- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Evet femara ilk kezfemara ilk değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet femara ilk kezfemara ilk değil mi
Miskolulu nerdesinn ne yaptınOlucak inşallah
Nasilsin canim? Ben bugun doktora gitdim femaraya devam, bugunden başladım inşallah bu ay hepimiz guzel haberler paylaşalım senin doktor kontrolun ne zaman? Ben femara bitdikten 3 gün sonra gidicemMiskolulu nerdesinn ne yaptın
Bilemedimki canim bende karşılaşmadım öyle konuyla , ben buranı takip ediyorum beraber beklemek kolay oluyor , gecen ay nasıl gecti hic hissetmedim , iyi sonuclar alamadık coğumuz ama olsun inşallah beraber alıcaz mutlu haberleriKızlar iğne sonrası beslenmesine dinlenmesine dikkat eden ve bu şekilde hamile kalanlar var midir diye baslik açıp bizlerde bilgi mi edinsek yarin doktoruma gideceğim femara ilk kez kullandim ve yumurtladigimi hissedebiliyorum. Sizce böyle başlık acmak mantıklı mi?ya da var mi ben bulamadim da
Bu arada ben tedaviye başlayinca hep dikkat ediyorum hamileymişim gibi besleniyorum agrıdan çatlasam bile agrikesici falan almıyorum ya birşey olursa diyeBilemedimki canim bende karşılaşmadım öyle konuyla , ben buranı takip ediyorum beraber beklemek kolay oluyor , gecen ay nasıl gecti hic hissetmedim , iyi sonuclar alamadık coğumuz ama olsun inşallah beraber alıcaz mutlu haberleri
Evet erken çağırmış beni femara bittikten 3 gün sonra çağırdı, hep öyle gidiyorum ben gittigimde artık 16-18 mm oluyor , bencede pazartesi git ama siz evde çalışmalara erkenden başlayın bazen tez büyüyüp çatliyorBittiği gün çağırdı cuma günü ama erken oluyor pazartesi günü tekrar çağıracaktır ben cuma gitmicem pazartesi giderim daha iyi 11.gün olur, inşallah iyi sonuç alırız bu ay daha çok pozitif çıkar gruptan Artık hamile duası bekliyoruz tuhayyy
Aynen ya, ama ben iğneden sonrakı 2 haftayı burda gecirdim sanki biraz cabuk gecti böyleNotlarıma baktım şimdi geçen ay 10.gün 15mm büyük olan, bu ay kontrolüm 11.güne denk geliyor ne var ne yok belli olur İlk 2 hafta nasıl çabuk geçiyor, iğneden sonra hiççç geçmiyor
Hayırlı olsun canim, inşallah bu ay ilk guzel haberi senden alırızMerhaba kızlar bende femara kullanmıştım bu ay 2 gün önce kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş 1 tanesi baya güzel büyümüş dedi doktor ve gün aşırı ilişki önerdi.inşallah rabbim bu ay hayırlısıysa nasip etsin hepimize
Merhabaa iyi sonuç alırsın inşşMerhaba kızlar bende femara kullanmıştım bu ay 2 gün önce kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş 1 tanesi baya güzel büyümüş dedi doktor ve gün aşırı ilişki önerdi.inşallah rabbim bu ay hayırlısıysa nasip etsin hepimize
İnşallah hepimizd n o güzel haberleri alalımHayırlı olsun canim, inşallah bu ay ilk guzel haberi senden alırız
İnşallah canımMerhabaa iyi sonuç alırsın inşş
Merhaba canım. Ben bugün kontrole gittim 12 mm yumurta var diğer taraftada küçük küçük vardı perşembe tekrar çağırdı. Sen ne zaman gidecektin?Benim femara 3. Klomen sayısını bilmiyorum çok denedik 6 buçuk sene oldu …
Kaçıncı günündü canım?Merhaba canım. Ben bugün kontrole gittim 12 mm yumurta var diğer taraftada küçük küçük vardı perşembe tekrar çağırdı. Sen ne zaman gidecektin?
10. Gün canım.Kaçıncı günündü canım?
Kaç tane kullandın? Bende 10cu gün adeta 16-17 mm oluyor10. Gün canım.