Benim biraz geç büyüyor olabilir . 14 . Gün daha büyümüş olur diye düşünüyorum klomen kullanırken de öyle olmuştu bunu günde 2 kullandım 5 gün kullandım. Senin 10. Günde bayağı iy büyümüş hemen 1-2 güne de çatlar herhaldeKaç tane kullandın? Bende 10cu gün adeta 16-17 mm oluyor
2 kere femara kullandım her ikisinde öyle oldu, şimdi 7ci gündeyim bu defa nasıl büyür bilmiyorum, sende de 14 gün olgunlaşmış olur artık günde yaklaşık 2 mm büyüyor , inşallah güzel haberlerini alırızBenim biraz geç büyüyor olabilir . 14 . Gün daha büyümüş olur diye düşünüyorum klomen kullanırken de öyle olmuştu bunu günde 2 kullandım 5 gün kullandım. Senin 10. Günde bayağı iy büyümüş hemen 1-2 güne de çatlar herhalde
İnşallah perşembe günü kontrolüm ozamana büyür diye düşünüyorum. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah2 kere femara kullandım her ikisinde öyle oldu, şimdi 7ci gündeyim bu defa nasıl büyür bilmiyorum, sende de 14 gün olgunlaşmış olur artık günde yaklaşık 2 mm büyüyor , inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canimİnşallah perşembe günü kontrolüm ozamana büyür diye düşünüyorum. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Merhaba benim 11.günüm bugün kontrole gittim 3 gelişen var 8-11-12mm perşembe günü kontrol, geçen ay çok daha hızlı gelişmişti ama farketmez merak etme sağlıklı gelişsin deMerhaba canım. Ben bugün kontrole gittim 12 mm yumurta var diğer taraftada küçük küçük vardı perşembe tekrar çağırdı. Sen ne zaman gidecektin?
Sen ne yaptın bugün gidecektin ? Nasıllarrİnşallah canim
Seninle aynı gün ya hadi bakalım çok heyecanlıMerhaba benim 11.günüm bugün kontrole gittim 3 gelişen var 8-11-12mm perşembe günü kontrol, geçen ay çok daha hızlı gelişmişti ama farketmez merak etme sağlıklı gelişsin de
Aynen canim belkide böyle daha sağlıklıdır, çabuk büyüyünce ya da fazla yumurta büyüyünce adeta kalitesiz yada içi boş oluyor sadece sıvı oluyor içinde, benim kontrole daha var canim , bugun ci günüm , 11 -12 günlerde gidicem inşallahMerhaba benim 11.günüm bugün kontrole gittim 3 gelişen var 8-11-12mm perşembe günü kontrol, geçen ay çok daha hızlı gelişmişti ama farketmez merak etme sağlıklı gelişsin de
Kizlllaaarrrr :) biz 5+3 oldukTuhayy keseyi görünce bize hemen yazarsın
Yaa küçücük kesemi ordakııKizlllaaarrrr :) biz 5+3 olduk
Amin canım çok teşekkür ederimYaa küçücük kesemi ordakıırabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canim, sağlıklı hayırlı bebiş olsun❤
İnşallah canimm, ben femara kullandım beklemedeyim cuma günü doktor kontrolum varAmin canım çok teşekkür ederimdarısı insallah bu ay seninle neşeye olur ya nasıl gidiyor tedaviler aklım sizde kaldı
Bu yumoslar tutunsun insallah ya. Doktorundan progestan fitil de isteyene kuzum. Ben kullandım hala daha kullanıyorumİnşallah canimm, ben femara kullandım beklemedeyim cuma günü doktor kontrolum var
Kullanıyorum gülüm bende progesteron hormonu cok düşük gebelik oluşursa 9 ay kullanmam gerek, inşallah guzel haberler veririzBu yumoslar tutunsun insallah ya. Doktorundan progestan fitil de isteyene kuzum. Ben kullandım hala daha kullanıyorum
Günaydınnn nasılsın annecikkKizlllaaarrrr :) biz 5+3 olduk
Allah yardımcın olsun canim, ben 3.aşıyı olmadım hala, korktum bak şimdi neden öyle olduki3.aşımı oldum mahvoldum, beni çok kötü etkiliyor cuma günü oldum koltuk altım çok şişti genel cerraha gittim ültrasona gönderdi baktık lenf bezlerim şişmiş 6 haftaya kadar şiş olabilirmiş çok ağrım var…ayrıca mide karın ağrım çok, endoskopiyle baktırmam lazım, bebek için tedavim var anestezi istemiyorum dedim erteledim
Çatlatma iğneni oldunmu? Ben cuma gidicem inşallah canımYarın 14.gün yumurtalar büyümüş olmalı artıkMiskokulu sen ne zaman gideceksin doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?