• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç tane kullandın? Bende 10cu gün adeta 16-17 mm oluyor
Benim biraz geç büyüyor olabilir . 14 . Gün daha büyümüş olur diye düşünüyorum klomen kullanırken de öyle olmuştu bunu günde 2 kullandım 5 gün kullandım. Senin 10. Günde bayağı iy büyümüş hemen 1-2 güne de çatlar herhalde

Benim biraz geç büyüyor olabilir . 14 . Gün daha büyümüş olur diye düşünüyorum klomen kullanırken de öyle olmuştu bunu günde 2 kullandım 5 gün kullandım. Senin 10. Günde bayağı iy büyümüş hemen 1-2 güne de çatlar herhalde
2 kere femara kullandım her ikisinde öyle oldu, şimdi 7ci gündeyim bu defa nasıl büyür bilmiyorum, sende de 14 gün olgunlaşmış olur artık günde yaklaşık 2 mm büyüyor , inşallah güzel haberlerini alırız

2 kere femara kullandım her ikisinde öyle oldu, şimdi 7ci gündeyim bu defa nasıl büyür bilmiyorum, sende de 14 gün olgunlaşmış olur artık günde yaklaşık 2 mm büyüyor , inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah perşembe günü kontrolüm ozamana büyür diye düşünüyorum. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Merhaba canım. Ben bugün kontrole gittim 12 mm yumurta var diğer taraftada küçük küçük vardı perşembe tekrar çağırdı. Sen ne zaman gidecektin?
Merhaba benim 11.günüm bugün kontrole gittim 3 gelişen var 8-11-12mm perşembe günü kontrol, geçen ay çok daha hızlı gelişmişti ama farketmez merak etme sağlıklı gelişsin de 🐣🤲🏽

Merhaba benim 11.günüm bugün kontrole gittim 3 gelişen var 8-11-12mm perşembe günü kontrol, geçen ay çok daha hızlı gelişmişti ama farketmez merak etme sağlıklı gelişsin de 🐣🤲🏽
Seninle aynı gün ya hadi bakalım çok heyecanlı 🥰🥰🙏🏻🙏🏻🤗🤗 benimde 12ydi en büyüğü bakalım perşembe çağırdı beni de yine haberleşelim. Sen şuan başka takviye vitamin falan kullanıyor musun?

Aynen canim belkide böyle daha sağlıklıdır, çabuk büyüyünce ya da fazla yumurta büyüyünce adeta kalitesiz yada içi boş oluyor sadece sıvı oluyor içinde, benim kontrole daha var canim , bugun ci günüm , 11 -12 günlerde gidicem inşallah

Sadece folidoce içinde folik asit ve B12 var, geçen ay inofolik kullanmıştım o hızlandırdı diye düşünüyorum

Eklentiler

• 20211219_191038.jpg
    20211219_191038.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 48
3.aşımı oldum mahvoldum, beni çok kötü etkiliyor cuma günü oldum koltuk altım çok şişti genel cerraha gittim ültrasona gönderdi baktık lenf bezlerim şişmiş 6 haftaya kadar şiş olabilirmiş çok ağrım var…ayrıca mide karın ağrım çok, endoskopiyle baktırmam lazım, bebek için tedavim var anestezi istemiyorum dedim erteledim

3.aşımı oldum mahvoldum, beni çok kötü etkiliyor cuma günü oldum koltuk altım çok şişti genel cerraha gittim ültrasona gönderdi baktık lenf bezlerim şişmiş 6 haftaya kadar şiş olabilirmiş çok ağrım var…ayrıca mide karın ağrım çok, endoskopiyle baktırmam lazım, bebek için tedavim var anestezi istemiyorum dedim erteledim
Allah yardımcın olsun canim, ben 3.aşıyı olmadım hala, korktum bak şimdi neden öyle olduki 🤯

Back