüştür bendedeİnşallah 3.femara denemem oldu, yarın kaçıncı günün 11 sanırım aramızda 4 ya da 5 gün var
Hos geldin canim, inşallah beraber güzel haberler alırız, tedavin hayırlı uğurlu olsunHerkese selamlar
Evlenene kadar düzenli spor yaptığım için fazla kilom olsa bile regl gelirdi fakat evlendikten sonra doğum kontrol hapına başladım 1,5 sene kadar bu sebeple adetim yine düzenli geldi pandemi dönemi sebebiyle evden çalıştığım için hareketim azaldı hapı bıraktıktan sonra 4 ay daha regl geldi fakat 2 aydır adet olamadığım için doktora gittik. Klasik olarak kilo ver düzene girer dedi tahlillerim insülinim normal aralıkta olduğu için uzun lafın kısası adet düzensizliği şikayetimin dışında gebelikte düşündüğümüz için ilaçlar yazdı.
Öncelikle gebelik olana kadar düzenli unifolic combi içeceğim sabah akşam 1 er tane.
Tarlusal a başladım.
Adetin ikinci günü yeniden muayene gidicem ve 2. Günü femeraya başlayacağım 5 gün içeceğim sabah akşam 10. Veya 11. Gün yeniden kontrole gideceğim.
Bu konularla bilgisi olan etrafımda kimse olmadığı için ben de sizin aranıza katılmak istedim. Allahın izniyle hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım
Maşallah güzel büyümüş , sonuç da güzel olur inşallahCanım 19 mm olmuş yumurtam bu gece iğne yapacağım ovitrelle,hadi bakalım hayırlısı hakkımızda
İnşallah canım sende yaz muhakkakMaşallah güzel büyümüş , sonuç da güzel olur inşallah
İnofolikin çok faydasını göreceksinHerkese selamlar
Evlenene kadar düzenli spor yaptığım için fazla kilom olsa bile regl gelirdi fakat evlendikten sonra doğum kontrol hapına başladım 1,5 sene kadar bu sebeple adetim yine düzenli geldi pandemi dönemi sebebiyle evden çalıştığım için hareketim azaldı hapı bıraktıktan sonra 4 ay daha regl geldi fakat 2 aydır adet olamadığım için doktora gittik. Klasik olarak kilo ver düzene girer dedi tahlillerim insülinim normal aralıkta olduğu için uzun lafın kısası adet düzensizliği şikayetimin dışında gebelikte düşündüğümüz için ilaçlar yazdı.
Öncelikle gebelik olana kadar düzenli unifolic combi içeceğim sabah akşam 1 er tane.
Tarlusal a başladım.
Adetin ikinci günü yeniden muayene gidicem ve 2. Günü femeraya başlayacağım 5 gün içeceğim sabah akşam 10. Veya 11. Gün yeniden kontrole gideceğim.
Bu konularla bilgisi olan etrafımda kimse olmadığı için ben de sizin aranıza katılmak istedim. Allahın izniyle hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım
İnşallah canım sende yaz muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?